Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Azuris.pl

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i grafika nie powala, ale mogę powiedzieć, że cały czas dokładamy pewne nowości, które nie są ujęte w prezentacji.

Zostawiliśmy pewne nowości na serwerze dla graczy ;)

Staraliśmy się zrobić tak, aby ten serwer miał swój klimat i graczom było miło i przyjemnie, aby mieli co robić na serwerze, a wiemy jak tego dokonać bo mamy doświadczenie.

Opublikowano

No widzę kolega z przyszłości powrócił i powie nam coś jeszcze ? 

Zwykły serwerek, a jaki ma być przecież to metin2 za duzo też nie można kombinować i liczy się klimat ! 

Klimat metina? Widzisz tu klimat z nowymi npc? Nie wiem, co wy wszyscy się na te nowe npc uparliście. To, że są ładnie nie znaczy jeszcze, że pasują do tej gry.

Co do samej zapowiedzi, nie jest zła, jednak jakoś mnie nie przyciąga. W każdym bądź razie życzę powodzenia :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Klimat metina? Widzisz tu klimat z nowymi npc? Nie wiem, co wy wszyscy się na te nowe npc uparliście. To, że są ładnie nie znaczy jeszcze, że pasują do tej gry.

Co do samej zapowiedzi, nie jest zła, jednak jakoś mnie nie przyciąga. W każdym bądź razie życzę powodzenia :)

Dzięki śliczne, ale klimatu nie chcemy tworzyć poprzez dodanie nowego npc.

Poczytaj sobie moje wypowiedzi i komentarze.

Napisałem, że chcemy stworzyć klimat, który sprawi, że osoby będą chciały grać na tym serwerze.

Opublikowano

Dzięki śliczne, ale klimatu nie chcemy tworzyć poprzez dodanie nowego npc.

Poczytaj sobie moje wypowiedzi i komentarze.

Napisałem, że chcemy stworzyć klimat, który sprawi, że osoby będą chciały grać na tym serwerze.

Moja wypowiedź odnosiła się do wypowiedzi kolegi, którego zacytowałam. Moim osobistym zdaniem jakiekolwiek zmiany podstawowych npc nie pasują do klimatu gry, ale to moje zdanie.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Moja wypowiedź odnosiła się do wypowiedzi kolegi, którego zacytowałam.

Moim osobistym zdaniem jakiekolwiek zmiany podstawowych npc nie pasują do klimatu gry, ale to moje zdanie.

Może inaczej zmiany npc lub dodanie nowego npc moim zdaniem urozmaica grę jak i wszelkiego rodzaju nowości wprowadzane na serwer, ale klimat zawsze tworzyli gracze no i administracja jeśli dbała o swoich graczy odpowiednio.

Opublikowano

Pytanie za 100 PKT czy testowaliście te NPC na komputerach z procesorami AMD , ponieważ na wielu serwerach jak są wprowadzane nowe npc to ich nie widać , mogę stestować jeżeli nie sprawdzaliście

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

Klimat nie tworzą tylko nowe NPC, do tego można przyzwyczaić oko chodzi raczej o resztę. :')

Opublikowano

Pytanie za 100 PKT czy testowaliście te NPC na komputerach z procesorami AMD , ponieważ na wielu serwerach jak są wprowadzane nowe npc to ich nie widać , mogę stestować jeżeli nie sprawdzaliście

Co ma procesor do widocznosci nps? hmmm pomyslmy... zadne ? -.- nie wiem na co to napisales juz jak cos to byl by blad w cliencie i to u wszystkich by bylo nie widac npc ;)

Opublikowano

Coraz bliżej start :) Muszę zagrać po bardzo ługim czasie

no youtuberów coraz więcej !

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Żeby dużo osób zagrało to youtuberzy muszą być porządni nie Ci co zaczynają bo tak na prawdą oni mają małą oglądalność ;/

Lepiej zapłacić w pln jakiemuś jednemu nawet youtuberowi i niech zrobi serie z tego czy tam jeden odcinek i lepiej zadziała :)

Opublikowano

Żeby dużo osób zagrało to youtuberzy muszą być porządni nie Ci co zaczynają bo tak na prawdą oni mają małą oglądalność ;/

Lepiej zapłacić w pln jakiemuś jednemu nawet youtuberowi i niech zrobi serie z tego czy tam jeden odcinek i lepiej zadziała :)

Popieram w 100%, co prawda mali/nowi charyzmatyczni youtuberzy mogą coś wprowadzić, ale to nie to samo co reklama u wyżej ustanowionych youtuberów.

Opublikowano

najlepiej zeby bonusy max wchodzily bo to easy i  bony nie max to moga serwer zepsuc ;/

Wolał bym gdyby expiło się dobrze, a eq bonowala w c**j cięzko bo nei ukrywajmy wiekszość luda uzywa bs'y i co to jest za problem gdy wchodzą maxy zrobić nawet ręcznie perf np. buty ? żaden no własnie ! Jak by było 10/12/15 - absy  było by z*********e !!!

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

ladnie to wyglada ale jestem ciekaw kilku rzeczy ktorych nie zauwazylem lub poprostu ich nie ma w prezentacji :)
1. czy na dungeony mozna wchodzic samemu ? (czy musze isc z kims w pt)
2. czy max hp na ostatnim eq i perf bony jest duza ? (ile mniej wiecej jest tego hp na max lvl full eq na max)
3. czy healler daje rade w pvp i expie ?
4. do ktorego lvl leci exp ,,lajtowo"?
5. czy na serwerze nie ma ,,miliona" ulepek ? (jesli mozna to prosze o ss wszystkich ulepek)
6. czy spodziewacie sie duzej ilosci graczy?
7. czy is nie bedzie ,,przesadzony"? (jak na wiekszosci serwerow F2P zmieniajacych sie w P2W)
8. dlaczego max lvl jest taki ,,dziwny" 235 a nie np 200 lub 250 xD 
9. czy jest jakas klasa dominujaca w pvp ?
10. w ile mozna wbic max lvl (bez is i z is) ?
11. bony nie sa maxymalne wiec jak wygladaja ? (2 stopniowe czy wiecej? najlepiej podac przyklad) 

12. czy przerabia sie jakos bron do expa?
13. czy bedzie mozliwosc wgrania wlasnego bs ? (ten jest lipny i nie ma mozliwosci wstawienia ,,alternatywnego bonu")
14. czy jeszcze gdzies dropi truta (poza metkami 85/90?)
15. czy zwiekszony jest resp metkow i bosow ? (czas i ilosc?)

narazie to tyle :P ,,dziekuje za czas poswiecony na przeczytanie i odpisanie na moje pytania" :D

a i takie moje male spostrzezenie : na FP macie nazwe ,,Azuris.EU" a w prezce ,,Azuris.PL" (ktora jest poprawna ? ^^)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...