Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans do silver III

patryQ98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Wiem ze ten temat powtarzal sie wielokrotnie, ale pare spraw nie daje mi spokoju. Kolega powiedzial mi ze to moze byc spowodowane tym ze gram only dd2 (no co lubie te mape)

Czy to prawda ze trzeba grac na roznych mapach ? Czy to tylko bujda i nie ma to najmniejszego znaczenia ?

Opublikowano

Czesc. Wiem ze ten temat powtarzal sie wielokrotnie, ale pare spraw nie daje mi spokoju. Kolega powiedzial mi ze to moze byc spowodowane tym ze gram only dd2 (no co lubie te mape)

Czy to prawda ze trzeba grac na roznych mapach ? Czy to tylko bujda i nie ma to najmniejszego znaczenia ?

Bujda, aczkolwiek Dust II to mapa pełna noobów, trolli i wszystkiego co gówniane.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie jest to prawda, ale jednak polecałbym Ci wejść sobie na customie i różne mapki posprawdzać, nauczyć się ich. Ewentualnie na youtube pooglądać filmiki gdzie Ci ktoś wytłumaczy jak jakie miejsce się nazywa i zacząć grać na innych.

dd2 = pełno rusków i trolli, często cheaterów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...