Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wasze plany na walentynki

Gość lightofheaven

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro nie mam drugiej połówki to... Spędzę je najpierw w robocie przed nastawnikiem jazdy a potem walimy w 4Story

Opublikowano

Umówiłem się z taką dziewczyną, dam jej godzinkę swojego cennego czasu. Później idę rozdawać CV i szukać roboty. Na koniec się napierdole że znajomymi ;3

61093c6efb.png

Opublikowano

Skoro to sobota to pewnie wstanę dość późno, załatwię co jest do załatwienia, szama, praca, a na koniec pewnie wyląduję gdzieś przy barze ze znajomymi.
Nie obchodzę nawet własnych imienin, więc raczej walentynki też sobie odpuszczę. Ot normalny dzień, tylko będzie więcej ludzi w knajpach.

Jak nie będzie mi dopisywał humor to wpadnę do Maca i popatrzę sobie na randkowiczów przy Mc zestawie z różyczkami i misiami  B) (obok jest całkiem fajny park no ale kto by tam dzisiaj chodził do parku jak jest BigMac za 10 zł).

f.png

Opublikowano

Walentynki? Spędzić je z ukochaną osobą, dla mnie ogólnie obchodzenie walentynek to jak zwykły dzień z dziewczyną, o tyle, że kupi się jakiegoś kwiatka, lizaka czy też jakiś mały upominek, żeby jej się przypodobać. 

Jednak trzeba doceniać, że jest ta druga połówka i jej przypomnieć chociaż raz w roku, że jej miejsce nie jest w kuchni. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

najebie sie z moja w domu, dziecko bedzie plakac pol nocy, potem sie poklocimy a po kilku h na zgode bedziemy uprawiac seks.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Być dobrym dla KOBIET + fajne, modne prezenty dawać dla nich. xDDDDD

bez gif

Opublikowano

Spędzę je z moja druga polówką  <3

wodka-finlandia-05l-50.jpg

CO TO ZA REKLAMA STRONY Z ALKOHOLAMI, NO TO SOBIE PAN ANTOS NAGRABIL, LECI RAPORT DO ADMINA

@Valky, o kurcze :(

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

CO TO ZA REKLAMA STRONY Z ALKOHOLAMI, NO TO SOBIE PAN ANTOS NAGRABIL, LECI RAPORT DO ADMINA

A przy okazji dostaniesz 5% za offtop ;p

Ja nie planuję nic na walentynki specjalnego ;) 

Dwie kobiety mojego życia dostały już prezenty ;) Kwiatki, a dla drugiej gryzaczek xD 

Nie za bardzo przepadam za tym "świętem" ... czemu miałbym być jakoś dziwnie sztuczny w ten dzień ?  Wydaję mi się, że w związku walentynki powinno się obchodzić codziennie ... i tak właśnie robię ;) 

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...