Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta gra to dno, nawet nie zaczynaj bo:

1. gra zaczyna sie dopiero na 30 levelu (zanim do tego dojdziesz minie troche czasu)

2. bedziesz sie tylko denerwowal grajac fair bo 99% przeciwnikow gra na hackach teraz

3. z wiekszoscia ludzi nie dogadasz sie bo to poprostu dzieci (beda cie reportowac bo masz slabe staty albo nie zrobisz czegos tak jak oni by chcieli)

4. sciagac hacka nie polecam, league sharp ma keylogera bo zostalem okradziony 2 razy, oczywiscie opisalem to tu na forum ale reka reke myje i nikt sie nie przyzna, chociaz wiem ze zrobil to "hehem"

poszukaj innej gry.

Opublikowano

Ja też bym nie zaczynał, tylko się będziesz wkurwiał. Teraz w co drugiej grze na niskich poziomach są przynajmniej dwa smurfy, gdzie nowi gracze nie mają praktycznie frajdy z gry, bo są tyrani przez osoby, które już wcześniej nabyły jakieś doświadczenie w grze.

Opublikowano

Ta gra to dno, nawet nie zaczynaj bo:

1. gra zaczyna sie dopiero na 30 levelu (zanim do tego dojdziesz minie troche czasu)

2. bedziesz sie tylko denerwowal grajac fair bo 99% przeciwnikow gra na hackach teraz

3. z wiekszoscia ludzi nie dogadasz sie bo to poprostu dzieci (beda cie reportowac bo masz slabe staty albo nie zrobisz czegos tak jak oni by chcieli)

4. sciagac hacka nie polecam, league sharp ma keylogera bo zostalem okradziony 2 razy, oczywiscie opisalem to tu na forum ale reka reke myje i nikt sie nie przyzna, chociaz wiem ze zrobil to "hehem"

poszukaj innej gry.

To że cie ojebali to nie znaczy, zeby nie gral lol....

Było nie cheatować i napewno połowa graczy w lola to nie cheaterzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...