Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Z Wiesniarami Z Klasy :D

xFrez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam w klasie 2 upierdliwe nie-koleżanki. Wnerwiają mnie jak cholera. Ostatnio (nawet nie wiedziałem) ujebały mi całą bluzę kredą :/

Co mam zrobić?

- Jebnąć w twarz z półobrotu tak żeby jej czaszka zrobiła rotacje 360* i z powrotem o 1080* - nigdy nie uderzę dziewczyny (kobiety też :D )

- "Szczelić" - niiigdy...

Help me, bo już kurwicy dostaje :P

Sorki za tyle wulg

I i i nie myśleć, że podstawówka... gimnazjóm :lol:

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skrusz krede i wetrzyj im we włosy :lol: lub podejdź do nich i powiedz żeby się odjebały od ciebie i na koniec w spokoju walnij im nega (negatywne komentarze na temat ich urody itp.)

Laski to strasznie wkurwia i później łapią kompleksy przez głupi tekst :D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Na nie to nie działa. W przyszłości będą tirówkami :) Taka jest moja opinia :D

A z kredą to zbyt przypałowe :P Nie chce też mieć z tego żadnych konsekwencji :) Bo już trochę mi się uzbierało tych przypałów xD

Opublikowano

Powiedz im na głos jakie masz zdanie na ich temat z dużą ilością wulgaryzmów lub nie, rób tak żeby to one się ciebie bały a nie na odwrót, bo za każdym razem gdy okazujesz im słabość np. nic nie robiąc w sprawie tych zaczepek one idą o krok do przodu i będą wymyślały coraz gorsze rzeczy. Możesz im podstawiać haki, w zimę nacierać, plastelinę we włosy wlepiać i ogólnie tak jak to Papa powiedział "walić im negi" Albo najlepiej wymyśl coś żeby je wkopać tak żeby miały przejebane, np. w szkole albo w domu to by była najlepsza zemsta xD

Mariuszw13.png
Opublikowano

Widocznie nie odpowiednio jak uważają cię za frajera. Ja na twoim miejscu jakbym już pewnego razu mocno się wkurwił to bym pierdolił zasadę nie bicia dziewczyn, może nie od razu walnąć z pięści w ryja, ale tak żeby się przestraszyły. Albo zamiast siedzieć na forum przypakuj i może zaczną się bać i mieć do ciebie szacunek xD

Mariuszw13.png
Opublikowano

Widocznie nie odpowiednio jak uważają cię za frajera. Ja na twoim miejscu jakbym już pewnego razu mocno się wkurwił to bym pierdolił zasadę nie bicia dziewczyn, może nie od razu walnąć z pięści w ryja, ale tak żeby się przestraszyły. Albo zamiast siedzieć na forum przypakuj i może zaczną się bać i mieć do ciebie szacunek xD

Raz jak mnie konkretnie wkuwiła typiara to jej naplułem w twarz, teraz dziewczyna unika mnie jak ognia :D

Nieraz hardcorowe wyjścia są najlepsze :D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Jezeli Tak bardzo cie wkurzają Przypierdol jednej na tyle mocno z Dyni ze Będą się bały nawet poinformowac o tym Nauczycieli... Lub zrob to oczywiscie po za szkołą...

A jezeli chcesz mniej drastyczne srodki to... Hmm jest wiele sposobow :P Nie wiem Jaki najlepszy :/

Gość Mounthains
Opublikowano

utop je w kiblu i spokój do końca wszystkich klas szkolnych B)

Opublikowano

Przykro mi to mówić ale jeśli dziewczyny nabijają się z faceta to taki koleś zazwyczaj jest lamusem, ale słowa to nie tylko.. jeśli wysmarowały ci bluzę kredą to mają cie za gówno a nie człowieka, niestety taka ich psychika. Jechanie im od kurw, szmat czy dziwek tylko pogorszy twoją sprawę bo zaczną cie jeszcze gorzej traktować. Zależy jak wyglądają, jeśli są ładne to przegrałeś wojnę.

Druga sprawa, nie wiem co to za głowy ci piszą żeby im coś robić, ale prawo instynktu jest jedno, kobieta > facet. Jeśli im coś głupiego zrobisz wyjdziesz tylko na ciotę a ludzie do okoła w końcu zaczną nazywać cie damskim bokserem mimo że ich nie uderzyłeś a lekko oszpeciłeś, jeśli jednak byś je uderzył dostałbyś wpierdol od chłopaków i jeszcze by im przyznali rację już nie wspomnę jaka siara u znajomych, rodzinie szczególnie i nauczycielach. Świat jest okrutny i nikt nie lituje się, a jedyną twoją bronią jest znaleźć ich słaby punkt i wykorzystać to, np. jeśli są otyłe (mówisz zostaną tirówkami stąd tak stwierdzam) to trzeba im puścić wiązankę o ich otyłości ponieważ otyli ludzie głęboko w sobie tłumią kompleksy, każdy co do jednego ma swoje ukryte kompleksy i ich zachowanie, udawanie że wisi im to, to tylko odruchowa samo-obrona, bo jak wiadomo człowiek czuje się dobrze jak dobrze wygląda. A uwierz mi że jeśli są otyłe i zaczniesz im rzucać tekstami typu "przestań tyle żreć bo i tak już wyglądasz jak piłka" i to jeszcze w momencie kiedy będą jadły np. kanapkę to uwierz że tak strasznie zaboli je, że będą myśleć o swojej nadwadze resztę dnia a nawet dni następne. Pozatym daje 99% że jesteś podstawówka/gimnazjum gdzie młodzi najwięcej sobie dogryzają.

Moja porada dla ciebie wynika tylko z moich obserwacji za czasów kiedy chodziłem do podstawówki i gimnazjum, akurat ja zawsze byłem lubiany i nie wiem jak to jest być gnębiony czy wyśmiewany, więc prócz tego co mogłem zaobserwować nie mam nic więcej do powiedzenia. Ale jest jedna zasada 'dżungli' która zawsze się sprawdzała - Jeśli sobie raz pozwolisz żeby ktoś cie mieszał z gównem to na tym się nie skończy a tylko pogorszy. Od samego początku trzeba było siadać jak najdalej od nich i zlać je albo pojechać tekstem nt. wyglądu.

strzała :)

Jezeli Tak bardzo cie wkurzają Przypierdol jednej na tyle mocno z Dyni ze Będą się bały nawet poinformowac o tym Nauczycieli... Lub zrob to oczywiscie po za szkołą...

A jezeli chcesz mniej drastyczne srodki to... Hmm jest wiele sposobow :P Nie wiem Jaki najlepszy :/

Gdybym cie znał to dałbym ci w pysk. Bo albo jesteś jeszcze głupim 13-15 latkiem albo kimś kto wyrósł na ciotę. Wiesz co w moim mieście robią damskim bokserom? oszczędzę sobie pisania lepiej.

2006-2010

Opublikowano

@2UP

No to przyjedz do Rybnika :*

Moj profil nie kłamie mam 17 lat i na codzien widzie Takie kurwy... Sam w klasie miałem takie 2 dziewczyny (to było jeszcze w Gimnazjum) Uwazały się za zajebiste bo tony makijazu zasłaniały ich Brzydotę... I miałem także w klasię mojego kumpla Ktory był przez nie wysmiewany dlaczego? a bo dlatego ze iz miał Nadwagę wazyl 95kg a był w klasie 2... Pewnego razu tak się z niego Nabijały że musi wychodzic z ławki bo ktos nie umie przejsc... Na lekcji podszedl zrzucił te 2 kur** z krzesła lezały na ziemi i się poryczały Myslalem ze Wtedy mu wszyscy z Mojej klasy wpier*** ale na lekcji mowili tylko "I dobrze tak tym kur** niech nie myslą ze żądzą szkołą)... Tutaj kolega moze nie ma sie az tak zle... I tak jak napisałes... Tez nie miałem zadnego problemu bo takze we Wszystkich klasach byłem lubiany Miałem w czyms problem to Nic... ktos napewno mi pomoze

I to nie musi byc konkretny lamus poprostu... Nie bije dziewczyn. Ja tez bym się tak daleko nie posunął i nie wyje*** Lasce z banki tyle ze niektore Naduzywają tej zasady "Kobiet się nie bije"

Opublikowano

może chce sie im bzykać

Hehe odpowiedz roku :0

W podstawówce zaczynały do mnie dziewczyny.

Wystarczyło w zimie topić je w śniegu i teraz jak mnie widzą to unikają jak ognia :)

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Hah. Użyje jakiegoś hardcorowego sposobu :D

A do zimy nie będę czekał :)

energy rozpisałeś się konkretnie xD

Myślę żeby im coś z włosami zrobić :D Lub z twarzą :lol:

Pewno jak zwykle, spontanicznie coś do głowy mi przyjdzie :D Jeśli nie zapomnę to napiszę wam co jutro zrobiłem z nimi ^.^

Opublikowano

ja ci poradzę: ignoruj je

może są to takie "końskie zaloty"?

spytaj się ich, czy podobasz im się, i może się z nimi umów :D

Opublikowano

Nigdy! Mam już dziewczynę, a one może i nie są brzydkie, ale wyglądają na takie przyszłe dziwki. Ignorowanie pogorszy sprawę...

Opublikowano

Zalezy ile te "kolezanki" maja lat, mnie wkurwialy takie 15 latki siostry jak do niej przychodzily, to je wynioslem na barku z domu i zamknolem drzwi na klucz. Od tamtej pory spokoj :D

Jak takie 17+ to mozesz zrobic im podobne przykrosci ale tak z usmiechem na twarzy, bo jak zobacza ze jestes wkurzony to zacznie sie wojna.

jesli ponizej 16 lat, to ci wspolczuje.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Mam extra sposób.

Po szkole schowaj się gdzieś i czekaj aż nie wyjdą z szkoły.

i uderz je tym:

Urwij z 3 kawałki papieru.

Nalej na nie mydła.

I w głowę nim :D

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Dzisiaj miałem taki przypadek, że nauczycielka powiedziała do pustej lalki : "Ładna dziewczyna jesteś, masz fajne ciuchy. Zamiast zanudzać się na lekcji to idź na ulicę. Trochę pieniędzy zarobisz i paru facetów uszczęśliwisz.". Zaczęła się śmiać sama z siebie, więc obrażanie takiej niewiele da bo nie zrozumie :rolleyes:. Możesz zacząć to olewać i czekać aż do ich orzeszków dotrze informacja : O! On ma nas chyba w dupie.

2. Wyzywaj je od qrw z uśmiechem na twarzy. Nie możesz się złościć bo jeszcze bardziej zaczną Cię wkurzać

3. Opluj je przy całej klasie :O

4. Jak już nic nie działa to prawy prosty.

Lub powiedz jej sadolowe "do kuchni !" :lol:

Opublikowano

Zrób jak ja: jak coś Ci zrobią, to powiedz ze śmiechem na ustach (to jest bardzo ważne! Jak będziesz się denerwował to je jeszcze bardziej sprowokujesz) "ale ty/wy głupia/głupie jesteś/jesteście..." i olewaj ją/je. Nawet jak będzie/będą gadać teksty w stylu "na nic lepszego cię nie stać" to ignoruj. Po 5 min się odczepi/odczepią :) I tak cały czas...w końcu zrozumieją, że masz je głęboko w d**** ;) Ewentualnie można użyć tych "słabych punktów", o których wspomniał któryś mój poprzednik. Na przykład u mnie jest taka klientka (dokładnie pasuje do twojego opisu) i jest wegetarianką. Jak mnie naprawdę zdenerwuje to mam jeden standardowy tekst: "Spadaj cielęcina!" ;)

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

Powiec " jeszcze raz mi to zrobisz to ci gumę we włosy wlepię" jeżeli znowu ci to zrobią to wlep im gumę we włosy :D

Albo spróbuj je zgnębić, upokorzyć "jeżeli o to ci chodzi to nie będę z tobą chodził bo jesteś za brzydka i za głupia" :D Oczywiście przy calej klasie! Najlepiej gdy na lekcji ci coś zrobi i gdy będzie taka cisza :D to na 50% juz masz je z głowy

Opublikowano

Na to nie ma rady. Puść im fame po plecach. Jeżeli masz zgraną ekipe to opowiedz im jakie to z nich farmazony i to wystarczy. Jak zobaczą że nie tylko ty masz o nich takie zdanie to napewno się ogarna i dadzą Ci spokój (ciężko gnębić 10 osób tak ?)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...