Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się zaczynać grę ?

Kakanapka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam jeszcze ok. tydzień wolnego więc postanowiłem pyknąć w jakąś przeglądarkową giere i zastanawiam się czy zaczynać grać w DarkOrbit. Mam pare pytań, a mianowicie:

1. Opłaca się zaczynać grać? Jeżeli tak to;

2.W gre wchodzą tylko Polskie serwery, zalezy mi na dużej ilości graczy, PL1 bedzie dobry? Ile osób mniej wiecej tam gra?

3.Jest ktoś z was w stanie wspomóc na start? Pomóc w misjach itp. (Graczem w darkorbit byłem wyśmienitym ;p można powiedzieć ze jestem weteranem tej gry).

4. Jak z botami ? Jakiego warto uzywac aby czuć się w miare bezpiecznie i skąd go pobrać?

Proszę o w miare szybką odpowiedź, jestem w stanie zacząć już zaraz, jeżeli jest sens ;d

Nagradzam + ;)

Opublikowano

Mmo dominuje.Bezpieczny bot?Nie ma takich,na razie tylko FSbot i jakieś NANO i GOLEMY ale to jakieś wymysły,nie ufam im.Only FSbot :p

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Witam, mam jeszcze ok. tydzień wolnego więc postanowiłem pyknąć w jakąś przeglądarkową giere i zastanawiam się czy zaczynać grać w DarkOrbit. Mam pare pytań, a mianowicie:

1. Opłaca się zaczynać grać? Jeżeli tak to;

2.W gre wchodzą tylko Polskie serwery, zalezy mi na dużej ilości graczy, PL1 bedzie dobry? Ile osób mniej wiecej tam gra?

3.Jest ktoś z was w stanie wspomóc na start? Pomóc w misjach itp. (Graczem w darkorbit byłem wyśmienitym ;p można powiedzieć ze jestem weteranem tej gry).

4. Jak z botami ? Jakiego warto uzywac aby czuć się w miare bezpiecznie i skąd go pobrać?

Proszę o w miare szybką odpowiedź, jestem w stanie zacząć już zaraz, jeżeli jest sens ;d

Nagradzam + ;)

To czy Ci się opłaca zależy tylko od Ciebie samego. Grając 7 lat mogę powiedzieć, że nie zaczynał bym w grać nawet ze starą FE + 10LF4, ale to tylko moje zdanie. Naprawy są teraz za free, ale osiągnięcie czegoś lepszego niż Goliath + full LF2 za kredki,  zajmie Ci sporoooooooo czasu, chyba ze zaczynasz bo lubisz bić lordakie na 1-1,1-2 8S albo boxy zbierać o.O

cupakgame.jpg

Opublikowano

Na PL3 fakt,gra duźo ludzi...ale ja grając tam jakieś 3 lata i po wyłapaniu bana za VBota jakieś 3 miechy temu założyłem konto na PL2 i gra mi sie lepiej :)

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...