Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FeistyGraphic-Grafika dla Twojego serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu dużo pisać, gdy widzę grafikę robioną przez tę panią to zadaje sobie pytanie "*ekhem* jak!". Polecam serdecznie, uwielbiam sie przyczepiać drobnostek, a Ty nie zadbałaś o moje samopoczucie i nie zrobiłaś ani jednego błędu. :c

Opublikowano

­Grafika na najwyższym poziomie, oczywiście polecam Sandrę ze względu na jej profesjonalizm :)

Opublikowano

Wredzia, mam nadzieję, że kiedyś mi odpiszesz na skypie :(. Wiadomość też Ci zostawiłem na PW ;]

Na pewno dodałeś mnie? Bo nie dostałam wiadomości (chyba, że po prostu zaprosiłeś tylko do znajomych).

Jak coś moje konto to te, które ma również avatar taki, jak na mpc.

Opublikowano

Oprócz zielska jedyna graficzka która potrafi na prawdę bardzo dużo, a jej poziom jest ogromny i tylko pozazdrościć ;) 

Portfolio mówi samo za siebie ;)

Opublikowano

Nie patrze na range. Strony mi się średnio podobają, jednak portofilo jest bardzo miłe dla oka. Polecam.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Oprócz zielska jedyna graficzka która potrafi na prawdę bardzo dużo, a jej poziom jest ogromny i tylko pozazdrościć ;)

Portfolio mówi samo za siebie ;)

słownik w łapę koleżko, NA PRAWDĘ (!) ci się przyda.

fajna grafika, polecam koleżankę. <3

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Nie bądź taki, bo jest to bardzo mylne słowo ze słowem "na pewno". 

Wracając do ogłoszenia, bardzo piękne i estetyczne. Ogółem autorka jest bardzo zdolna i ma przed sobą przyszłość. Co tu dużo mówić, klimat Metina dawno przeminął, a nadeszły czasy nowatorskich prac, dlatego jest to jedna z lepszych osób zajmujących się tym. Bardzo ważną rzeczą jest, to iż ta Pani jest bardzo kreatywna - a tego brakuje wielu osobom.

Z całego serca polecam i życzę powodzenia. :) 

Opublikowano

Naprawdę razem, słownik w łapę koleżko, przyda Ci się. Zostałeś zniszczony własną bronią.

Co do oferty, bardzo gorąco polecam. Grafika warta swojej ceny.

Opublikowano

Jedna z nielicznych, która posiada bardzo dobry gust i potrafi trafić w oczekiwania klienta. Serdecznie polecam Sandrę bo jest tego warta! ;)

Opublikowano

Nie patrze na range. Strony mi się średnio podobają, jednak portofilo jest bardzo miłe dla oka. Polecam.

Mam prawie identyczne zdanie.

Strony wychodzą Ci zdecydowanie najsłabiej, ikony też nic specjalnego ale inne grafiki są na bardzo wysokim poziomie także jak najbardziej polecam.

PS. Nie oceniam na podstawie tego portfolio tylko ogółu, bo trochę Twoich prac już widziałem.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Naprawdę razem, słownik w łapę koleżko, przyda Ci się. Zostałeś zniszczony własną bronią.

Co do oferty, bardzo gorąco polecam. Grafika warta swojej ceny.

Serio? xDDDDD Jesteś taki głupi czy udajesz?

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

P R O F E S J O N A L I S T K A

Tylko polecić i się od niej uczyć!

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...