Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam parę pytań co do gry.

1. Czy warto zagrać w tą grę ? Jeśli tak opisz wszystkie + w skrócie, jeśli nie opisz -.

2. Co jest głównym celem gry ?

3. Czy bez wydawania kasy można coś osiągnąć ?

4. Można trafić w grze na jakiś fajny itemek i np go sprzedać za hajsy ?

5. Ciężko jest ogarnąć tę grę zaczynającemu ?

6. Polecacie tą grę czy może jakąś inną podobną?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

1. Czy warto zagrać w tą grę ? Jeśli tak opisz wszystkie + w skrócie, jeśli nie opisz -.

- Dużo flejmu

- Jak masz słabe nerwy nie graj

+ Z teamem można fajnie się bawić

Wygrać mecz, wbić jak największą dywizję.

Tak, wydawanie pieniędzy nic nie daje, ew. możesz sobie przyspieszyć expa lub zdobywanie waluty w grze (IP) lub kupić jakieś skiny do postaci.

Nie.

Tak, dużo trzeba się nauczyć.

Osobiście polecam, najlepiej zagrać samemu i sprawdzić czy Ci się podoba.

Opublikowano

1. Tak, jesli chcesz miec duzo funu, a moze w przyszlosci zarabiac dolce ^^

2. Zniszczenie wrogiego nexusa.

3. Tak, dzięki rp mozna kupic tylko skórki wardy i ikony, niektóre są za darmo.

4. Nie.

5. Jesli grałes np. w dote to nie

6. Nie.

Opublikowano

1. Jasne, że warto. Przede wszystkim do zalet LOL'a należy ciekawa rozgrywka, różnorodność z bohaterach oraz itemach. 
2. Głównym celem jest zniszczenie Nexusa, czyli budynku przeciwników który znajduje się w ich bazie. By zniszczyć ten budynek po drodze musisz pokonać wrogów oraz liczne wieże, które niszczą nasze stwory oraz próbują nas atakować.
3. Jasne, że tak! Za pieniądze to kupuje się przede wszystkim skórki do bohaterów, totemów wizji albo jakieś ikonki a to wszystko zmienia tylko wygląd naszych bohaterów/totemów w grze.
4. Raczej nie, to nie Dota2/CS, jednakże konta z cennymi skinami np. Championship Riven chodzą dość drogo po internecie. 
5. Myślę, że raczej nie. Przede wszystkim trzeba ogarnąć podstawy, których nauczysz się w samouczku, grając rozgrywkę albo oglądając YouTube. Najtrudniejsza część to chyba znajomość mechaniki wszystkich championów, bo na początku nie będzeisz wiedział co robi przeciwny champion przez co przejedziesz się na tym kilka razy, ale po jakimś czasie zapamiętasz skille championów i będziesz wiedzieć co i jak. Teoria przyjdzie z czasem. ;)
6. Polecam, inne gry z tego gatunku co LOL są mniej popularne oraz trudniejsze(np. Dota), natomiast gry takie jak Strife są jeszcze bardziej banalne od LOL'a i mniej popularne, więc nie polecam. Jedynie "Smite" jest warte uwagi, coś jak LOL ale kamera 3 osobowa(zza pleców naszego bohatera).

Mam nadzieje, że pomogłem i spróbujesz swoich sił na Fiedle of Justice!

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

1. Oczywiście że warto. Plusem jest rozgrywka, tryb gry. Minusem jest ogólnie społeczeństwo, które jest dość toksyczne...

2. Wygrać lub przegrać. 

3. Jak najbardziej. 

4. Nie.

5. Tak troszeczkę, ale z czasem zdobędziesz wprawy i nauczysz się grać. 

6. Jest to jedyna gra MOBA w którą gram, ale można polecić również Smite. ;)

Opublikowano
1. Czy warto zagrać w tą grę? Jeśli tak opisz wszystkie + w skrócie, jeśli nie opisz -.

1. Nie wiem czy warto, jak masz stalowe nerwy to jak najbardziej.

Plusy gry

+ Dużo postaci, możliwości, run, specjalizacji, przedmiotów, boostów itp. (rozbudowana gra)

+ Jak grasz z przyjaciółmi to fajnie można pograć i się pośmiać (jeśli oczywiście macie poczucie humoru ;))

Minusy gry

- Twórcy tej gry to oszuści, złodzieje, zależy im tylko na kasie, wszystko mają gdzieś, na tickety odpowiadają po tygodniu, kłamią, robią coś, mimo że 80% community tego nie chce

- Najgorsza społeczność na świecie (ciągły flame, same trolle, nooby, dzieci do lat 13)

- Gra schodzi na psy, ciągle wydają coraz gorsze postacie, miliony bugów, totalnie niezbalansowane postacie, żałosny system dobierania przeciwników, blokady na chat/na wejście do gry za nic (miałem bana na chat na 3000 gier za to, że miałem staty 15/1 - przeciwnicy zgłosili mnie, bo byłem za dobry, a oczywiście RITO games tego nie sprawdza i dają bany randomowo - albo ich maszyny, nie wiem)

- Tak jak napisałem w minusie pierwszym, zależy im tylko na kasie, całą gre mają w ***** - wychodzą ciągle cheaty do gry, ludzie grają na "BoLu" (czyt. Bot of Legends - wciskasz spacje i tyle), dużo osób ma exploity (czyt. przykład - nieskończoność many), ciągłe nerfy/buffy na postacie, które tego nie potrzebują, zmieniają wyglądy najlepszym postaciom, totalne dno

2. Co jest głównym celem gry?

2. Głównym celem gry, jak i chyba każdej jest dobra zabawa, ale chyba ciężko się dobrze bawić, jak ktoś "nafeedowany" przez kogoś z Twojej drużyny i enemy ma Cie na 2-3 skille. Jeśli chodzi o mecz, to musisz zniszczyć "nexusa" przeciwnika, by wygrać.

3. Czy bez wydawania kasy można coś osiągnąć?

3. Nie ma różnicy, czy wydasz 500zł, czy nic. Nie można ulepszyć postaci, możesz ewentualnie zmienić jej wygląd kupując "skina" (w tym najtańszy to 10zł, a to i tak jakiś s**t), bądź przyśpieszyć XP/IP (doświadczenie i hajs w grze) kupując boosty. Ewentualnie, jak coś Ci się nie podoba możesz zmienić region za pare dyszek. ;)

4. Można trafić w grze na jakiś fajny itemek i np go sprzedać za hajsy?

4. Nie, nie można. W grze nic nie dropi, jedynie gold, który masz tylko na jedną rozgrywkę, bo jest to gra MOBA - grasz na rundy.

5. Ciężko jest ogarnąć tę grę zaczynającemu?

5. Tak, radze pograć na botach i obejrzeć jakieś poradniki, o ile nie zrobił ich 13-latek :)

6. Polecam Smite'a, można się bardzo fajnie zabawić, ciągle wychodzą nowi "Bogowie" (czyt. postacie), można kupić skina za pieniądze w grze, Boga na określony czas (np. 1 dzień), nie ma tam run - wszystko zależy od skilla, brak jakiegokolwiek toxic community, brak nerfów/buffów.

Opublikowano

1. Czy warto zagrać w tą grę ? Jeśli tak opisz wszystkie + w skrócie, jeśli nie opisz -. Dobrze się gra, niezła zabawa. Ale mutuj wszystkich przed grą :P

2. Co jest głównym celem gry ? Wbić jak największą dywizje.

3. Czy bez wydawania kasy można coś osiągnąć ? Pewnie

4. Można trafić w grze na jakiś fajny itemek i np go sprzedać za hajsy ? Nie, możesz jedynie sprzedawać kody np. z IEM'a

5. Ciężko jest ogarnąć tę grę zaczynającemu ? Na początku jak zawsze, potem sam się zdziwisz, że znasz prawie wszystko na pamięć 

6. Polecacie tą grę czy może jakąś inną podobną? Jedna z najlepszych gier typu MOBA, ale to kwestia gustu. Tutaj granie jest bardzo 'mobilne', jeśli można to tak nazwać.

Opublikowano

-zabiera dużo czasu

-trzeba nastawić się na chamski tryb

+ciekawa rozrywka

+dobra zabawa

Zniszczenie NEXUS'a gry (budynku znajdującego się w przeciwnej bazie).

Zdecydowanie TAK.

Prezenty-możesz dostać SKIN(zmienia wygląd danego bohatera) i wtedy możesz sprzedać KONTO.

Kwestia czasu, jak w każdej grze.

Polecam tą, inne to: Smite.

Opublikowano

1. dobra zabawa jak ze znajomymi grasz, czy tam 4fun

sporo champow, wiele mozliwosci

- idioci na rankedach psuja rozgrywke (nie masz cierpliwosci, nie graj)

2. jak najwyzsza dywizja i ...dobra zabawa xD

3. kasa nie ma nic do tego co osiagniesz. grosza nie wydasz i tak mozesz miec challa :)

4.....nie xD

5. ciezko. ogladaj streamy, czytaj poradniki. lacz duza dawke teorii z praktyka, w koncu najwazniejsze to grac

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

A ile obecnie waży client gry ?

U mnie waży 7,30 GB, ale z tym różnie jest. Zależy ile języków pobierzesz.

Bo miałaś wiele patchy! u mnie aktualnie waży coś koło 4 GB

Wiem, wiem. Znajomemu też waży 4+ :p

Opublikowano

U mnie waży 7,30 GB, ale z tym różnie jest. Zależy ile języków pobierzesz.

Bo miałaś wiele patchy! u mnie aktualnie waży coś koło 4 GB

Opublikowano

1. Sam w nią gram i myśle że nie warto ;-; czasami , a nawet częściej niż rzadziej się denerwujesz na ludzi.

2. zalezy czy mówimy o rozgrywce ( 1 grze ) czy o całości o koncie. W rozgrywce trzeba zabijać wrogów i niszczyć wieże i potwory , żeby dostać się do wrogiej bazy i tam również niszczyć inhibitor a potem juz tylko 2 wieże i nexus. A jeżeli chodzi o całość to najpierw musisz wbic 30lv a potem zdobyć jak najwyższą dywizje.

3. Wydawanie kasy praktycznie w żaden sposób cię nie wzmacnia , jedynie strony  na runy , ale to też siły ci nie doda.

4. nie. Możesz jedynie sprzedać całe konto , ale bez zainwestowania przez ciebie kasy na skiny będzie mało warte.

5. Zależy od tego jak szybko załapiesz o co chodzi :D i od tego czy ktoś kto ma wyższy lvl/dywizje nie zrobił nowego konta i nie gra przeciwko tobie.

6. ani nie polecam ani nie odradzam.

Opublikowano

Nie graj w to gowno. Lol schodzi na psy. Ciagle wychodza nowe hacki. Riot ma wszystko w d***e i chca tylko kasy. Nie sluchaja sie ludzi. Oslabiaja postacie tylko dlatego ze sa czesto grane. Ich systemy banow sa chore jak cala ta firma. Nie wspominajac o grupie 11 latkow grajacych w ta gre.

Co do podobnych gier to sa 3 godne uwagi: smite. DOTA 2 i Heroes of the storm. Moim zdaniem najlepiej wybrac 3 opcje, poniewaz blizzard ja wydaje. Gameplay jest naprawde przyjemny. Minusem jest to ze gra jest w fazie zamknietych beta testow i musisz zdobyc keya albo kupic za 30-50 zl (g2a)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Minusy gry

- Twórcy tej gry to oszuści, złodzieje, zależy im tylko na kasie, wszystko mają gdzieś, na tickety odpowiadają po tygodniu, kłamią, robią coś, mimo że 80% community tego nie chce

- Najgorsza społeczność na świecie (ciągły flame, same trolle, nooby, dzieci do lat 13)

- Gra schodzi na psy, ciągle wydają coraz gorsze postacie, miliony bugów, totalnie niezbalansowane postacie, żałosny system dobierania przeciwników, blokady na chat/na wejście do gry za nic (miałem bana na chat na 3000 gier za to, że miałem staty 15/1 - przeciwnicy zgłosili mnie, bo byłem za dobry, a oczywiście RITO games tego nie sprawdza i dają bany randomowo - albo ich maszyny, nie wiem)

- Tak jak napisałem w minusie pierwszym, zależy im tylko na kasie, całą gre mają w ***** - wychodzą ciągle cheaty do gry, ludzie grają na "BoLu" (czyt. Bot of Legends - wciskasz spacje i tyle), dużo osób ma exploity (czyt. przykład - nieskończoność many), ciągłe nerfy/buffy na postacie, które tego nie potrzebują, zmieniają wyglądy najlepszym postaciom, totalne dno

- ja odp na tickety dostaje po max 1-2 dniach, kogo oszukali, kogo okradli? pokaz mi zmiane, ktorej nie lubi 80% community. pokaz mi ich klamstwo.

- flame mozna latwo ominac, tez nie zawsze sie trafia

- wymien chociaz 10 bugow, kwestia postaci to tylko subiektywna opinia, takze nie pisz ze sa gorsze, tylko dlatego, ze Tobie sie nie podobaja

- ludzie graja na cheatach w kazdej grze, bylo juz kilka banwave takze nie pierdziel glupot.

Panie @Renshar nie wiem po co te idiotyzmy wypisujesz...

=====

ja osobiscie gre polecam, realna kasa nie jest potrzebna by wygrac, bo nie ma czegos takiego jak konta premium, mozna sobie samemu cisnac. trzeba uwazac by nie trafic na grekow/polakow, bo niestety ale oni najwiecej flame'uja.

by sie nauczyc grac to cwicz, cwicz, cwicz. dodatkowo mozesz poogladac LCS (zawody w lola, strona http://lolesports.com) albo jakiegos streamera, np. Nervariena.

Opublikowano

- ja odp na tickety dostaje po max 1-2 dniach, kogo oszukali, kogo okradli? pokaz mi zmiane, ktorej nie lubi 80% community. pokaz mi ich klamstwo.

- flame mozna latwo ominac, tez nie zawsze sie trafia

- wymien chociaz 10 bugow, kwestia postaci to tylko subiektywna opinia, takze nie pisz ze sa gorsze, tylko dlatego, ze Tobie sie nie podobaja

- ludzie graja na cheatach w kazdej grze, bylo juz kilka banwave takze nie pierdziel glupot.

Panie @Renshar nie wiem po co te idiotyzmy wypisujesz...

=====

ja osobiscie gre polecam, realna kasa nie jest potrzebna by wygrac, bo nie ma czegos takiego jak konta premium, mozna sobie samemu cisnac. trzeba uwazac by nie trafic na grekow/polakow, bo niestety ale oni najwiecej flame'uja.

by sie nauczyc grac to cwicz, cwicz, cwicz. dodatkowo mozesz poogladac LCS (zawody w lola, strona lolesports.com) albo jakiegos streamera, np. Nervariena.

No to cieszę się, że dostajesz tickety, po kilku dniach panie farciarzu :)

Tu nie chodzi o kradzież bezpośrednią, tylko ich ta gra nie interesuje, zmiany Ci nie pokaże bo mnie ta gra nie obchodzi, a jeśli chodzi o kłamstwo - to z URF'em, który miał zostać dodany na końcu sezonu 4 (preseason 5) lub ("JAK SIE NIE WYROBIĄ" - jak zawsze) to na początku sezonu 5. Widzisz gdzieś tu ten tryb gry?

Flame można łatwo ominąć? Zapraszam na EUNE do poziomu dajmy na to hmm - brązu. Jak w brązie na EUNE mi pokażesz, że nie ma flamera (kilka razy) to może uwierze. Prawda jest taka, że jakby było ustanowione coś takiego jak w Chinach (że po 23 mogą grać tylko dzieci powyżej 17/18 roku życia) to rankedy można byłoby grać tylko w nocy, bo inaczej nic nie zrobisz, jak dziecko ciągle płacze na chacie. ;)

Co do bugów - może weźmy sobie na przykład Riven. Jest to "ominięcie castowania animacji", tylko że miało to być naprawione w sezonie 3 - i zostało? Dalej możesz sobie latać Riven, używając 5 skilli naraz i wszystko zabijając. Może jeszcze Tristanę - widziałeś kiedyś jak "dobrze wystrzelony" został pocisk z 'R'? Ludzie przelatują przez całe mapy. Rengar - (tutaj nie jestem pewien, czy to jest bug, czy tak powinno być) może użyć wszystkich skilli podczas wyskoku z krzaków/'R', przez co wszystkich (z osobna) może zabić w max sekunde. Przypomne jeszcze, że Rengar miał mieć usuwaną niewidkę, ale na szczęście ponad 90% się nie zgodziło, bo ten fajans by to zrobił (czyt. RITO games).

"ludzie graja na cheatach w kazdej grze, bylo juz kilka banwave takze nie pierdziel glupot" - nie w każdej, chyba nie grałeś w MMORPG. Zobacz np. Shaiya/Smite, czy coś pierwszego lepszego z obojętnie jakiego gatunku i zobacz, jakie są cheaty do tej gry (nie licząc CS'a).

A te "idiotyzmy" wypisuje, bo to jest prawda - panie @Piekarzewski - community w tej grze jest najgorsze i najbardziej toksyczne na całym świecie + ludzie, którzy robią tą grę totalnie nie wiedzą co robią.

Edit - nick mi nie wszedł 

Opublikowano

@Renshar jest jeszcze jeden bug z ultem azira, ktory pojawil sie zaraz po jego wyjsciu i nadal jest. To jest smieszne.

A flejmu nie ominiesz, nawet w platynie w kazdej grze to masz, jak nie w twojej (bo wygrywacie) to w enemy.

@Piekarzewski jezeli uwazasz ze riot to nie zlodzieje to pzdr dla ciebie. Samo to, kiedy wychodza nowe champy. Specjalnie daja go troche zbyt dobrego zeby ludzie go kupowali (i skiny do niego) a w nastepnym patchu nerf. Albo jak bylo ostatnio z kata? Mialy pojsc huge nerfy na nia, ale riot postanowil wydac do niej skina wiec ze wszystkiego sie wycofali a kats biega sobie po rifcie jako ostatni nie znerfiony AP assasyn

Opublikowano

- Dużo flejmu

- Jak masz słabe nerwy nie graj

+ Z teamem można fajnie się bawić

Wygrać mecz, wbić jak największą dywizję.

Tak, wydawanie pieniędzy nic nie daje, ew. możesz sobie przyspieszyć expa lub zdobywanie waluty w grze (IP) lub kupić jakieś skiny do postaci.

Nie.

Tak, dużo trzeba się nauczyć.

Osobiście polecam, najlepiej zagrać samemu i sprawdzić czy Ci się podoba.

Racja, polecam granie z kolegami teamówki a nie soloQ. :)

Opublikowano

@Renshar

Kradziez posrednia? Wytlumacz mi gdzie ja widzisz, bo ja nie tego nie widze. jak dla mnie ktos robi gre f2p dla kilkudziesieciu milionow osob, daje mozliwosc wykupienia wizualnych zmian postaci to chyba chce miec zysk z tego, totalnie za darmo nic nikt nie zrobi.

zmiany Ci nie pokaże bo mnie ta gra nie obchodzi
- jesli gra Ciebie nie obchodzi, to po co bzdurne opinie wypisujesz?

Shaya i Smite sa zbyt malo popularne by komus sie chcialo cos robic do nich, tam nie gra kilkadziesiat milionow osob :)

Bledy byly, sa i beda w kazdej grze.

Flame na eune w brazie? bylem tam, wystarczy dac mute. ping dalej dziala wiec komunikacja bedzie, takze nie pierdziel glupot ze nie da sie nic zrobic :)

Dalej mi nie pokazales 10 bugow, a mialy byc ich miliony. Dalej nie pokazales kiedy 80% community sie na cos nie zgadzalo, a jednak to zostalo wprowadzone. To slabo o Tobie swiadczy.

@frectus

zlodzieje, bo zarabiaja na glupocie innych? Bo kupujesz cos, co nalezy do nich na konto, ktore tez nalezy do nich? Poza tym, nie musisz kupowac postaci za rp, uzbieraj ip i kupuj za ip, nie bedziesz plakal ze zlodzieje, rofl. dzieci widac nie wiedza co znacza dane slowa i jak lemingi powtarzaja jeden za drugim. jak nie pasuje to nie graj, ale nie gadaj glupot, bo to tylko o Twojej niskiej inteligencji swiadczy.

Opublikowano

"Jeśli gra Ciebie nie obchodzi, to po co bzdurne opinie wypisujesz?" - chce ostrzec innych użytkowników przed straceniem czasu, życia i nerwów na tą grę (no i może kasy, jak ktoś będzie chciał kupić skina, bo przecież najtańszy to tylko chyba 5/10zł). Ta gra wkrótce się rozpadnie, wszyscy będą grali na exploitach, a RITO games się podda i gra zniknie z internetu. Nie lepiej pograć w grę, gdzie nie ma flamerów/cheaterów/dzieci, lepiej się bawić i gdzie można mieć wszystko nie wydając ani grosza? Smite ma dużo mniej graczy, a robią eventy na drop gemów (czyt. RITO pointsów) za darmo. Myślisz, że dlaczego RITO games nie robi takich eventów? Już wyjaśniam: RITO games chce mieć więcej kasy, a gdyby zrobili taki event, to: gracze by grali --> zdobywali RP --> kupowali skiny za granie, a nie za kilka stówek. ;)

Po prostu szkoda im kasy, są złodziejami i tyle.

A co do tego, że robią coś mimo, że community tego nie chce:

dajmy na to - Rengar. Miał mieć usuwaną niewidkę. Dlaczego? Bo ******** RITO games tak chciało. Dopiero jak dostali kilka set/kilka tysięcy (nie wiem już) wiadomości do suportu to postanowili, że tego nie zrobią. Ich zdanie graczy nie obchodzi. Mam nadzieję, że ta gra się szybko rozpadnie - ALBO PRZEJMIE JĄ CHOCIAŻ UCZCIWA FIRMA, KTÓRA NIE KRADNIE I NIE ZALEŻY TYLKO NA KASIE. Tyle.

A gdzież jest URF, który miał być już w preseasonie 5? Ahhh... zapomnieli, przecież liczą hajs w portfelu i mają ważniejsze sprawy ;)

Opublikowano

A co do tego, że robią coś mimo, że community tego nie chce:

dajmy na to - Rengar. Miał mieć usuwaną niewidkę. Dlaczego? Bo ******** RITO games tak chciało. Dopiero jak dostali kilka set/kilka tysięcy (nie wiem już) wiadomości do suportu to postanowili, że tego nie zrobią. Ich zdanie graczy nie obchodzi. 

no to licza sie ze zdaniem graczy, czy nie licza? gubisz sie juz we wlasnych slowach. :)

lemingu, to ze nie ma eventow na darmowe rp, nie oznacza ze Riot jest zlodziejem. :D nie wlamuja sie nigdzie i nie kradna, po prostu daja cos do kupienia i albo kupujesz, albo nie. Twoja sprawa, nikt przeciez nie naklania do tego.

Napisz mi jeszcze co kradna, bo znowu sie migasz od odpowiedzi. wyswiechtane frazesy kazdy moze pisac, ale podeprzec to czyms sensownym jest juz trudno. gdzie sie takie boby robia jak Ty, to nie mam pytan :D

edit. masz tutaj info na temat swojego urfa, ktory mial wejsc w pre5. ucz sie chlopaku, bo wlasnie tak powinno sie dyskutowac, przy uzyciu argumentow, ktore maja podstawy, a nie nadawania glupot i nieprawdy, jak to jest u Ciebie.

http://i59.tinypic.com/14avrb4.png

Opublikowano

@Piekarzewski "wiesz dlaczego dzwon glosny? Bo we wnatrz jest prozny"

Glupiego sie nie przegada i tyle. Zawsze bedziesz wiedzial lepiej bo jestes zapatrzony w ta swoja ukochana firme. Na tym powinnismy zakonczyc ta dyskusje. Jak dla mnie riot to typowa firma ktora chce naciagnac ludzi na jak najwieksza kase.

Pzdr

Opublikowano

@frectus

kazdej firmie zalezy na zyskach, Riot Ciebie nie przymusza do kupowania rp-kow, mozesz sobie grac z mkjogo i miec skiny tylko u siebie. nie jestem slepo zapatrzony, po prostu mysle logicznie i uzywam logicznych argumentow w dyskusji. Ty i Renshar zadnego nie potraficie zbic z tych, ktore podaje.

@Renshar

no to jednak sluchaja czy nie sluchaja? zdecyduj sie na jedna wersje, bo raz piszesz ze nie sluchaja, a potem dajesz przyklady ze sluchaja... dziwne te Twoje rozumowanie.

dalej nie podales mi gdzie kradna i w ktorym miejscu sa zlodziejami, argumenty wyssane z palca :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...