Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka

Karol201999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzęt nie zrobi z ciebie dobrego gracza, ale slyszalem ze zowie fk jest godna polecenia.

PS. Znam goscia co na suprimie lata bez dobrego sprzetu (tj. 60hz, myszka za 50zl itp.)

graphic.png

Opublikowano

Najlepsza mszyka pod cs'a to taka w której możesz zmienić sobie HZ i DPI.

Hz zmieniasz na 500 i DPI na 400.

Co do tych myszek które podałeś w pytaniu polecam Bloody v5.

Zastanów się jeszcze nad zakupem takiej:

Zoowie FK2

Razer Goliathus Speed (Posiadam ją osobiście i jestem z niej zadowolony)

Opublikowano

Mam pytanie w zwiazku z DPI ... jak zmienilem na 500 DPI to w  myszce Bloody v7 wskaznik wolno chodzi czy na pewno w CS:GO prosy tak grają ? Obrót przecież będzie strasznie długi .. :c 

AKTUALNY NICK : jacobW 

EMAAAA  :lenny:

Opublikowano

Mam pytanie w zwiazku z DPI ... jak zmienilem na 500 DPI to w  myszce Bloody v7 wskaznik wolno chodzi czy na pewno w CS:GO prosy tak grają ? Obrót przecież będzie strasznie długi .. :c 

Tak gra się na czułości na całą podkładkę masz na środku to jak dojedziesz do prawego końca podkładki musisz się obrócić o 180stopni.

Ale musisz też mieć sporą podkładkę.

Tak właśnie grają prosy, grałem też tak na początku trudno się przyzwyczaić ale potem łatwa kontrola full auto, lepiej się wcelować.

Żeby się obrócić o 360 stopni gracze jadą od jednej strony podkładki do drugiej albo przesuwają myszka do góry i znów.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Własnie mam problem bo mam małą podkładke [malo miejsca na myszke] .. nawet nie markową ;p 

pokaze ci i powiesz mi jakie DPI i czulosc bedą dobre :p 

o6xve8.jpg

Opublikowano

No podkładka strasznie mała.

Nie wiem na jakie DPI ale jak zrobisz ruch myszką to ruszy ci się o 180 to tak się grać nie da za duża czułość.

Musisz znaleźć inne miejsce na myszke + nowa podkładka.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Klawa na górze myszka na dole  ? :P .. ps . bez podkładki bo na razie nie mam hajsu ;c na psc poszło :D 

Opublikowano

A chodzi ci normalnie myszka bez podkładki?

Jeżeli tak to ja mam klawę na dole na tym czymś wysuwanym a myszkę wyżej na biurku i mam dużo miejsca.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

tak tez tak probowalem ale reka po dłuzszym czasie gry zaczyna "cierpnąć , boleć "

no ale mozna sprobowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...