Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DDoladowania.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym przedstawić projekt który został wykonany przeze mnie lecz finansowany przez inną osobę. Pewnie wielu z was zna strony gdzie można dzielić się swoimi zdjęciami z innymi. Chcemy stworzyć coś podobnego lecz w porównaniu do innych serwisów w tym będzie można zgarnąć darmowe doładowania do telefonów. Każdy Użytkownik może dodać maksymalnie 50 zdjęć które potem musi reklamować aby zbierać punkty które może wymienić na darmowe doładowanie. Projekt jest jeszcze we wczesnej fazie rozwojowej lecz mamy wiele pomysłów na jego rozwinięcie. Prosimy o ocenę serwisu jak i pisania co powinno zostać zmienione a co dodane. Szukamy również osób do projektu, chętnych prosimy o kontakt.

http://www.ddoladowania.pl/

Pozdrawiam i zapraszam do oceny.

Opublikowano

Po pierwsze to nie są to darmowe doladowania, bo trzeba się troche narobić aby je dostac

Opublikowano

Pierwsze co należy zmienić, to ten hover na zdjęciu (obrót o 360), bo wygląda strasznie.

Druga sprawa to design. Taka strona na pewno nie zachęciła by mnie do pozostania na niej.

Design będzie zmieniany, ten jest zrobiony głównie na start serwisu.

Opublikowano

@ref
Dzisiaj został poprawiony kod serwisu. Na dzisiaj zaplanowane są jeszcze inne prace nad kodem.

Dodam, że dzisiaj zostało wysłane pierwsze darmowe doładowanie do Play Użytkownik pszemek

@edit:

Został poprawiony system oceny zdjęć, strony typu autosurf nie będą już działały.

Opublikowano

Po pierwsze to nie są to darmowe doladowania, bo trzeba się troche narobić aby je dostac

Dostałem wczoraj od nich doładowanie

1377531174-U173186.png

Opublikowano

W przeciwieństwie do poprzedników design mi się podoba, pomysł na stronę jest i to bardzooo dobry :) Jedyny błąd jaki znalazłem, to stopka - 2014 :D Ale poza tym jak najbardziej idziecie w dobrym kierunku.

Powodzenia :)

Opublikowano

W przeciwieństwie do poprzedników design mi się podoba, pomysł na stronę jest i to bardzooo dobry :) Jedyny błąd jaki znalazłem, to stopka - 2014 :D Ale poza tym jak najbardziej idziecie w dobrym kierunku.

Powodzenia :)

Dziękuję. Stopka zostanie poprawiona żyjemy jeszcze rokiem 2014 ;)

Dzisiaj zaczęliśmy reklamę w jednym z mocno obleganych skracaczy linków.

Opublikowano

@update

Mam dla was bardzo ciekawą informację. Do naszego teamu dołączyła pewna osoba która otrzymała od nas pseudonim "Pan Pomocnik", powoli "wprowadza" się ona do naszego serwisu lecz już teraz chcemy wam ją przedstawić!

Cytat z serwisu DDoladowania.pl

"Nazywają mnie "Pan Pomocnik" i jestem tutaj aby pomóc Tobie zdobywać punkty. Okey ale o co ja tak właściwie robię, jak pomagam? 

Pomagam w bardzo łatwy sposób co dwie godziny wybieram losowo jednego Użytkownika i jedno jego dodane do mnie zdjęcie. Wybrane zdjęcie otrzymuje polubienie a Ty w zamian otrzymujesz określoną ilość punktów. 
Niestety każdy czasami ma dobre, czasami gorsze dni. Niestety i ja takie mam więc ilość przyznawanych punktów zależy od mojego humorku ;) 

Ale, ale nie ma nic za darmo! Abym mógł Ci pomagać musisz uiścić opłatę która pozwoli Ci dodać wybrane zdjęcie na 14 dni. Nie mogę Ci obiecać, że Twoje punkty się zwrócą ale zawsze można spróbować! 

Brakuje Ci kilku punktów? Tak się składa, że mogę Tobie dać pożyczkę! Nie jest ona wysoko oprocentowana więc śmiało możesz skorzystać i nic nie stracić. 
Pożyczkę daję tylko zaufanym Użytkownikom więc Twoje konto musi być aktywne w serwisie dłużej niż siedem dni. "

Pan Pomocnik będzie dostępny za kilka dni. Dostaje on od nas ostatnie wskazówki ;)
Opublikowano

@update

Została dodana opcja dziennego odbierania punktów za logowanie. Wystarczy wejść na 

http://www.ddoladowania.pl/uzytkownik/odbierz_pkt

Punkty można odebrać raz na 24 godziny.

"Pan Pomocnik" zostanie "oddany" do użytku w tym tygodniu, dokładny termin nie jest znany.

Planujemy kolejne reklamy w innych serwisach.

Opublikowano

@update

Informujemy, że "Pan Pomocnik" pomyślnie przeszedł testy! Zostaje on "oddany" do waszego użytku.
Jednocześnie przypominamy, że przez pierwsze dwa dni dodanie zdjęcia do "Pan Pomocnik" jest darmowe!
Potem koszt dodania zdjęcia będzie wynosił 500 punktów!
Opublikowano

@danielhinz

Serwis prężnie się rozwija i pnie się w pozycji google. Aktualnie pozycja na frazę "darmowe doładowania na telefon" wynosi 66. Jest to dla nas bardzo fajna i miła informacja, lecz nie spoczywamy na laurach! Chcemy osiągnąć pierwsze miejsce w tej frazie jak i innych. Kolejna zmiana to zastanawiamy się nad zmianą wyglądu strony głównej. Od dzisiaj dodanie zdjęcia do Pan Pomocnik wynosi 500 punktów.

Opublikowano

@update

Zaktualizowano skrypt który wykrywa włączonego AdBlock'a.

Dzisiaj między godziną 18 a 19 na naszym fanpage będzie do zgarnięcia kod na 100 tysięcy punktów! Kto pierwszy ten lepszy!

• 2 miesiące temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...