Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban czasowy i dokończenie meczu

Expoludek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przed chwilą grałem turniejowy. Net mi się wysypał jeszcze w połowie meczu, jednak teoretycznie zdążyłem wrócić. Teoretycznie, bo... bana dostałem na 1 dzień. Mimo wszystko mecz wygrany i chciałem spytać czy w takiej sytuacji normalnie wchodzi wygrana (wydaje mi się, ze przy wyjściach w trakcie gry itp. chyba nie zalicza, ale pewien nie jestem)? Szczerze 1-szy raz spotkałem się z taką sytuacją, a nie zwróciłem uwagi ile wygranych miałem i mnie to zastanawia teraz.

Opublikowano

Powiem Ci, że dzisiaj miałem podobną sytuację. Grałem sobie normalnie, ale stwierdziłem, że zamienię w CT broń USP-S na p2000 więc na chwilę wyszedłem (trwało to max 2 minuty), po czym wróciłem i grałem mecz normalnie. Mecz się kończy a ja patrzę, że mam fajne powiadomienie na CS:GO o karze czasowej na 7 dni. Powie mi ktoś czy jest to logiczne? Tak samo raz miałem jak kolesie mnie wyrzucili z gry i tak samo dostałem bana na 7 dni. To co Valve odpierdziela to jest nie do zrozumienia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema, przed chwilą grałem turniejowy. Net mi się wysypał jeszcze w połowie meczu, jednak teoretycznie zdążyłem wrócić. Teoretycznie, bo... bana dostałem na 1 dzień. Mimo wszystko mecz wygrany i chciałem spytać czy w takiej sytuacji normalnie wchodzi wygrana (wydaje mi się, ze przy wyjściach w trakcie gry itp. chyba nie zalicza, ale pewien nie jestem)? Szczerze 1-szy raz spotkałem się z taką sytuacją, a nie zwróciłem uwagi ile wygranych miałem i mnie to zastanawia teraz.

Gdy ładowałeś się do gry musiał ci się limit czasu wyczerpać, ale dołączyłeś.

Miałem tak samo nie liczy się jako wygrana.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...