Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Azuris.pl

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lipna grafa w prezentacji :/

A serwer zapowiada się dobrze :)

Powodzenia! :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

ten serwer przypomina mi trochę serwer pan*eyayt2

Nic z tym serwerem nie ma wspólnego.

WYPZyvT.jpg

Opublikowano

Serwer nawet, ale jedyna rzecz mnie wkurza.. po co reklamujecie się na forach innych serwerów ? powodzenia, na starcie, ani wgl. nie zagram.

tzn? Fora, które wybieramy do reklamy to fora,gdzie jest kategoria taka jak: zapowiedzi serwerów metin2, bądź Publikacje serwerów metin2.

WYPZyvT.jpg

Opublikowano

Serwer nawet, ale jedyna rzecz mnie wkurza.. po co reklamujecie się na forach innych serwerów ? powodzenia, na starcie, ani wgl. nie zagram.

Mapecik...

po pierwsze o jakie fora chodzi ?

po drugie powiem Ci, że poza forem mpc nic nie wiem na temat publikacji na innych forach.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ogółem Rysiek ej kej tehnik to kosa w polskim Metinie i tak dalej ....

Co do serwera, polecam widać iż administracja wkłada dużo siły i czasu w serwer gdyż towarzysze im w owym tworzeniu. 

Starają się ja mogą i spędzają każdą możliwą chwilę na serwerze. Bardzo dobry kontakt z graczami.

Wielu graczy i Udanego Startu. Czy serwer się podoba czy nie, zostawiam kwestwią względną gdyż to już zależy od graczy ja w metina nie gram więc pozostawiam to osobom trzecim do oceny :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Dziękujemy i zapraszamy do zagrania :)

Na pewno wejdę na serwer i zobaczę jak to wszystko wygląda :D

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

Serwer znakomicie się prezentuje ! 

Zbieram ekipę do gildii erotycznie ! Chętnych napierdalaków metin2 wysyłam na PW :) 

Pozdriawiam ORGIN aka OrginMen9 <3

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

nie polecam bo nie ma czego.. zwykły serwerek na ktorym nic ciekawego nie ma pozatym bedzie 200 osób na starcie i po tygodniu OFF z powodu braku graczy.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

nie polecam bo nie ma czego.. zwykły serwerek na ktorym nic ciekawego nie ma pozatym bedzie 200 osób na starcie i po tygodniu OFF z powodu braku graczy.

No widzę kolega z przyszłości powrócił i powie nam coś jeszcze ? 

Zwykły serwerek, a jaki ma być przecież to metin2 za duzo też nie można kombinować i liczy się klimat ! 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Na tym polega ten serwer - sympatyczny klasyczek. Zawitam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...