Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gildia w Guild Wars 2

Xar1387

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy :) Rekrutujemy na stronie Aiwe.eu pod zakładką /forum/

A jak coś to pytaj śmiało.

Jak pomyślę to napiszę podanie. Muszę przemyśleć czy chce mi się w to dalej grać i czy nie będzie tak, że po napisaniu podania stwierdzę coś innego.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Rozumiem :) Ogólnie jeśli lubisz gry MMO, to zdecydowanie warto się poważnie zastanowić nad GW2, bo IMO ten tytuł w przeciwieństwie do większości obecnych ma jakąś przyszłość. Niedługo wychodzi dodatek, który wprowadzi dużo dobrych rzeczy - w tym np. system lig do PvP, czy prawdopodobnie raidy (chodzą plotki, że mają je jutro zapowiedzieć na PAXie).

No i jets bardzo dobry klimat dla RolePlay :)

Opublikowano

W GW2 gram od około dwóch latek, ale z przerwami. Nudzi mnie ta gra momentami po prostu. Tam nic się nie dzieje, tylko wprowadzają nowe skiny do marketu za gemy co jakiś czas. Chyba, że mowa tu o nowym dodatku który jakoś nie zrobił na mnie wielkiego wrażenia.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Vale Guardian pokonany!

Jak wiadomo, nasza gildia poza RP i PvP, którymi często się chwaliliśmy w tym temacie, gra również PvE. Z tym, że do tej pory nie było za bardzo o czym pisać, jeśli chodzi o ten tryb. Misje Gildyjne to rutyna. Fraktale nie są żadnym wyzwaniem, a dungi przemilczę. Ostatnio pojawiły się jednak raidy, które wymagają ogromnego zgrania i doboru odpowiednich klas. Jest potrzebny tank, klasa lecząca, condi i dpsy. Nie ma tam miejsca na błędy - trzeba dążyć do perfekcji. I w związku z tym, z pewnością możecie się spodziewać, że będziemy tutaj publikować również nasz progres na raidach.

gw3342.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A co tu komentować? Dostałem tam bana już kilka razy (w tym 2 permanentne, ale główny admin mnie odblokował, bo nie były słuszne - ot jeden z modów się oburzył, że mam inne zdanie niż on ^^' ). Ten jest czasowy i za jakiś czas minie. Nic nadzwyczajnego. Przebywam na tamtym forum od 2013 i z tego co widziałem większość prędzej czy później łapie tam perma z jakiegoś błahego powodu. Mody rozdają warny na lewo i prawo. Ogólnie nie traktuję tamtego miejsca zbyt poważnie - ot wysyłam tam tylko czasem reklamę gildii i tyle.

A co do legendarnej dywizji, to fakt - wbiłem ją jakiś czas temu.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...