Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TerraSurvival III

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ;)

Serwer jest wg. mnie przyjemny, własne działki gdzie się chce, budowanie społeczności :D

Gram na nim już jakiś miesiąc, a nadal mnie przyjemnie zaskakuje nowościami.

Serwer wart uwagi, nie grają na nim jakieś freekille które budują obsydianowe warownie, bo takie to siedzą tylko na serwerach z gildiami, a tu tego nie zaznają, co odpędza negatywnych młodszych graczy, a przyciąga rzeszę zapalonych budowniczych i ludzi kochających zasady serwera Freebuild z ogromną swobodą serwera Survival :D

Jeszcze raz ogromnie polecam!

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Gra się bardzo fanie więc zapraszam, dużo miejsca jest na mapie ;)

Ale czat to porażka.. "zalurz" "gury" "rze" i wiele innych, ludzie jak tam można kaleczyć język :/

Opublikowano

Prócz strasznych lagów powyżej 5 osób to i znikaniu itemów to da się grać.

Ten problem pojawił się dzisiaj rano gdy aktualizowałem silnik, powinno już być wszystko dobrze.

Gra się bardzo fanie więc zapraszam, dużo miejsca jest na mapie ;)

Ale czat to porażka.. "zalurz" "gury" "rze" i wiele innych, ludzie jak tam można kaleczyć język :/

Postaram się coś z tym zrobić :P

Opublikowano

Cześć. Czy mogłoby być wprowadzone takie coś, że serwer działa na wersjach 1.7-1.8? Chcę kuzyna zaprosić, a u niego coś 1.8 nie chodzi i jest na 1.7.2.

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...