Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ragnaria.eu

WinterPhoenix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak z dropem stal/broń 75?

Broń 75:

- Metiny w red lesie (mała szansa)

- Bossy
- Szkata ripera (100% na drop broni 75)

Stalki: Metiny w red lesie (Zwiększony został ich resp + szybciej się respią)

Noo ;).

Pięknie, ładnie wszystko opisane. Propsy za z*******e wprowadzenie w zapowiedź, wszystko bardzo pięknie zapisane, już prawie zapomniałem o tym serwerze, ale przeglądając zapowiedzi, zauważyłem go. No nic, nie czas na poezję, tylko czekać na serwer, tak swoją drogą. Wszystko pięknie ładnie opisane, co i jak. Mam nadzieję, że jeszcze dzień przed startem, topka zostanie wyczyszczona :).

Oczywiście, że topka zostanie wyczyszczona :), pozdrawiam

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Chciałbym się spytać Co to jest :

zxfk9e049ifz.png

(chodzi o pierwszy wachlarz)

Zapewne chodzi o to jak szamanka go trzyma tak? Ten błąd został już naprawiony. W grze wszystko wygląda normalnie.

Opublikowano

Zostało jeszcze 25 godzin do startu i już nie można się doczekać. Chłopaki dopinaja wszystko na ostatni guzik i publikacja będzie oddana za godzinę. Czekamy panowie.

Opublikowano

bs wbudowany dla dzieci

Idąc twoim tokiem rozumowania człowieka dorosłego w metinie możemy rozpoznać po kilkugodzinnym staniu w m1 i ręcznym przesuwaniu zmianki na item? :) Bez przesady moi drodzy wszystko idzie naprzód i moim skromnym zdaniem automatyczna zmiana bonusów nie wpływa negatywnie na rozgrywkę, a sprawia, że jest mniej monotonna. Pozdrawiam, Presik

Opublikowano

jaki adres ts3 ? niestety www mi nie dziala :<

calkiem mozliwe ze zawitam z gildia :)

o jakis leszcz skasowal mi sygne :) pfff

ragnaria.tsdns.pl

Opublikowano

Idąc twoim tokiem rozumowania człowieka dorosłego w metinie możemy rozpoznać po kilkugodzinnym staniu w m1 i ręcznym przesuwaniu zmianki na item? :) Bez przesady moi drodzy wszystko idzie naprzód i moim skromnym zdaniem automatyczna zmiana bonusów nie wpływa negatywnie na rozgrywkę, a sprawia, że jest mniej monotonna. Pozdrawiam, Presik

Konkurencja musi działać i robić negatywną reklamę, no cóż..

Klasy zbilansowane?

Opublikowano

Konkurencja musi działać i robić negatywną reklamę, no cóż..

Klasy zbilansowane?

Z tym było bardzo dużo roboty, bo zbalansowanie klas w taki sposób, aby mimo wszystko w pewnym sensie skupiały się na tym do czego są stworzona (pvp/wojny/exp) i jednocześnie zapobieganie zbyt dużej różnicy w DMG każdej z nich jest sprawą czasochłonną i trudną. Po wielu próbach beta testerzy stwierdzili, iż klasy są naprawdę zbalansowane i są zadowoleni z tego jak sobie radzą w pvp. :)

Opublikowano

Powtarzam pytanię

Kto sponsor? ;-)

Kiedy będzie prezentacja ogolna? chodzi mi nie w zapowiedziach tylko na publikacjach. ;-)

Opublikowano

@Piness mówisz że to mój serwer jest na plikach Erythei ,a twój to co ?Nie komentuj bo tylko napierdzielasz kłamstwem.Więc się nie odzywaj jeżeli nie wiesz jakie pliki mam,a tu widać że Erytheia powodzenia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...