Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny projekt - Poszukuje osób

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na rany Chrystusa ! Aris i poważny projekt? Z tym niepełnosprawnym umysłowo człowiekiem? Z góry współczuję osobie, która rozpocznie z nim współpracę. Musiałeś ładnie przekupić tych wszystkich, którzy cię popierają w tym temacie. :D

ahh te spinanie dup osób, które tylko hejtują a c***a robią.

Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu.

Dzięki za polecenia.

Beka życia, to ty c***a potrafisz i szukasz kogoś kto skompiluje ci source. ^_^ Każdy hejt na twój temat to dobry hejt. xD
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Przecież ty niedawno z innego konta zakładałeś tematy dot. tego jak dodać zbroje na serwer.. 

Nic nie potrafisz, twoje doświadczenie w "zakładaniu" i "robieniu" serwera ogranicza się do wiedzy wyciągniętej z filmów na yt. 

Jeszcze raz nie polecam, to oszust. ;)

Opublikowano

Przecież ty niedawno z innego konta zakładałeś tematy dot. tego jak dodać zbroje na serwer.. 

Nic nie potrafisz, twoje doświadczenie w "zakładaniu" i "robieniu" serwera ogranicza się do wiedzy wyciągniętej z filmów na yt. 

Jeszcze raz nie polecam, to oszust. ;)

czego ja się dowiaduję o luju mózg rozjebany.

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Jeżeli nadal poszukujesz grafika, to może będziesz zainteresowany moimi umiejętnościami.

35tfLqb.gif

Zajmuje się tylko grafiką 2D, niestety w 3D nie jestem w ogóle zaznajomiona pod kątem projektów do metin2.

W razie czego proszę o kontakt na skype: Feisty Graphic ewentualnie poprzez wiadomość prywatną na forum, w celu ustalenia konkretów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli nadal poszukujesz grafika, to może będziesz zainteresowany moimi umiejętnościami.

35tfLqb.gif

Zajmuje się tylko grafiką 2D, niestety w 3D nie jestem w ogóle zaznajomiona pod kątem projektów do metin2.

W razie czego proszę o kontakt na skype: Feisty Graphic ewentualnie poprzez wiadomość prywatną na forum, w celu ustalenia konkretów.

Pozdrawiam.

Już napisałem :)

Myślę, że się dogadamy ^^

@Edit

Podjęta współpraca z @Wredna :) Polecam panią ^^.

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Canzzas i poważny projekt, śmiechłem :D Teraz niby sprzedaje ten cały syf co się zwie "Montera" 

"Konkrety Medium z domieszką harda ! smile.png Source, nowe mapy, odmienione wszystko, nowy system gry, nowe GUI. Nie będziecie zawiedzeni wink.png Macie propozycje ? Pisać GG !"

Jak ty bladego pojęcia nie masz co to source... Drugi technik, niby po co, technik to ma umieć co trzeba :)

Nie polecam.Nie strasz, CK nie daleko.

86609055853348996726.png

Opublikowano

Canzzas i poważny projekt, śmiechłem :D Teraz niby sprzedaje ten cały syf co się zwie "Montera" 

"Konkrety Medium z domieszką harda ! smile.png Source, nowe mapy, odmienione wszystko, nowy system gry, nowe GUI. Nie będziecie zawiedzeni wink.png Macie propozycje ? Pisać GG !"

Jak ty bladego pojęcia nie masz co to source... Drugi technik, niby po co, technik to ma umieć co trzeba :)

Nie polecam.Nie strasz, CK nie daleko

Cannzas ma bana do 16lutego prosił abym przekazał :

Wpadaj do kielc sprawdz czy go nie ma, potem kup sobie bilet do Liège w Belgii

Opublikowano

Cannzas ma bana do 16lutego prosił abym przekazał :

Wpadaj do kielc sprawdz czy go nie ma, potem kup sobie bilet do Liège w Belgii

Dzieci nie tykam :) Ten temat to jedna porażka w ogóle ten człowiek nie ma 0 pojęcia na temat serwerów postawił jakieś gówno i jest technikiem :) Pisze o source a jedynie source to chyba game otwarte notepadem :D :D "Poważny projekt, budzet to chyba vps doładowany telefonem babci" :D

86609055853348996726.png

Opublikowano

Nie dostałem pieniędzy za Montere do dzisiaj ani grosza. W tej chwili mnie zablokował na Facebook'u i nie chce odpowiadać na wiadomości na Gadu-Gadu. 

Jak na razie okazuje się, że jest zwykłym oszustem i Trivor chyba miał rację.

Jeżeli do jutra się Cannzas nie odezwiesz masz już po karierze w Metinie, bo nie po to jebałem całe dnie żebyś ty się ze mnie teraz śmiał. 

Opublikowano

Wybacz, ale z tego co mi wiadomo to oszukałeś część administracji z Montery. To co się stało to się nie odstanie, a rzeczy raz popełnione odbijają się długo. Przykro mi, ale nie mogę polecić.

Opublikowano

Nie dostałem pieniędzy za Montere do dzisiaj ani grosza. W tej chwili mnie zablokował na Facebook'u i nie chce odpowiadać na wiadomości na Gadu-Gadu. 

Jak na razie okazuje się, że jest zwykłym oszustem i Trivor chyba miał rację.

Jeżeli do jutra się Cannzas nie odezwiesz masz już po karierze w Metinie, bo nie po to jebałem całe dnie żebyś ty się ze mnie teraz śmiał. 

Rozmowa z -.Aris.- na temat wykonania dla niego szablonu. Toż to nawet nie pamięta się, co się zamawiało i zapomniało się za to zapłacić?

572831423787915247153.jpeg

Wybacz, ale będę lojalna wobec kolegi po fachu i rezygnuje z dalszej współpracy. Bolek się naprawdę przy tym narobił, to było kilkadziesiąt grafik, a tutaj taki stosunek i szacunek do jego pracy. Wstyd.

Opublikowano

Wam ukradl grafike, inny ukradl pliki a mi... ukradl cale konto na mpc. Ogolnie to najbardziej zaklamana osoba na forum. Pisalem Panu Bolkowi na jego temat, nie sluchal teraz ma problem z 15 latkiem...

Opublikowano

Ahh cannzas poprosiłem Cię o pomoc w jednej sprawie, zapłaciłem i co ? nic z tego nie mam.Pisałem w prezentacji Montery odpisałeś, że pomożesz mi 2 tyg. po starcie.Napisałem 2 tyg. po starcie Montery oczywiście nie odpisałeś na gg i do tego czasu nie uzyskałem odpowiedzi liczę na kontakt gg:50423522

Pozdrawiam.

Opublikowano

W dodatku to nie jest technik tylko złodziej, pliki Montery to tak na prawdę pliki Concordii ;) On sam nic nie potrafi zrobić. 

Proszę Cannzasku, zobaczymy czy się z tego wymigasz: 

8422514238351801209394.jpeg

Opublikowano

­

W dodatku to nie jest technik tylko złodziej, pliki Montery to tak na prawdę pliki Concordii ;) On sam nic nie potrafi zrobić. 

hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha Gówno masz do gadania dałeś mu tą grafike poza tym nie została ona zrobiona z twoich elementów tylko z grafiki z neta to masz gówno do gadania, jeszcze sam siebie upierdolisz przez to bo od zera grafiki calej nie zrobiles :P w dodatku znajac zycie zadnej umowy na zlecenie nie mieliscie ani nawet ustnej, dałes mu grafike on sie moze wyprzeć tego ze mial ci dac hajs i gowno zrobisz bo nigdzie napisane tego nie masz

Ogolnie nie popieram w zadnym stopniu kradziezy czy cos, ale zglaszanie tego na policje do wydzialu cyber przestepczości to mnie dobiło w c**j

Opublikowano

­

Gówno mu zrobią.

Czemu? Bo udostępniłeś mu grafikę, a chyba każdy grafik powinien pierw dostać zapłatę a potem udostępnić osobie grafikę.

W takim wypadku udostępniłeś mu ją za darmo! :D

Co do serwera metka - pewnie też ch*ja zrobią bo by musieli zgłosić to do twórców gry.

Topic

Canzass co zrobił to zrobił, ale serwera pewnie nie zrobi :D

Opublikowano

Udostępniłeś tą grafikę, także nic nie uzyskasz raczej z tego.. Mogłeś nałożyć cenzurę, znak wodny cokolwiek.. Twój błąd.

Opublikowano

Udostępniłeś tą grafikę, także nic nie uzyskasz raczej z tego.. Mogłeś nałożyć cenzurę, znak wodny cokolwiek.. Twój błąd.

To już nie jest dla mnie istotne czy mi się to zwróci, ale ten człowiek przynajmniej już nikogo nie oszuka ;) 

Byłem ufny, ale teraz zaufanie straciłem... To jest przykład jak można zostać wyrolowanym ;)

Opublikowano

Jaki fejm hahaha Cannzas propsy hahahahhahahahahah bolek rozjebałeś system hahahahah Grafise robi lepszą grafe o Ciebie.

Pokaż umowe Bolek grafiku wielki hahahahahahhahahaha 

zapytaj policji co Cannzas ma na obiad <3

Polecam Cannzasa

Opublikowano

Jaki fejm hahaha Cannzas propsy hahahahhahahahahah bolek rozjebałeś system hahahahah Grafise robi lepszą grafe o Ciebie.

Pokaż umowe Bolek grafiku wielki hahahahahahhahahaha 

zapytaj policji co Cannzas ma na obiad <3

Polecam Cannzasa

*kradnie 

Opublikowano

*kradnie 

Wiesz tylko, że on nie jest pośmiewiskiem teraz. 16letni chłopak zgłasza sprawe na policje ;O dobre laczki xD "Zrobiłem mu grafike i nie dał mi na bułki" nie podpisaliście umowy żadnej więc pozdrów mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...