Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Z Wiesniarami Z Klasy :D

xFrez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2UP

No to przyjedz do Rybnika :*

Moj profil nie kłamie mam 17 lat i na codzien widzie Takie kurwy... Sam w klasie miałem takie 2 dziewczyny (to było jeszcze w Gimnazjum) Uwazały się za zajebiste bo tony makijazu zasłaniały ich Brzydotę... I miałem także w klasię mojego kumpla Ktory był przez nie wysmiewany dlaczego? a bo dlatego ze iz miał Nadwagę wazyl 95kg a był w klasie 2... Pewnego razu tak się z niego Nabijały że musi wychodzic z ławki bo ktos nie umie przejsc... Na lekcji podszedl zrzucił te 2 kur** z krzesła lezały na ziemi i się poryczały Myslalem ze Wtedy mu wszyscy z Mojej klasy wpier*** ale na lekcji mowili tylko "I dobrze tak tym kur** niech nie myslą ze żądzą szkołą)... Tutaj kolega moze nie ma sie az tak zle... I tak jak napisałes... Tez nie miałem zadnego problemu bo takze we Wszystkich klasach byłem lubiany Miałem w czyms problem to Nic... ktos napewno mi pomoze

I to nie musi byc konkretny lamus poprostu... Nie bije dziewczyn. Ja tez bym się tak daleko nie posunął i nie wyje*** Lasce z banki tyle ze niektore Naduzywają tej zasady "Kobiet się nie bije"

Nie chce mi się szukać wiatru w polu, szkoda czasu na kogoś kto się nie pokaże ;). Jedno co sobie możesz zakodować to - Uderzysz dziewczynę - jesteś ciotą. I nie wiem z jakiej ty wsi jesteś ale jak przyjdzie ci kiedyś w życiu poznać ekipę na poziomie to lepiej nie chwal się swoimi wybitnymi sposobami. Na koniec tej dyskusji z tobą mogę przekazać tylko udanego wychowania przez rodziców ;).

Więcej w tym temacie się nie wypowiadam bo sporo osób musi tu jeszcze dorosnąć przedewszystkim psychicznie. :rolleyes:

2006-2010

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Guma we włosach to dobry sposób

a zrób tak:

weź balon nalej do niego mydła w płynie i dolej wodę zawiąż i potem wstrząśnij i rzuć w nią ;) (tylko po lekcjach)

wiem że sposób nie za fajny ale zawsze coś ale jak ktoś powiedział Hardcorowe wyjścia są najlepsze

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

Powiem Ci tak... nigdy nie uderzaj dziewczyny... to jest najgorsze co moze byc... Zagadaj z nimi, np ze nie interesuja Cie takie zaloty ich i niech ida do innych ;]

Opublikowano

Nolife jesteś w klasie zjebów?:D Czy jest spoko ekipa i tylko te dziwki? Bo jak masz pare osób z którymi dobrze trzymasz, to zacznij ich nakręcać żeby je gnębili, brzydko tak pisać ale jedna laska tak u nas niestety miała, bo to głupia suka była xD W ostateczności możesz je jeździć jak małe bure suczki, porobić im pare przypałów, wlać litr kleju do plecaka, przypadkowo jebnąć drzwiami, dosypać leków na przeczyszczenie do jedzonka, a w kiblu zostawić karteczke "ni ma chuja z papieru, pozdrowienia od xxx ^^".

Opcji jest wiele ^^

Opublikowano

Nolife jesteś w klasie zjebów?:D Czy jest spoko ekipa i tylko te dziwki? Bo jak masz pare osób z którymi dobrze trzymasz, to zacznij ich nakręcać żeby je gnębili, brzydko tak pisać ale jedna laska tak u nas niestety miała, bo to głupia suka była xD W ostateczności możesz je jeździć jak małe bure suczki, porobić im pare przypałów, wlać litr kleju do plecaka, przypadkowo jebnąć drzwiami, dosypać leków na przeczyszczenie do jedzonka, a w kiblu zostawić karteczke "ni ma chuja z papieru, pozdrowienia od xxx ^^".

Opcji jest wiele ^^

@srry za double, przypadkowo :/

Opublikowano

Ehh jak powiedziałem niektore laski wykorzystują zasadę "Kobiet się nie bije"... Ja w zyciu nie uderzyłem kobiety ale nie przysięgam ze nie zrobie tego nigdy -.- Moze mnie poniesie lub cos =/ ale jak kur** juz

rozwala twoje Ciuchy a siebie nie pozwoli dotknąc to juz naprawde wku*** A jezeli się pójdzie poskarzyc Nauczycielowi potem one mogą zrobic coś gorszego... Na kogos takiego nie ma ch*** we wsi a Ignorowanie moze cos pomoze ale musisz byc wytrwałym...

energy i tutaj wlasnie widze Jaki z ciebie prawdziwy Kozak...

Opublikowano

Jebać konfidentów! Takie moje zdanie ;)

Klasa super-zjebo-fajna :D

Jest parę spoko ziomków. I właśnie się z nimi na gygy ugadałem :D Dzięki za rady :)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

ehh najlepszą metodą będzie zignorowanie ich

poprostu niereagowanie na nie

bo na ambicję im nie pojedziesz bo jeśli mówisz że bedą tirówkami to nie mają ambicji

bić kobiety nie wyobrażam sobie nawet jak by mnie mocno jakaś wkurwiła nie uderzył bym

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

U mnie w szkole kiedys jeden lebek strzelil dziewczyne z liscia w twarz... nagle rzucilo sie 4 typko co to widzieli, no i niezaciekawie sie skonczylo dla niego...

Opublikowano

Do psychologa - :lol:

Ignorancja pogorszy sprawę jak już pisałem na 1 stronie chyba :P

Opublikowano

"Spieprzaj bo walne Ci z mojego wielkiego czarnego brazowego czerwonego miecza pomaranczowych smokuf z lasu bez drzew + 150"

Opublikowano

Najlepsza rada!

Zmień szkołe. Ewentualnie do wychowawcy;>

Rozwiązania siłowe - najgorsza rzecz. Uderzysz, oblejesz, poplamisz - one zrobią j/w i po tobie.

/Dawajcie minusy zawistne dzieciaki! A jak ;]

Opublikowano

Wymyślacie już głupoty :lol:

Było git. Powiedziałem kolegom, wszyscy się na nie uwzięli i prawie się popłakały jak na WF padały tylko przezwiska i dokuczaliśmy :P

Więc jest już git :D

@edit

pisałem, że już mam dziewczynę, a poza tym nie zejdę do ich poziomu żeby je zrozumieć :)

Opublikowano

Najważniejsze to zgrana ekipa. Szkoda tylko że tak ostro poleciała kontra z waszej strony. Pamiętaj że w kupie siła ;)

Morał jest jeden - nie daj soba pomiatać bo byle kto będzie Ci kredą brudził bluzy

f.png

Opublikowano

Dobra, dobra :D

Mój brat ma 2 koleżanki, nieby wzorowe uczennice, a potrafią tak zwyzywać narobić klopotów, że ch**. Mój "kochany" braciszek nagadł im jakiś głupoty o mnie, a one do mnie sapały Ciągle. To jakoś tak od 2 lat się ciagnie, pozwalałem sobie, żeby mnie obrażały, drwiły ze mnie itp. No ale w końcu się skończyło, ide sobie kiedyś w szkole a ta podbiega do mnie i mnie pluje. To ja ją gonie, uciekła do kibla -,-. To poczekałem wyszła i pobiegla do brata, tam stała druga i coś sapała chwyciłem ją, a ta do mnie "ty szamato" i ręka jakoś sama poleciała w twarz, i tak się skończyło (nie do końca), następnego dnia idę po korytarzu a ta do mnie "ty kurwo" to jej nawciskałem, że ją mama nie wychowała itp. i poszłem do wychowawcy :) A on rozwiązał sprawę, może teraz się uspokoją :) Oczywiście wyjsniłem wszystko wychowawcy (nawet powiedziałem, że ją walłem). Może coś niezrozumiale powiedziałem, ale wyjaśniam, to był pierwszy i ostatni raz jak podniosłem na dziewczyne rękę. Nieraz po prostu sprzyda się na opamiętanie...

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano
utop je w kiblu i spokój do końca wszystkich klas szkolnych B)
nie no padłem xDD

Wiem że "Kobiet Się Nie Bije" ale jak tak cie wku*wiają to przyczaj się, Baniakiem 1 i 2 I spokój B)

11.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...