Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

csgo WALLHACK

Buff3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomeczki grałem sobie wczoraj na wh tak dla beki z kumplami, wgl nie starałem się tego ukryć tylko napiedzielałem headshoty przez ściany. Tak jak myślałem dzisiaj wstaje rano i vac.

Nie dawno powstało coś takiego w cs jak overwatch, każdy wie chyba o co chodzi, 90% gier z overwatcha są na mapie de_dust2, no i wczoraj właśnie graliśmy z jednym kolegą na tej mapie używając wh, potem dołączył do nas jeszcze jeden ziomek, tez gral na wh ale grał bardzo ostrożnie i nie grał na daście2 tylko na innych mapach. I tylko on nie dostał bana. 

Dziwi mnie to, że nie dostał  bo na stronie steam jest napisane o tym anticheat systemie: 

Gdy użytkownik łączy się z serwerem objętym ochroną VAC z komputera, na którym zainstalowano możliwe do zidentyfikowania oprogramowanie pozwalające na dokonywanie oszustw, Valve Anti-Cheat zablokuje użytkownikowi możliwość łączenia się z zabezpieczonymi serwerami w przyszłości.

Z tego wynika, że ten system sam wykrywa program podłączający się do gry i ban jest z automatu, a jednak kolega nie dostał bana. Więc dlaczego ja mam vaca a on nie ma, jak myślicie?

Opublikowano

Polega to na systemie reportów, wszystko co zostało sprawdzone, kiedy otrzymasz 10 razy report (nie musi być z jednej gry) twoje demko z OW leci do obejrzenia, tam ludzie.. no właśnie dużo negatywów dają, najwidoczniej on nie dostał. Jeśli na profilu pisze ci ze masz VACA to wh jest wykrywalne.

Opublikowano

To znaczy wh samo w sobie nie jest wykrywalne tylko da się go wykryć wtedy gdy ktoś nie umie z tym grać np robi tak jak ja, że strzela hedy przez ścianę i jakbym np grał na wh ale krył się z tym i grał ostrożnie to bym pewnie też nie dostał vaca, chociaż to wbrew pozorom nie jest takie łatwe.  dobrze to rozumiem?

Opublikowano

Vac jest automatem, ow jest sprawdzany przez ludzi.

Te darmiwe WH sa wykrywane w przeciagu paru godzin-dni poniewaz VAC rejestruje nazwe i porownuje ja z innymi pctami. Np. 200 osob ma podobny plik z takimimi i takimi wlasciwosciami to zaczyna weszyc dalej.

graphic.png
Opublikowano

Odpowiedź jest prosta vac jeszcze tego u niego nie wykrył więc niech przestanie używać hacka DC bo szybko się także dorobi vac'a.

Overwatch - 10 reportów lecisz do OW Gdzie 15-17 ludzi musi przyznać że cheatujesz, wtedy dostajesz overwatcha,

VAC - Valve Anty Cheat dostajesz go gdy VAC wykryje kod źródłowy hacka dzieje się tak gdy hacka używa bardzo dużo osób.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...