Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] Tiggerboot i macra

APBPLAYER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oferuje mojego tiggerbot'a  niewykrywalnego w 100% (gram na nim pół roku bez bana) pierwsze 3 osoby dostaną go za darmo. Oferuje również pomoc w uruchomieniu i serwis jeżeli coś nie będzie działać. Załączony plik .exe raczej nie będzie działał ponieważ dla każdego komputera wymagana jest indywidualna konfiguracja. 

Co potrzebuje żeby skonfigurować dla Ciebie bota? 

-Pełną nazwę karty graficznej.

-Typ systemu operacyjnego 32/64

-Print screen podczas uruchomionej gry (wklej do painta bez zmieniania rozmiaru).

-Typ broni z jaką masz zamiar grac. 

-2 godziny wolnego czasu  :)

Co Ty potrzebujesz  aby bot działał?

-Uruchomiona gra w oknie (nie fullscreen)

-Najlepiej ustawiona wysoka rozdzielczość.

Na jakich broniach najlepiej działa bot? oczywiście na broniach snajperskich oraz shotgun'ach, w innych po prostu nie ma to sensu.

Otrzymasz ode mnie pilik .exe napisany w ANSI C# nie wstrzykujesz go w grę, działa w tle dlatego jest w 100% nie wykrywalny.

Nazwę karty graficznej oraz screen (w pliku) załącz w odpowiedzi w tym poście. 

Jeżeli potrzebujesz inne programiki / macra jestem otwarty na propozycję.

Pozdrawiam   <_<

Wirus scan https://www.virustotal.com/pl/file/e2e4aefdb316152d6112a15ba94200e1dcf9cc5e61fb474520e138edf97c5110/analysis/1423754320/

N-HVR.rar

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok to jak pisałem potrzebuję pełną nazwę karty graficznej wersje systemu operacyjnego 32/64, i screen'a gry (już po konfiguracji rozdzielczości i włączonej w okienku). no i do jakiej broni chcesz to używać?

Co do banów nie jest to cheat wstrzykiwany do gry, nie zmienia żadnych wartości w plikach gry, działa tylko i wyłącznie u Ciebie na komputerze. Pozdrawiam

Opublikowano

Nvidia GeForce GT 630

Windows 7 64 bit

Ale po co Ci to wszystko to ja nie wiem xD

Typ broni: N-HVR 762 (snajperka)

A pistolet: Colby SNR 850 Cherub

mr4mx3.png

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Screen musi być z gry już odpalonej w oknie nie fullscreen. no i najlepiej zapisz screen'a do pliku i spakuj w rar . i wrzuć żebym mógł to pobrać :)

Opublikowano

1)uruchom grę w trybie okienkowym >> jak już będziesz w grze odpal program 

2)niema znaczenia czy jako admin

3) przez pół roku nie dostałem za to bana więc... ale nie mogę Ci dać 100%. 

No i daj znać czy działa. Pomyliłem się w kodzie wstawiam zoptymalizowaną wersję.

Scan https://www.virustotal.com/pl/file/6f9888ec32b0bcf204795b2703ddc109324d6bf02b84c582fd8a7ebd96ba7dd9/analysis/1423837540/

N-HVR.rar

Opublikowano

Proszę @SlavesCity   F2 - pauza F3- wyłączenie.  Innym nie polecam uruchamiania tego programu chyba że mają tą samą kartę graficzną. program zaczyna działać dopiero jak naciśniesz  prawy przycisk myszki (celowanie)

Dodaj skan do załącznika, masz na to 4 godziny. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...