Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 5.3 oraz Lunar Event !

jmp

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Elo, chciałbym Was poinformować drodzy gracze ligi, że dziś w nocy wchodzi patch 5.3 oraz, że Lunar Event rozpoczął się a koniec nastąpi 24 lutego ! :D Zapraszam do wypowiedzi co sądzicie o patchu 5.3 i lunar evencie :)

Patch 5.3 -----> http://how2win.pl/patch-5-3-juz-dzis-w-nocy/

Lunar Event ----> http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/store/sales/powitajcie-nowy-rok-wyprzedazami-festynu-ksiezyca

Źródło: stronki up :)

Pomocnik
Opublikowano

Dzisiaj się rozpoczyna i kończy sie 24 lutego.

Racja, byłem rozkojarzony. Dzięki za zwrócenie mi uwagi :)

Opublikowano

Troszkę nerfów, ale najbardziej podoba mi się to że coraz więcej skinów zostaje dodawanych do Ligi.

Mi się patch w 100% podoba. ;)

Opublikowano

Skiny super, aż będzie trzeba pewien zakupić ^^ Ubolewam tylko, że jeszcze większy nerf kassadina ;c Ale za to buffa dostała moja Dianka :D

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Dobrze że w końcu ruszyli tą j***** ahri

W końcu 80% winratio tej postaci mówi samo za siebie.

Dobrze że Azirowi dali też nerfa bo w early jako tako ale w late to byla bestia jak ktoś ogarniał mechanike.

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nerfią Kassadina XDDDD No c**j, że ostatnio widziałem na strimku LB, która biła ze 3 skilli za 2k DMG, a Kassadin w late z całego combo może walnie te niecałe 1k w adc.

Ja w ogóle nie wiem dlaczego Kassadin nadal ma miano "asasyna" skoro ma jedynie mechanikę a dmg to ma słaby (jak na asasyna) jedynie jak się wyfarmi coś robi.. bo zaorać linię to trudniej jak typ gra ostrożnie lub champem typu Lissandra.

I w końcu wiem dlaczego Nidalka snearowała te moby w jungli.. całkiem dobre i przydatne bo wiele faili ze skokami by było.

Katarinie poprawiają autoataki.. no to zapowiada się ten "rework" i zapraszamy Katarinkę na topa jako ad tank :v

579571423327107377857.png

Opublikowano

Patch jak najbardziej na +. Skiny piękne, lecz jak ktoś wyżej napisał - za coś pięknego płaci się zawsze więcej. :)

Opublikowano

Czekałam na te skiny. Dobra robota. Jutro pewnie wejdzie nowy game mode? ;)

Mam nadzieję, że tak. Chciałbym dawać każdemu jakieś troll postacie. :D

@TOPIC: Patch jak patch, jak każdy inny. Wszystko jest ok, skiny niezłe, ale login screen niezbyt.

Opublikowano

Pomijając, że miałam problemy ze spatchowaniem, to obecne dostępne skiny są bardzo ładne, chociaż nie zakupię żadnego z nich (poza Jinx), bo i tak tymi postaciami nie gram, a do Riven i Cassio już mam ~.~ No nic, miłych zakupów :P

Pszypadeg?

@top

Nerf Azira, nie ma jak wbic challa. W koncu Riven jest, szkoda, ze nie mam juz konta swojego ale kupie go na tym drugim bo tak bardzo mi sie podoba.

To juz bylo przecie.

Do 24 raczej, tak jak w ostatnim roku.

Owszem, bo dostałam w prezencie (tzw. "gift") ;)

Opublikowano

a do Riven i Cassio już mam ~.~

Pszypadeg?

@top

Nerf Azira, nie ma jak wbic challa. W koncu Riven jest, szkoda, ze nie mam juz konta swojego ale kupie go na tym drugim bo tak bardzo mi sie podoba.

http://how2win.pl/blad-z-ultem-siona/

Długo nie musieliśmy czekać na bugi.

To juz bylo przecie.

Czy te skiny (kata, nida, jinx) będą dostępne cały czas ? czy tylko do 24? 

Do 24 raczej, tak jak w ostatnim roku.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Czy te skiny (kata, nida, jinx) będą dostępne cały czas ? czy tylko do 24? 

Kata i nida raczej do 24,ale myślę że do Jinx dadzą na stałe tak jak to rok temu zrobili z Dianą,ponieważ miała tylko 1 skina.

Opublikowano

Znów nerf kassadina? Chyba sobie żartują już lepiej znerfić taką lb lub kha(potrafi pojedynczy cel zabić na q i w)!Nerfią kassadina bo jest grywany na topie to niech zrobią z niego tanka chociaż on już robi za tanka bo dmg słaby ma...

Opublikowano

Szkoda że znerfili kassadina bo miałem w planach go sobie w kupić, najbardziej mnie śmieszy skin varusa i aż 1350RP za tą skórkę, myślałem że będzie po 975RP jak zwykle. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...