Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja i czy warto?

D3monic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy warto sprzedac chrome case  teraz czy poczekac aż cena pójdzie w góre?

Czy jest jakas wtyczka do chrome gdzie np ktos wystawi oferte kupna chroma za te np 1,05 to ta aplikacja szybko wezmie i sprzeda za te 1,05?

Czy warto sprzedać wszystkie skrzynki z mojego inwentarzu a zostawic 1 chrome i ja pozniej otworzyć?

Tutaj co mam:

Opublikowano

Cena ciągle spada, ja bym sprzedał, ale zostawił jedną by ją też potem sprzedać, dla mnie nie opłaca się otwierać caseów :p

Opublikowano

Witam mam pytanie czy warto sprzedac chrome case  teraz czy poczekac aż cena pójdzie w góre?

Czy jest jakas wtyczka do chrome gdzie np ktos wystawi oferte kupna chroma za te np 1,05 to ta aplikacja szybko wezmie i sprzeda za te 1,05?

Czy warto sprzedać wszystkie skrzynki z mojego inwentarzu a zostawic 1 chrome i ja pozniej otworzyć?

Tutaj co mam:

Przecież to nie jest prawie nic warte. Sprzedaj. Chroma będzie spadać.

Nie opłaca się otwierać skrzynek.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A jakąś skrzynke jaką kolwiek warto otwierac? :D

Bo sprzedając skiny za 0,04 których mam dużo na lounge jeszcze to nic nie zarobie.xD

Opublikowano

Bo sprzedając skiny za 0,04 których mam dużo na lounge jeszcze to nic nie zarobie. xD

Chyba tylko phoenixy ew. breakouty :p w ogóle się nie opłaca otwierać :p

Opublikowano

Bo sprzedając skiny za 0,04 których mam dużo na lounge jeszcze to nic nie zarobie. xD

phoenixy / breakouty / esport letnie 

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...