Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze serwery Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

No jak na razie to tylko i wyłącznie bardzo bardzo bardzo dobrze wspominam VIRTUAL, jeny taki serwer jaki on BYŁ i JEST to na lepszym nie grałam jeszcze ;) Miłe osoby, ogarnięta administracja, naprawdę jeden z najlepszych ;)

No i też Nexus nie każdy go pamięta serwer  Hool (New acc) również bardzo fajny i również miło wspominam niestety padł jak kaffffka ;) Może będzie reaktywacja albo i nie :D

Edytowane przez Unga

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Najlepszym serwerem easy był i będzie zawsze GladoR! 

Do kiedy serwerem zajmowali się GM`owie to było pięknie, najlepszy serwer na jakim grałem (zaraz hejty bedo i bóle dupy :v )
Glador był nie do podje*ania, i nadal jest, drugiego takiego nie będzie nigdy, same teraz gówna wychodzą, pety srety, żałosne sety broni/zbroi, głupkowate kostiumy..

Szczerze to mam cichą nadzieję że GladoR jeszcze kiedyś wystartuje, że ktoś weźmię się za ten projekt, odbuguje co się da odbugować, może doda kilka, podkreślam KILKA
nowości i dalej będzie można się czillować na Gladku, pozdrawiam wszystkich graczy! :)

Opublikowano

Tiveria - Bez zbednych bajerow piekny klimat

ProMt2 - Stare pro za czasu Lomaxa

PandoraMT2 , Elite xenox stare przed minotaurami , czy jeszcze z dzialajac bugiem na kase

i oczywiscie Tesoria 4 life

1943571.jpeg

Opublikowano

­Nie oszukujmy się. Wiele serwerów robionych przez dzieciaki za drobne na VPSa po prostu nie wypala albo mają denne zabezpieczenia.

Przez weekend przerabiałem temat FreeBSD 10.2, budowę drzewa portów i ogólnie firewalla. Daleko mu do CentOS'a.

Niestety nikt nie poświęci się, żeby za darmo stworzyć tutka dopasowanego pod BSD X i temat oparty o wyżej wymienione bezpieczeństwo.
O ile spotykamy się z różnych webmasjterami w tym temacie, to wielu ludzi zapomina, że tworzenie serwera z tutków jest głupim pomysłem i o ile nie zbuduje się własnego w oparciu o zdobytą wiedzę, będą one hakowane. O ile zalogowanie się do bazy danych można tak nazwać. ;) Niemniej jednak z serwerów, które polecacie można wymienić tylko nieliczne, które powstały na bazie własnego doświadczenia i zdobytej wiedzy, a nie tutków.

Wybaczcie moją chłodną ocenę, ale taka jest prawda.

­geekme.pl - blog technlogiczny » niebawem.

Opublikowano

­EliteMT2 i je**ać ludzi z Pandory. Bez oszukiwania się, EliteMT2 to jedyny serwer, który od początku do końca miał atmosferę i było dużo beki. Gejmplejowo też nigdy nie upadł.

Opublikowano

Zdecydowanie DiamondMt2. Poświęciłem temu serwerowi na prawdę bardzo wiele swojego cennego czasu :D I choć od strony technicznej bywały lepsze serwery, to ten mimo wszystko wspominam najlepiej.

Opublikowano

Triador, ravia kiedyś byla super. ale najlepszy serwer to pandora(*)

graphic.png

Opublikowano

Jak dla mnie to

Virtual mt2

I metin początki

Divine world <3

I Helium 2 - top 1 na serwerze xCreaT może ktoś pamięta, zarobiłem na tym serwie prawie 500 zł :D

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)