Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny projekt - Poszukuje osób

-.Aris.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Słowem wstępu - Piszę te ogłoszenie, ponieważ poszukuję osób do projektu serwera Metin2. Od około roku zajmuję się serwerami Metin2. Wydaję mi się, że posiadam odpowiednie doświadczenie w prowadzeniu serwera oraz zarządzanie nim.

Poszukuję :

- drugiego technika(nie interesują mnie jakieś No-Name, jedynie poważne osoby) * chce stworzyć projekt na source. Dlaczego? Więcej możliwości. Nie oszukując się interesuje mnie osoba z górej półki, która ogarnia wszystko. Oczywiście oferują swoją pomoc, lecz praktycznie każdy woli robić pliki sam.
- Grafika(wykonanie wszelkich rzeczy pod serwer - prezka, client, layout strona, forum itp.)
- Modelarza(wykonania nowych setów, npc, modeli itp.)

Oferuję :

- VPS pod prace nad serwerem,
- DEDYKA z hosteam bądź OVH (uważam, że są tam całkiem dobre maszyny),
- STRONE (kodowanie najlepiej Adamsa. Uważam, że to jeden z lepszych koderów. Chociaż będziemy spać spokojnie, że nikt przez WWW się nie wjebie, lecz jestem otwarty na propozycje),
- LICENCJE IPB, jeżeli będzie trzeba, lecz 99% serwerów jej nie ma. W Polsce nic z tym nie robią. Wiec w sumie pieniążki w błoto,
- REKLAMĘ (wybieramy youtuberów - opłacam ich, metin2mod, fanpage o tematyce metin2, metin2list oraz fora/strony o tematyce metin2, które mają odwiedzenia)

Pokrycie wszelkich kosztów na rzeczy, które urozmaicą rozgrywkę na serwerze.
-------------------------------------------------------------------------------------
Ze swojej strony oferuję poważne podejście do projektu, zaangażowanie, uczciwość, wolny czas i oczywiście dostęp do wszystkiego dla technika. Oczywiście pierw chciałbym go lepiej poznać w trakcie prac. Możliwość spotkania się w RL :)
-------------------------------------------------------------------------------------

Wymagam :

- zaangażowanie, poświęcenia, staranności i ogólnego przyłożenia się do pracy,
- umiejętności,
- uczciwości,
- kreatywności,
- dostępności,

Słowem końcowym - Nie chce robić kolejnego serwera, który zamknę po 1-3miesiącach. Interesuje mnie teraz konkretny projekt z odpowiednimi osobami, które nie polecą w c***a i nie odwrócą się plecami po pewnym czasie. Chcę stworzyć serwer, który spodoba się graczom oraz przyjmie się w branży Metin2.

Kontakt :

- PW NA FORUM,
- GG : 41460778
- e-mile : szelldo@tlen.pl

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oferta całkiem ładnie napisana, ale co do modelarza to wątpię żebyś znalazł za free, tak samo jak jakiegoś dobrego/"sławnego" technika z tego forum.

Z tego co widzę w archiwum gg to miałem spam z serwerem Montera, myślę, że jako tako można polecić.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Oferta całkiem ładnie napisana, ale co do modelarza to wątpię żebyś znalazł za free, tak samo jak jakiegoś dobrego/"sławnego" technika z tego forum.

Z tego co widzę w archiwum gg to miałem spam z serwerem Montera, myślę, że jako tako można polecić.

Nigdzie w ogłoszeniu nie jest napisane, że praca jest za darmo ^^.

Więcej informacji na GG.

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Polecam współpracę z tym panem. Można się z nim dogadać, a co za tym idzie, że jeżeli się zaangażuje projekt ma szansę zaistnieć.

Opublikowano

zna się na tym co robi i to go wyróżnia 

Opublikowano

xD

Jakby się znał na tym co robi to by nie szukał "technika od sourca".

Do tego adams najlepszy koder xDDD Proszę człowieku nie ośmieszaj się. Używanie skryptów Kondrada z 2012 roku nazywasz "najlepszym". No bez beki co się tutaj dzieje?

MTnm3AS.png

Opublikowano

Bardzo poważny i ambitny człowiek, który ma pomysł, i chęci. Nawet sporo potrafi i jest dosyć zaangażowany.

Ogłoszenie bardzo ładne i konkretne, a przy okazji estetyczne - nawet w miarę poprawne.

Porządny człowiek dlatego polecam i pozdrawiam.

Ładnie opisane

Jako technika polecam

@Asfen.

To będzie strzał w 10-tkę. :) 

Opublikowano

Nie pracowałem i nie mam zamiaru bo za dużo to ja nie umiem.

Ale zastanawia mnie jedna rzecz czyli patrzysz na to kto ile ma postów jak jest lubiany na forum tak ?

Trochę to dziwne bo dajmy na to ktoś założył konto wczoraj jest najlepszy z tego forum ogarnia wszystko czyta to i sie z Ciebie śmieje bo przepadła Ci okazja by dana osoba Ci pomogła bo jest mało znana na forum.  Chore.

😅

Opublikowano

Co do ogłoszenia estetycznie i ciekawie opisane, team z forum szczerze nie polecam głównie to są niewypały wydaję mi się że chyba poszukujesz ludzi którzy odwalą za ciebie robotę a ty poczekasz na gotowy serwer. Ja cię widzę tylko na stanowisku sponsora ewentualnie. 

ps: zajmij się monterą o ile jeszcze stoi. :)

Opublikowano

xD

Jakby się znał na tym co robi to by nie szukał "technika od sourca".

Do tego adams najlepszy koder xDDD Proszę człowieku nie ośmieszaj się. Używanie skryptów Kondrada z 2012 roku nazywasz "najlepszym". No bez beki co się tutaj dzieje?

No wiesz metina tez jeden człeniu nie swotrzyl, wiec czemu jeden technik ma poradzic sobie sam?

/ sry ze bez polskich znakow ale pisze z tel.

Opublikowano

­Branża, projekt... o czym wy pierdolicie ?! nie dość, że source zajebane to jeszcze Ty dostając gotowe pliki na dedyka, możesz je po prostu zapierdolić...

Jak nie potrafisz na source to nie dotykaj się tego, tam nie wyjebiesz 3 linijek i będzie sprawne ... To trzeba czasu.. Nikt za free tego Ci nie zrobi.

Opublikowano

No wiesz metina tez jeden człeniu nie swotrzyl, wiec czemu jeden technik ma poradzic sobie sam?

/ sry ze bez polskich znakow ale pisze z tel.

Napisać silnik do gry a go lekko przerobić to całkiem co innego.. poparz na to tak...

Mechanik też samochodu nie stworzył ale małe usterki, zmiany nanosi samemu. Nie wynajmujesz sztabu mechaników żeby zmienić tarcze hamulcowe.

MTnm3AS.png

Opublikowano

ahh te spinanie dup osób, które tylko hejtują a c***a robią.

Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu.

Dzięki za polecenia.

Dobrze mówisz.... Jeden z drugim muszą przyhejtować bo zazdroszczą jak zwykle jebane cebulaczki, które gówno zrobiły i gówno zrobią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...