Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer

Gandern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś wreszcie o co chodzi z serwerem ? Kiedyś wszystko ładnie działało ale od jakiegoś miesiąca trochę przed SWC są cały czas problem raz wywala z gry w trakcie walki raz nie ładują się tekstury i wrogowie bądź mobki są przeźroczyste raz się w ogóle zalogować nie można tylko jest napis logowanie i można tak czekać do końca świata przez te błędy nigdy nie mam więcej niż 50% reputacji i już w tym momencie za każde wyjście z lobby bądź dezercję muszę czekać po 1h żeby móc ponownie grać bo ciągle wywala...

gQSkfLC.png

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś wreszcie o co chodzi z serwerem ? Kiedyś wszystko ładnie działało ale od jakiegoś miesiąca trochę przed SWC są cały czas problem raz wywala z gry w trakcie walki raz nie ładują się tekstury i wrogowie bądź mobki są przeźroczyste raz się w ogóle zalogować nie można tylko jest napis logowanie i można tak czekać do końca świata przez te błędy nigdy nie mam więcej niż 50% reputacji i już w tym momencie za każde wyjście z lobby bądź dezercję muszę czekać po 1h żeby móc ponownie grać bo ciągle wywala...

Najprawdopodobniej to wina Smite, ale nie ma co się doszukiwać na razie tego błędu bo to najprawdopodobniej zmieni to się w nowym sezonie 

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Jakby nie patrzeć smite staje się popularny więc możliwe jest przeciążenie.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...