Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontrakty

hikary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka pytań skierowanych do doświadczonych graczy.

1. Jeżeli robię kontrakt z itemków o jakości Lekko używana to może mi wypaść coś o gorszej jakości czyli przetestowana w boju?

2. Jeżeli mam 5 itemów z operacji np. Bravo i 5 z Vanguard to mam 50% a tą operacje i 50% na tą?

Na razie tylko 2 pytanka. Z góry dzięki za odpowiedź.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@Boteku

To wytłumacz jak to działa jeżeli możesz.

Opublikowano

Za 10 itemów, daje ci losowy item o 1 wartość lepszy, jakoś tak, ale nie opłaca się tego robić :P

Opłaca się. Ale raz Ci wypadnie coś tańszego, a raz droższego.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ale podobno jest tak że jeżeli mam 10 itemków z 1 operacji to na 100% wypadnie mi item z tej operacji - info on PhantomLorda

Opublikowano

Ale podobno jest tak że jeżeli mam 10 itemków z 1 operacji to na 100% wypadnie mi item z tej operacji - info on PhantomLorda

Ta, z tej samej kolekcji. Jak dasz 10 M4A1-S Knight to masz pewnego Dragon Lore, ale to będzie nieopłacalne.

Masz taką szansę na drop ile dasz broni. Jak dasz 1 M4A1-S Knight i 9 Famasów Aftermirage to masz 10% szans na dropnięcie Dragon Lore i 90% na M4A1 X-Ray. Jak Ci dropnie Dragon Lore to dużo zarobisz, ale jak widzisz to tylko 10% szans, a możesz stracić.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ta, z tej samej kolekcji. Jak dasz 10 M4A1-S Knight to masz pewnego Dragon Lore, ale to będzie nieopłacalne.

Masz taką szansę na drop ile dasz broni. Jak dasz 1 M4A1-S Knight i 9 Famasów Aftermirage to masz 10% szans na dropnięcie Dragon Lore i 90% na M4A1 X-Ray. Jak Ci dropnie Dragon Lore to dużo zarobisz, ale jak widzisz to tylko 10% szans, a możesz stracić.

50% na 50% wszystko jest losowe.

Widziałem dużo filmów na yt 1 knight i reszta jakieś inne i dragon lory się sypią.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

50% na 50% wszystko jest losowe.

Widziałem dużo filmów na yt 1 knight i reszta jakieś inne i dragon lory się sypią.

Nie, jest tak jak mówię. Jedna broń = 10% więcej szans na broń z tej kolekcji.

Tu masz symulator kontraktów jakbyś chciał sprawdzić co Ci dropnie:

http://convars.com/tradeup/

Po prostu nikt na yt nie wrzuca jak im jakaś słaba broń wypada.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A da się dostać z kontraktów np. USP-S Road Rash lub CZ75-Auto Chalice? Bo w tym symulatorze się nie da albo ja coś źle robię.

Opublikowano

A da się dostać z kontraktów np. USP-S Road Rash lub CZ75-Auto Chalice? Bo w tym symulatorze się nie da albo ja coś źle robię.

Do CZ-75 daj 10 MP-9 Dark Age i będziesz miał 50% szans na drop tej cezetki.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...