Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL] Publiczny Serwer TS3 @ tsVoice.pl

pr0chu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteśmy jedynym serwerem który oferuję System Poziomów na serwerach TeamSpeak3, system działa na podstawie aktywności, jeśli użytkownik jest na serwerze aktywny bot automatycznie mu dodaje punkt do aktywność, dzięki tym punktom awansuję się na wyższe poziomy. Nasi użytkownicy będą nagradzani za wysokie Poziomy.

Ble ble ble , poziomy zarąbane z serwera xyz który jako pierwszy na świecie to wprowadził , zresztą chyba serwer miał nie dawno inną nazwę . Zawsze zostaje przy tym że jeżeli ktoś oferuje stabilny i ogarnięty serwer to promuje jedną markę od samego początku a nie zmienia nazwy co miesiąc .

Opublikowano

Ble ble ble , poziomy zarąbane z serwera XXX który jako pierwszy na świecie to wprowadził , zresztą chyba serwer miał nie dawno inną nazwę . Zawsze zostaje przy tym że jeżeli ktoś oferuje stabilny i ogarnięty serwer to promuje jedną markę od samego początku a nie zmienia nazwy co miesiąc .

Nie rozumiem co ma pan na myśli "zarąbane", Proszę nie pisać że serwer co miesiąc zmienia nazwę bo nam to się zdarzyło tylko raz z powodu zmienny właściciela, no przykro nam że ma Pan taką o nas opinię.

logo1.png

Opublikowano

Bardzo chodzi mi oto że w prezentacji jest napisane o tym jako i twój serwer jest jedynym na świecie oferującym takie poziomy..

Opublikowano

Bardzo chodzi mi oto że w prezentacji jest napisane o tym jako i twój serwer jest jedynym na świecie oferującym takie poziomy..

Czepiasz się wszystkiego a twój serwer nie miał nick unikalnego : )

Co do tematu serwer polecam bardzo fajny  :)

Opublikowano

Unikalnego ? Czy pomysł ukradziony z innego serwera jest unikalny..?

Opublikowano

Unikalnego ? Czy pomysł ukradziony z innego serwera jest unikalny..?

Kolega wyżej nie powiedział że my mamy coś unikalnego, tylko powiedział że twój serwer nic takiego nie posiada, Niestety pomysł myślałem że jest mój jeśli się myliłem to przepraszam, zleciałem pisanie tego systemu twórcy m-bot'a i taki system mi właśnie napisał. I nie można powiedzieć że coś ktoś "zarąbał" gdy nie zna się całej prawdy, a jeśli można to każdy serwer coś od siebie kradnie na przykład powiadomienie na centrum pomocy. Rozwijając słowo "zarąbał" to byłaby prawda gdybym przywłaszczył sobie ich system bez pozwolenia właściciele i nie zapłacił za niego, ale niestety zleciałem pisanie tego osobie której zapłaciłem więc proszę o wypowiadanie się w tematach używając poprawnych polskich znaczeń opisują swoje uczucia. 

Czepiasz się wszystkiego a twój serwer nie miał nick unikalnego : )

Co do tematu serwer polecam bardzo fajny   :)

Dziękuje za opinie.

@topic

Pierwsza osoba która osiągnęła poziom 30 otrzymała w nagrodę CS:GO. Gratulujemy pati22 :)  Zapraszam gorąco na serwer.

logo1.png

Opublikowano

Aktualnie przebywam na tym serwerze, atmosfera jest przyjemna, administracja pokazuje poziom. 

Wszystko jest fajnie zautomatyzowane, jednak to są moje pierwsze wrażenia, zobaczymy w późniejszych fazach :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer. Bez lagów, stabilny! Administracja miła i pomocna. Na serwer cały czas wprowadzają nowe udogodnienia co naprawdę zwiększa przyjemność z korzystania z tego serwera wraz ze znajomymi.

Opublikowano

Aktualnie przebywam na tym serwerze, atmosfera jest przyjemna, administracja pokazuje poziom. 

Wszystko jest fajnie zautomatyzowane, jednak to są moje pierwsze wrażenia, zobaczymy w późniejszych fazach :)

Administracja tsVoice.pl postara się aby pierwsze wrażenia Pana się nie zmieniły. Staramy się udogodnić każdemu użytkownikowi przebywającemu na naszym serwerze. W planach jest przerwa techniczna która obędzie się jutro ( 2 Marzec 22:00 ). Ta przerwa potrwa aż do następnego ranka ( 3 Marzec 07:00). Przerwa ma na celu wdrążyć nowe zabezpieczenia dzięki którym będziemy mogli stać jeszcze stabilniej.

Jak najbardziej polecam serwer. Bez lagów, stabilny! Administracja miła i pomocna. Na serwer cały czas wprowadzają nowe udogodnienia co naprawdę zwiększa przyjemność z korzystania z tego serwera wraz ze znajomymi.

Mamy w planach dodać jeszcze więcej nowości na nasz serwer, aby nasi użytkownicy mieli większą przyjemność z korzystania z naszych usług TeamSpeak3.

@topic

Z powodu prac technicznych dnia 2.03.2015 - 3.03.2015 od godziny 22:00 do 7:00 serwer będzie nieczynny dla użytkowników. Przepraszamy! Pozdrawiamy Administracja tsVoice.pl

logo1.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...