Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot Kayle

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego gifta co rozdawali na koniec sezonu dostałem Pulsefire Ezreal ;)

Skin Riot Kayle był dostępny tylko dla tych, którzy mieli specjalny kod do wpisania.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Skin Riot Kayle był dostępny tylko dla tych, którzy mieli specjalny kod do wpisania.

Nie miałem żadnego kodu

Po prostu grając z koleżanką,była zaskoczona skinem do Kayle i po skończonej grze sprawdziłem i też go otrzymałem

Choć nie wiem jakim cudem?!

Opublikowano

Nie miałem żadnego kodu

Po prostu grając z koleżanką,była zaskoczona skinem do Kayle i po skończonej grze sprawdziłem i też go otrzymałem

Choć nie wiem jakim cudem?!

Daj ss :)
Opublikowano

tez dostalem a nie uzywalem tego kodu

Opublikowano

A napisz do Riotu, a potem podeślij zdjęcia, czy nadal go masz  xD

Btw. To jest pewnie fake, za darmo byś tego nie dostał, poprzez bug albo rzeczywiście wpisywałeś kod, a po prostu warda nie pokażesz :)

Nie mam warda :)http://zapodaj.net/247f84b8d21e0.png.html

Jesteście idiotami.

@witti97 oraz @Selfie ewidentnie trolują i tyle :)

Nie trolluje, zadałem normalne pytanie. Też jestem zdziwiony sytuacją, ale mówię poważnie. Wydaje mi się jednak, że kogoś to boli, że ktoś dostał ;)

Budowniczy
Opublikowano

HAHAHHAHAHHAHAHHAH TEZ DOSTALEM NA WESCIE A TO TAKI Z*******Y SKIN NIE MIALEM KAYLE NA SMURFIE PATRZE MAM KAYLE O C**J CHODZI PRZYPOMNIALO MI SIE O TYM TEMACIE MAM I RIOT KAYLE x_O ahahahhahahhahahahhahahhahahahhahahahha co beka

MÓW MI DEJW MÓW DEJW MÓW DEJW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Opublikowano

HAHAHHAHAHHAHAHHAH TEZ DOSTALEM NA WESCIE A TO TAKI Z*******Y SKIN NIE MIALEM KAYLE NA SMURFIE PATRZE MAM KAYLE O C**J CHODZI PRZYPOMNIALO MI SIE O TYM TEMACIE MAM I RIOT KAYLE x_O ahahahhahahhahahahhahahhahahahhahahahha co beka

MÓW MI DEJW MÓW DEJW MÓW DEJW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widzę ktoś tu Kałena słucha ;)

Opublikowano

Również wstawiłem sporo ssów pokazujących, że dostałem tego skina znikąd. Ci co myslą, że to troll po prostu nie mogą znieść faktu, że inny polak dostał skina, a on nie :)

Opublikowano

Również wstawiłem sporo ssów pokazujących, że dostałem tego skina znikąd. Ci co myslą, że to troll po prostu nie mogą znieść faktu, że inny polak dostał skina, a on nie :)

Zazdroszczą i tyle

#polishonions

Opublikowano

Zazdroszczą i tyle

#polishonions

Nie. Chodzi o to, że tego skina by nie rozdali nigdy bez specjalnej promocji/wydarzenia, nie rozdaliby go ot tak. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie. Chodzi o to, że tego skina by nie rozdali nigdy bez specjalnej promocji/wydarzenia, nie rozdaliby go ot tak. 

Być może. Może to dlatego, że nie mam 30lvla? Chcą zachęcić graczy do dalszej gry? Nie wiem już sam, to tylko moje domysły.

Opublikowano

Znajomy też dostał, postać + skin. Ma z 13lvl i ledwo ogarnia, więc na pewno nie wklepywał kodów itp

Czyli to wygląda tak jakby naprawdę tylko noobki poniżej 30lvla dostawali skiny. Ja na swoim starym koncie 30lvl nie dostałem. Na tym mam 22 i skin jest.

Opublikowano

Czyli to wygląda tak jakby naprawdę tylko noobki poniżej 30lvla dostawali skiny. Ja na swoim starym koncie 30lvl nie dostałem. Na tym mam 22 i skin jest.

Ja na swoich 10 kontach od 5 do 15 nic nie ma

C***a bąbel :D

Opublikowano

Być może. Może to dlatego, że nie mam 30lvla? Chcą zachęcić graczy do dalszej gry? Nie wiem już sam, to tylko moje domysły.

To na pewno nie takim skinem. 

ezgif-com-effects.gif

Budowniczy
Opublikowano

NIOH NIOH NIOH dostałem za free takiego skina ajahahahaahahahahahahahahahaa a cebulom dupe ściska i mnie od kłamców wyzywali będą co jaja ale dlaczego wogole mam tego skina w posiadaniu jestem wulgarnym skurwysynem w grze i jeszcze skina dostaje dla mnie dobry deal.

Opublikowano

Dostałam tego skina na nieużywanym koncie. Nie dowiem się, czy na mainie też mi ją chcieli dać, bo od dawna mam ją odblokowaną ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...