Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] Tiggerboot i macra

APBPLAYER

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm czemu mi sie wydaje ze moge ci dać link że to nie jest twój wymysł ? i że tiggerbot jest stosowany do róznych gier ?

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

Mówiąc że jest to mój wymysł miałem na myśli sposób w jaki działa, skąd pobiera dane itp, a nie o aplikacjach nazywanych tiggerbot'em.

Opublikowano

rozumiem, myslalem ze chodzilo o to ze ty go stworzyles.

Powiedz mi na czym polega ten twoj bot ? 
dziala tak jak te niemiecki tigerboty ? 

i czy na dzień dzisiejszy dziala

Opublikowano

Na Dzień dzisiejszy działa. Pobiera dane bezpośrednio z karty graficznej i jeżeli kod koloru się zgadza naciska lewy klawisz myszy. Mniemam że jest niewykrywalny ponieważ dane są pobierane na bardzo niskim poziomie (praktycznie sprzętowym). Spotkałem się z tiggerbot'ami pisanymi na wyższych poziomach ale były detected. Co do niemieckiego tiggerbot'a nie jest podobny.

Opublikowano

no wlasnie, widzialem niemieckiego w .exe ze samo ci robilo ss itp ;d i ustawiales sam zasieg itp ;).

Dalo rade zebys mi ogarnal tego twojego BOTA ?

Opublikowano

Działa ,ale czasami strzela bez powodu , i do moich sojuszników też strzela ,myślałem że tylko do enemy

#edit 

okej ogarniam strzela do wszystkiego co ma odcień czerwony! :D

zmieniamy w klanie stroje 

#edit2 Player a da się tak zrobić żeby reagował tylko na kolor czerw celownika i jego odcien a nie na wszystkie czerw budynki itp xD 

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Ta na moich ustawieniach działa perfekcyjnie! Like dla APBPLAYER

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

@APBPLAYER 

nic sie nie uruchamia,  nawet w grze samo nie strzela ani nic.

# nie wiem moze ja jestem jakiś kur... inny i nie umiem albo uruchomic albo zle podalem cos...

ps. Z tego co widze ludzie dostaja pliki typu.  N-HVR...exe

a ja jakiś baza.exe
który wogole nie zamierza ruszyc dupy ;D na moim PC.
czekam dalej na twoje rady albo nie wiem co ;p pozdrawiam ;)

Opublikowano

musi działać coś źle robisz, przeczytałeś pierwszy mój post jakie są warunki działania bota? Odpalasz grę w okienku w takiej rozdzielczości jakiej zrobiłeś mi screena? Nie zmieniałeś rozmiaru screena którego mi wysłałeś? bot działa na 100% sprawdziłem go. problem musi być po twojej stronie.

#edit co się wyświetla jak odpalasz mój plik? jakiś komunikat ? 

Opublikowano

rozdzielczość maksymalna, okno windows,  bota uruchamiam ale nic sie nie wyswietla ani nie wyskakuje.  wciskam prawwy przycisk myszy w grze i nic nie dziala ;/

#edit 

nic sie nie pojawia wogole ;/

ps. TERAZ jak naklikalem duzo razy to wyskoczylo takie cos w rogu . Nizej ss: 

http://screenshooter.net/101969235/sonomqh

ale nadal niestety nic ;/

Opublikowano

1) to nie jest aim musisz nacelować na przeciwnika a bot sam strzeli.  jak się bot odpala i nie wyskakuje żaden komunikat to musi działać. 

2) masz konfig gry orginalny czy modyfikowany?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...