Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

kozak369

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostalem Vac bana za NXGSH ale gralem tylko na botach na tych haxach czy za takie cos moglem dostac VAC nawet jesli chce wbic teraz na lokalne z botami to nie moge wbic bo VAC blokuje to...

Opublikowano

no tak, bo vac sprawdza to co masz w plikach gry, a nie jak strzelasz czy coś

Opublikowano

Nie wiem co to NXGSH ale jak cheat jest wykryty to obojętnie gdzie używasz leci vac chyba że z komendą insecure.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

ale i duzo wczesniej juz tez tak robilem ze testowalem nxg hacki do filmikow i nic takiego nie mialem ;/

I jeszcze jedno przeciez wobec graczy gralem fer bez haxow i VAC nic nie powinien mi zrobic bo gralem na botch ... a VAC banuje za haxy na serverach chronionych tarcza Vac valve a na botch jej nie ma ...

Opublikowano

ale i duzo wczesniej juz tez tak robilem ze testowalem nxg hacki do filmikow i nic takiego nie mialem ;/

I jeszcze jedno przeciez wobec graczy gralem fer bez haxow i VAC nic nie powinien mi zrobic bo gralem na botch ... a VAC banuje za haxy na serverach chronionych tarcza Vac valve a na botch jej nie ma ...

Hack detected = wszędzie wykryje

Da się sprawdzić cheata bez wykrycia w parametrach startowych wpisujesz -insecure i wbijasz na boty

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

juz mam ogarnolem haxa co wgl blokuje valve i VAC i moge turnieje grac normalnie

Nie istnieje coś takiego, a nawet gdyby to by to kosztowało kupe kasy ;]Za darmo byś tego sobie nie załatwił.

Ps. Jak ten gościu poda jakiś link to nie wchodźcie w niego bo może być to wirus.Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie istnieje coś takiego, a nawet gdyby to by to kosztowało kupe kasy ;]Za darmo byś tego sobie nie załatwił.

Ps. Jak ten gościu poda jakiś link to nie wchodźcie w niego bo może być to wirus.Pozdrawiam.

Może znawcą wielkim nie jestem, ale nie raz widziałem jak ktoś z VAC grał turnieje  xD

Opublikowano

Może znawcą wielkim nie jestem, ale nie raz widziałem jak ktoś z VAC grał turnieje  xD

To dostał Vac-a na inna gre bądź też miał vac-a na cs-a tylko tyle że konto zostało odbanowane ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...