Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką wybrać biżuterię na templariusza i ile ona może kosztować?

superhed1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie lepiej pod kryta bo templarem i tak z podstawowych walisz ,,tak myslalem ze tez celka ,bo cast mi sie nie przyda bo ma tylko1  skil na +120 chyba ale podobno jest slaby

Opublikowano

a nie lepiej pod kryta bo templarem i tak z podstawowych walisz ,,tak myslalem ze tez celka ,bo cast mi sie nie przyda bo ma tylko1  skil na +120 chyba ale podobno jest slaby

Casta to chyba na każdej postaci obowiązkowo przy obecnych standardach. Co do kryta to nie wiem... być może... :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Casta to chyba na każdej postaci obowiązkowo przy obecnych standardach. Co do kryta to nie wiem... być może... :P

Ale po co templarowi cast, skoro i tak nie bije skillami?  :huh:

Kryt i abs hp. ;)

Opublikowano

Ale po co templarowi cast, skoro i tak nie bije skillami?  :huh:

Kryt i abs hp. ;)

Aaaaa... dobra... nie ogarnąłem... sorry... jest już późno... o.O

Kryt powinien być dobrym rozwiązaniem, nad celką i abs-em możesz jeszcze pomyśleć w takim razie. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Krytyk jak najbardziej. Co do celności... Wydaje mi się, że do pvm nie jest ona AŻ TAK BARDZO potrzebna, więc jeżeli masz ograniczone zasoby, to bym odpuściła. Co do abs - na mane w sumie zbędne, skoro i tak nie bijesz skillami. Ewentualnie HP, ale nie wiem, czy będzie Ci efektywnie działać przy biciu hitami. :P

Jeżeli mówimy też/lub o pvp. Na pvp oczywiście abs-y potrzebne nie są. Celność + unik + krytyk. Aczkolwiek radziłabym robić dwa osobne zestawy biżuterii, bo stworzenie jednego, a dobrego kompletu do pvm i pvp będzie kosztować Cię znacznie więcej, niż dwa osobne. :P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...