Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Metin2

ruku

Serwer Metin2  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Rodzaj serwera jaki mnie interesuje to:

• Easy
      3
    • Medium
      2
    • Hard
      0
    • Hard wzorowany na PL
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy gracze, na jaki serwer Metin2, oczekujecie? Na jakim serwerze, chcielibyście pograć? Interesuje was styl PL (99lv, hard, zróżnicowane misje, zmiana biologa, bronie na 80lvl, oraz hwangi itp.), zwykły hard, medium, czy może easy? Dużo rodzajów zbroi, broni, biżuterii? Liczę na wasze wypowiedzi. Zapraszam do udziału w ankiecie.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Tiveria z kilkoma nowościami ... ;<

Niestety nie wiem jak wyglądała Tiveria.  ^_^

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Taki easy hard / Medium. Max 99lvl, jak na PL. Tylko troszke rzeczy dodanych od administracji a nie kopiuj wklej. Nowe bronie, zbroje wyzwania. Zobacz Ardanis.pl ma wiele nowości  : łączenie się w grupy z innym królestwem, jak ktoś handluje to takie gówienka sie pojawiają. :D

Opublikowano

Reaktywacja GladoR`a s1 - DivineWorld - GladoR s2 = z OGARNIĘTĄ ADMINISTRACJA + LIKWIDACJĄ BUGÓW + DOBRĄ REKLAMĄ + KILKOMA NOWOŚCIAMI (bez przegięcia, bo te serwery same w sobie były i będą kozackie, tylko szkoda że tak nie ogarnięte przez pierydolono, nieudolną administracje). 

Zaraz ktoś napisze że te serwery to gówno, szkoda ze za czasów świetności nie było lepszego serweru w Polsce na s1 w godzinach szczytu po 1,5k graczy 

w m1 nie było gdzie stanąć, aż czasem wywalało co chwile :D
Piękne czasy <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...