Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doładowanie play

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Doładowałem sobie dzisiaj kartę play, bo miałem termin do jutra, biorę za 20zł, a tam po doładowaniu pisze że mam 28zł do 19 lutego. Czy to jakiś błąd, czy play robi w konia i daje doładowania ważne przez tydzień?

Opublikowano

Sprawdź czy nie dostałeś sms o takowej promocji ( doładuj X a dostaniesz X w promocji). Może Ci zostało z miesięcy poprzednich?

#rein

Opublikowano

Od kiedy w Play jest doladowanie za 20zl? Jezeli doladowales 2x10zl to termin przedluzy sie tylko o tydzien tak samo jakbys doladowal 1x10zl.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Sprawdź czy nie dostałeś sms o takowej promocji ( doładuj X a dostaniesz X w promocji). Może Ci zostało z miesięcy poprzednich?

28zł ma być, ale nie rozumiem jak wg. nich mam przegadać 28zł w tydzień. 

Opublikowano

Witam

Doładowałem sobie dzisiaj kartę play, bo miałem termin do jutra, biorę za 20zł, a tam po doładowaniu pisze że mam 28zł do 19 lutego. Czy to jakiś błąd, czy play robi w konia i daje doładowania ważne przez tydzień?

Nie wiem co tam Play kombinuje ale ja ostatnio tak samo miałam w Plusie. Konto doładowane kwotą 40zł a tu szok, ważne na tydzień. Również doładowałam dzień przed terminem. Co mi powiedzieli na infolinii? Otóż to, że powinnam doładować konto wtedy kiedy je zablokują i że to moja wina. Konta nie odblokowali a ja musiałam wydać kolejne pieniądze. Coś czuję, że teraz wszyscy operatorzy powoli ludzi w konia będą robić żeby zarobić. Dzwoń do nich i się kłóć w razie czego bo szkoda kasy.

­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

a gdzie tam na obrazu jest formuła mini maxi? 

Pisze formuła play na kartę, sądzę że chodzi o wszystkie formuły. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...