Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot Kayle

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Rano spotkała mnie bardzo miła akcja w LoLu. Odapalając meczyk, przy wyborze postaci pojawiła mi się Kayle. Zastanawiałem się skąd i wgl czemu, myslalem ze dodali ją do rotacji, ale nie miała niebieskiego wykrzyknika przy ikonce. Stwierdziłem, że sobie ją pickne, bo coś mi tu nie pasuję. Okazało się, że dziwnym trafem dostałem championa+skina z kompletnie nie wiadomych przyczyn, bo grając o 1 w nocy jej jeszcze nie miałem, a dzisiaj rano nie dostałem żadnego powiadomienia skąd i jak ona się u mnie wzięła. Oczywiscie ja nie narzekam z tego powodu tylko chce was spytać czy może nie wiecie czemu ją dostałem? Mystery Gift się chyba skończył (niestety nie wiem czemu, ale nie dostałem żadnego skina, mimo ze nie miałem żadnego bana), ale nawet jeśli nie to dawali przecież skiny do postaci, które się już miało. Zna ktoś odpowiedź na to pytanie?

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możliwe, że ktoś Ci zakupił ją i do niej skina poprzez bug-shop.

Nie ubyło Ci przypadkiem coś RP z konta? :huh:

Jeśli nie, to zapewne dostałeś dość miły prezent od Riotu. :P

Opublikowano

Moze dostales z tej akcji co kiedys bylo, ze jak wpiszesz kod, to dostaniesz Kayle, skin Riot Kayle i Riot ward...

Jesli nie, to moze to byc po prostu bug.

­Keelah se'lai

Opublikowano

Nie pobrało mi RP, nadal mam 400. Prezentu raczej od nikogo nie dostałem, bo by chyba mi się to pokazało przy włączeniu Lola.. Riot warda nie dostałem, więc to nie z tej akcji

Opublikowano

Za darmo na pewno byś nie dostał postaci ze skinem, pewnie nawet sam nie wiedziałeś że miałeś Kayle(ile to wydać 450IP) i dostałeś gifta od Riotu a był bug i nie pokazało sie, że dostałeś, bo skiny dalej rozdają.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Za darmo na pewno byś nie dostał postaci ze skinem, pewnie nawet sam nie wiedziałeś że miałeś Kayle(ile to wydać 450IP) i dostałeś gifta od Riotu a był bug i nie pokazało sie, że dostałeś, bo skiny dalej rozdają.

Nie jestem idiotą i wiem, że miałem jak do tej pory 3 postacie Syndre, Ahri i Malzahara, a Kayle pojawiła mi się dzisiaj z rana.

Specjalista
Opublikowano

co za typ dostal skina za free i jeszcze na forum placze XDXD

Heh, czytanie że zrozumieniem się kłania.

@top Zobacz historię, riot dał ci skina lub ktoś Ci go kupił :p

Opublikowano

Wszedłem w historię, chyba dobrze trafiłem, bo tam są wszystkie zakupy w sklepie i nie ma tam nigdzie ani zakupionej kayle ani zakupionego skina. Nie ma też w "Gifting History" niczego. Nie wiem gdzie tego jeszcze mogę szukać :)

Opublikowano

Czyli pewnie wpisywałeś na jakimś tam evencie kod od riotu na riot kayle i riot ward nie pamiętam jak się to nazywało jeżeli nie.

to nie ma żadnej innej mozliwości bo by było w giftach od riot.

Bullet for my Valentine <3

Pomocnik
Opublikowano

Tak jak inni mówili , sprawdź kurcze tą historie zakupów , oraz wyślij tu screena jak możesz :)

Opublikowano

Czyli pewnie wpisywałeś na jakimś tam evencie kod od riotu na riot kayle i riot ward nie pamiętam jak się to nazywało jeżeli nie.

to nie ma żadnej innej mozliwości bo by było w giftach od riot.

Pisał, ze riot warda nie dostał ;)

Opublikowano

A napisz do Riotu, a potem podeślij zdjęcia, czy nadal go masz  xD

Btw. To jest pewnie fake, za darmo byś tego nie dostał, poprzez bug albo rzeczywiście wpisywałeś kod, a po prostu warda nie pokażesz :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Brałem udział kiedyś w tym konkursie o Kayle, ale wtedy wpisałem kod na drugie konto... Zresztą gdyby to było z konkursu to tak jak mówią wyżej riot warda również bym dostał a go nie mam na pewno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...