Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Mała zmiana.

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zauważyłem, że gwiazdka, w beście nie przenosi się  do lewej strony nicku, tylko zostaje jedną linijkę wyżej. Może zróbmy tak, aby to wszystko było razem (gwiazdka z nickiem).

6051214233234331239038.png

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

1A9NyGU.png Parasolki też się nie przenoszą. Dla mnie zbędne, ale można poprawić dla większej estetyki. Poza tym jak ktoś ma nick podzielony "spacją" to też przenosi się do drugiej linii.

fYtzujL.png

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

1A9NyGU.png Parasolki też się nie przenoszą. Dla mnie zbędne, ale można poprawić dla większej estetyki. Poza tym jak ktoś ma nick podzielony "spacją" to też przenosi się do drugiej linii.fYtzujL.png

f

Opublikowano

Pierdoły pierdołami, ale jak za poważnymi poprawkami trzeba czasem czekać kilka miesięcy to nie wiem kiedy coś takiego zrobią...

Na tak

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Nie jest tak tylko z tymi ikonkami. Nick użytkownika jest też czasami tak przenoszony, gdy składa się z 2 wyrazów i więcej, np. Lord Makin.

Można temu jakoś zapobiec.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Lepiej by wyglądało, gdyby jednak cały człon nicku wraz z ikonkami przed nim, był przenoszony do nowego wersu. O ile dobrze mi się zdaje, to nie byłoby z tym tak dużo zachodu, także jestem tak.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie wiem po co takie coś, ale niech będzie. Wtedy dużo lepiej będzie wyglądać. + dodać gdy ktoś ma nick "nazwa nazwa" to żeby po spacji też do nowej linii nie zjeżdżało.

Jestem na tak.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Drobna wizualna zmiana, a jak dużo znaczy :>

Oczywiście, że tak :D

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

• 3 tygodnie później...
Gość Majoreq.
Opublikowano

Drobne sprawy sprawiają że MPC najlepsze pod słońcem. Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...