Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop 2200zł

megaziomus2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

17 fps w civ nie no ta karta musi byc serio gownem xD

Takie pytanko np taki farcry4 pojdzie na tym delu 3542? bo w sumie nie wiem co oczekiwac, na yt plynnie chodzi z tego co widzialem

Opublikowano

Jutro jestem w domu i zamawiam Acer e5-572g lub Dell insprion 3542 tylko wlasnie kurde nwm.. zdecydowany bylem zeby wybrac della bo myslalem, ze i7 to automatycznie lepsza ale po sprawdzeniu w google testow prockow acerek z tym prockiem wyszedl lepiej, ja myslisz ten czy ten?

Opublikowano

i7 ulv = i5 pełny 

wiec wydajnosć jest bardzo zblizona :)

Far cry 4 pójdzie :)

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Pamietaj ze lepiej internetowo zamówić nawet jesli chcesz isc do salonu masz wtedy 14 dni zwrot bez podania przyczyny. A po prostu zamawiasz internetoow z odbiorem osobistym w salonie.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Polecam dozbierać trochę pieniążków i kupić laptopa z wyższej półki. Alienware masz tylko trzy modele z tej seri jeżeli chodzi o laptopy i są one stworzone tylko do gier <3

1337878273-U378523.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam dozbierać trochę pieniążków i kupić laptopa z wyższej półki. Alienware masz tylko trzy modele z tej seri jeżeli chodzi o laptopy i są one stworzone tylko do gierki

Potwierdzone info (y)

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...