Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DLA TYCH KTÓRZY CHCIELIBY POGRAĆ / NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HALOOOOO DZIENDOBRY

Chciałem zakomunikować dla tych którzy nie wiedzą :D, że jest możliwość pogrania na L# no, ale nie na main kontach (chyba, że ktoś dopiero zaczyna)

Podsyłam link do stronki joduski i tematu:

http://www.joduska.me/forum/topic/27791-hotfix-use-at-your-own-risk/

TAK JAK KOLEGA NAPISAL RADZĘ NIE GRAĆ NA KONTACH KTÓRE BYŁY UŻYWANE PRZED PATCHEM 4.21 (po zmianie pakietów) BO TAM MOGŁY BYĆ OFLAGOWANE I WTEDY JEST PO UŻYCIU TERAZ TEGO PERM BAN AUTO.

TO CHYBA NA TYLE :D 

DZIENKUJEM.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aha no to ok bo akurat na tym grałem :^

nwm jak z paczką od hehe aleee jeśli zrobi się wszystko dobrze to gra gitara ;))

A tak poza tym to chciałem dodać że zrobiłem to od początku samego czyli odinstalowałem CAŁEGO L# wraz z zawartością L# w %appdata%

i zainstalowałem z oficjalnej instalki (joduska.me)

wklepałem hotfix do folderu lola i PIZD DZIAŁA

więc nie wiem co robicie źle :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobrałem paczke od joduski, zainstalowałem hotfixa(wrzuciłem pliki do systemu od leaguesharp i podminiłem plik od lola), wczesniej usunałem wszystko z %appdata% i jak włączam to nadal mi nie działa. Jakiś pomysł dlaczego ?

Opublikowano

Pobrałem paczke od joduski, zainstalowałem hotfixa(wrzuciłem pliki do systemu od leaguesharp i podminiłem plik od lola), wczesniej usunałem wszystko z %appdata% i jak włączam to nadal mi nie działa. Jakiś pomysł dlaczego ?

ja wgl napisu nie mam leaguesharp :) jeszcze dłuugo do update, a na free bol'u to bieda 

Opublikowano

Już dawno temu był ten temat ale został oczywiście usunięty.

Ja gram normalnie bez przerwy od miesiąca. 

Możesz nam napisać jak ściągałeś to? Ja ściągnąłem (pewnie tak samo Kowal) loadera od joduski, wgrałem fix'a ale nawet injectu nie ma  o.O

Opublikowano

Możesz nam napisać jak ściągałeś to? Ja ściągnąłem (pewnie tak samo Kowal) loadera od joduski, wgrałem fix'a ale nawet injectu nie ma  o.O

To co jest potrzebne już zniknęło z forum.

Ściąga się plik do delpoy w lolu ze starą wersją lola, który się nie patchuje :)

ss dla potwierdzenia, że działa

897201423237615691338.png

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

To lipa próbuje wszystkiego ale nic nie wychodzi i cały czas pokazuje że nie obsługuje tej wersji. Jak ktoś ma to niech poda linki do potrzebnych rzeczy.

Opublikowano

Jasieeks co z tego, że pisze 28 januar ale ty przecież grasz w lutym :) dobry troll.

Troll? Idioto, mówiłem, że trzeba podmienić plik w lolu aby grać na starej wersji. Chcesz to Ci filmik nagram. 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Troll? Idioto, mówiłem, że trzeba podmienić plik w lolu aby grać na starej wersji. Chcesz to Ci filmik nagram. 

Cóż to prawda tak właśnie to działa

Sciągnałem to od kuby ale po odpaleniu mam LeagueSharp Common i LeagueSharp Network CompilingError. Jakiś pomysł co zrobić ?

Odpal mecza będzie diałać

Opublikowano

koledzy moim mili kowal i pallas

a zaznaczyliście opcję devmode? oraz stworzyliście noupdate folder? bo jeśli tak to ja odpadam xD mi wszystko gra

Tak mam zaznaczoną opcje i stworzony folder.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...