Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powracam do darkorbit pytanie jaki serwer

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Postanowiłem powrócić do darkorbit , po ponad roku.Grałem kiedyś trochę na pl1 a na pl3 zakończyłem karrierę na bardzo dobrym koncie.Pytanie moje brzmi następująco na jakim serwerze OCZYWIŚCIE POLSKIM gra najwięcej osób i że tak się wyrażę jest fajnie ;)Pozdrawiam wszystkich graczy DARKORBIT.

Opublikowano

Na polskich zajmie Ci troche czasu zanim będzie Ci się fajnie grało. A może coś z prywatnych serwerów? darkstars? actionspace? 

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

:) grałem kiedyś wiem jak to jest :) wydałem kupę szmalu.grałem też na prywatnych serwerach w tym darkstar minusem tych serwerów są lagi oraz możliwość ich upadniecia.planuję kupić peta oraz mechanizm zbierania boxów.mam do tego specjalny program który klika na mapę przez co nie ma możliwości rozłączenia przez afk.kolega mówi że w tydzień 700 k urki.ale nawet jak 500 k będzie to będzie dobrze.

Czekam na odpowiedz jaki serwer ?

Opublikowano

Tam jest mniej osób, tzn na pl2 jest mniej niż na pl1 dlatego dobrze się tam gra bo nie ma tłoku :)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Polecam PL2,brak lagów a graczy trochę jest :3

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...