Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demeris

Tauris2.pl  

151 użytkowników zagłosowało

1. 1. Peleryna nieskończona, czy zwykła ?

• Nieskończona
      144
    • Zwykła
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej na starcie nie będzie niewiadomo ilu graczy, no chyba, że będzie duża reklama. Zawitam jak będzie dużo osób. Polecam i pozdrawiam

Znów kłótnie o pliki, ach, mpc.. :rolleyes:

Serwer będzie potrzebował naprawdę sporej reklamy, aby coś osiągnąć.

Serwer będzie miał dobrą reklamę, więc naprawdę można spodziewać się dużej ilości graczy.

Pozdrawiam i zapraszam na start. :)

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i pliki eteriala ale co z tego?

Jeżeli administracja wykaże chęci i będzie się zajmować serwerem to może tu być pokaźna liczba osób na starcie.

Przypadł mi bardzo system ulepszeń łuku - mega :D !

Każda ninja powinna się cieszysz z takich łuków

Sama prezentacja też niczego sobie

Powodzenia!

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

C**j ci to tego kogo to pliki i serwer jak się tak interesujesz ich życiem to zatrudnij sie jako sługus. Bucu

Serwer widac ogarnięty, serdecznie mam gdzieś kogo on jest. Ważne aby się dobrze pograło

wojtus my sie dobrze znalismy, szkoda że tak sie skonczylo ale z biegiem czasu nie czuje już żalu do Ciebie . Pozdro dla Ciebie i Sylwi / Patryk

Opublikowano

Może i guzik mi do tego ale taki serwer długo nie postoi uwierz :) a jak nie to się sam przekonasz heh

Pierdolenie zostaw dla siebie, ostatnia odsłona eteriala bez udziału the stała 4 miesiące, a padla wylacznie z problemów firmy spirntdatacenter <hosterdedyka> maszyna zawiodła, i po tygodniu ją odpalili gdzie zostalo 100 osób wiec po c**j mieli to włączać, jak nawet za dedyka sie nie zwracało . 

Opublikowano

Naa too czekalem! :D

Pliki eteriala, ale czy bugi odbugowaliscie? xD

Polecam, czekam na start ! ;-)

Wszystko jest w największym porządku ! Zresztą, zobaczysz na starcie !

Opublikowano

Myślę że zapowiada się ciekawie zobaczymy jak wyjdzie :)

mysle ze bedzie lepiej niz na ostatniej osłonie eteriala, jestem tego wręcz pewny :)

Opublikowano

wojtus my sie dobrze znalismy, szkoda że tak sie skonczylo ale z biegiem czasu nie czuje już żalu do Ciebie . Pozdro dla Ciebie i Sylwi / Patryk

A to Twój projekt ?? 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Brzydkie te zbroje. Wszystkie ;/

Poza tym może być. Powodzenia na starcie

Większości się podoba, każdy ma swój gust.

Dziękuje i serdecznie zapraszam na start. :)

Opublikowano

Prezentacja mnie nie zachęciła, nie widzę broni dla sury [?]

Powodzenia. 

Opublikowano

Surface, spoltine etc i teraz Tauris2 ile razy to będzie jeszcze startować, nie lepiej wystartować raz a porządnie ? bo serio to już się staje nudne ; ( no ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Surface, spoltine etc i teraz Tauris2 ile razy to będzie jeszcze startować, nie lepiej wystartować raz a porządnie ? bo serio to już się staje nudne ; ( no ale powodzenia. 

przy mojej administracji te pliki staly 5 miesiecy, tylko raz je odpalilem . I padly tylko i wylacznie prezz sprintdatacenter, o czym pisał kolega wyżej. Zapraszam na start !:)

Opublikowano

Niby serwer się fajnie zapowiada. Nie przekonuje mnie zbytnio prezentacja, by tam zawitać, no ale i tak powodzenia :)

Opublikowano

kiedy strona ?? 

Prawdopodobnie opublikujemy ją jutro.

Niby serwer się fajnie zapowiada. Nie przekonuje mnie zbytnio prezentacja, by tam zawitać, no ale i tak powodzenia :)

Prezentację udoskonalimy, serwer ma znacznie więcej zalet niż zostało to opisane w prezentacji.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na start.

Opublikowano

a przewidujecie jakas reklame na youtube?

@1361622928-U485574.pngasfen

dalej się bedziesz wymądrzał pajacu ? wielki technik pozjadal zmysly wszystkich zmpc haha :D

mthe4h.jpg

Oczywiście, przed i na starcie.

Serwer rozkręcamy maksymalnie jak się da. :D

Pozdrawiam.

Opublikowano

Oczywiście, przed i na starcie.

Serwer rozkręcamy maksymalnie jak się da. :D

Pozdrawiam.

Oby to była prawda z tą reklamą, bo jak patrzę na komentarze to dobrze nie wróżę temu serwerowi.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

Mało broni oraz zbroi,mało także nowości ...

czy przypadkiem w belkach nie jest zamieszczona grafika od dywizji league of legends?­

Opublikowano

Mało broni oraz zbroi,mało także nowości ...

czy przypadkiem w belkach nie jest zamieszczona grafika od dywizji league of legends?­

Uważamy, że wystarczająca jest ilość broni i zbroi, znamy to z doświadczenia.

Owszem, zgadłeś. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...