Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot Kayle

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na reddicie już o tym piszą. Osoby, które zasłużyły swoim zachowaniem w S4 by dostać mistery gifta a nie mają wymaganej ilości championów dostają postać Kayle wraz ze skinem od Riotu. Gratulację!

Dowód: 

@witti97 daj mi najlepszą odpowiedź, żeby wszyscy widzieli. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Na reddicie już o tym piszą. Osoby, które zasłużyły swoim zachowaniem w S4 by dostać mistery gifta a nie mają wymaganej ilości championów dostają postać Kayle wraz ze skinem od Riotu. Gratulację!

Dowód:

@witti97 daj mi najlepszą odpowiedź, żeby wszyscy widzieli. ;)

No to mi się udało.Nie dość,że dostałem z giftu na koniec sezonu PULSEFIRE EZREAL to jeszcze teraz ten skin do Kayle..

TY Rito

Opublikowano

Jakbyś nie zrobił tematu nie dowiedziałbym się o tym, wbiłem wlasnie przed chwila na WEST'a i kayle lel xD

Opublikowano

Skoro tak, to gratuluję ;) 

Aczkolwiek dla mnie to lekka przesada dawać RIOT Kayle, skoro on jest niedostępny :x 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dostałem na Mainie. Wszedłem w Kayle (;_ ;) i zobaczyłem ikonke rito skina a tu proszę xD Ostatnio komuś dali 12k rp za free, pewnie ten shop exploit itp. buguje konta C;

12k RP gość dostał od rito - pomylili jego nick z kolesiem, któremu mieli dać RP za jakiś tournament. A skoro to ich pomyłka, to mu je zostawili. Nie dorabiaj historii, co? ;p

Jeżeli rzeczywiście rozdają Kayle ludziom, którzy nie kwalifikują się do mystery gifta, to mają jakieś niedociągnięcia. Dostałam tę skórkę na koncie, na które poprzednio przyznano mi prezent.

Opublikowano

LOL!

JA TEŻ DOSTAŁEM 12k RP

WTF

posprawdzajcie swoje wszystkie smurfy i refy, co sie dzieje z ta gra

oby tego nie pocofali, odrazu giftajcie na inne konta

Opublikowano

Riot kayle i kayle z tego co slyszalem dostawalo sie gdy podczas prezentow na  koniec sezonu (skinow) nie spelnialismy warunkow (posiadanie postaci do ktorych nie mamy min. 10 skinow lacznie) to wtedy taki prezent byl

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

LOL!

JA TEŻ DOSTAŁEM 12k RP

WTF

posprawdzajcie swoje wszystkie smurfy i refy, co sie dzieje z ta gra

oby tego nie pocofali, odrazu giftajcie na inne konta

Co Ty pieprzysz? Nikt nie dostał 12k RP, tylko te skiny Riot Kayle. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Teraz tylko po cichu się smieje z tych co uważali, że trolluje :) Ciekawy jestem tylko jaki teraz mają ból jak okazało się to prawdą :D

Odkąd dostałem skina, gram tylko kayle, dla mnie super, bo gram przede wszystkim na midzie. W każdym z zagranych meczy (5) miałem ponad 20 killi, tylko w jeden z nich, nie dałem rady, ale staty 12/2 również są zadowalające. Postać jest OP. Po zbudowaniu kilku itemków jej tony dmga wygrywają gre :)

Opublikowano

Beka ogólnie ja nie dostałem ani losowego skinu ani riot kayle , a nie miałem nawet bana na czat :/ Nie wiem co się dzieje z tą grą ...

Opublikowano

Beka ogólnie ja nie dostałem ani losowego skinu ani riot kayle , a nie miałem nawet bana na czat :/ Nie wiem co się dzieje z tą grą ...

Nic się nie dzieje. To, że inni dostali nie znaczy że ty też masz dostać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...