Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram na tym Serie już troche Wcześniejsze edycje było zarąbiste ale ta to dno @sajek1996 Buty powolne opadanie 2 ochrona 4 niezni 3 na koxie i dodatkowe 2 serca i dead Warp klatka nwm co jest zrobine na mapce do głębszych beczek się wpadało i nie dedało Lipa straszna.

Opublikowano

@Rafix1423 - Mówisz że ta edycja jest dnem bo nie masz butów powolne opadanie 3 albo 4 ? xD

Sajek Dziwnym zbiegiem okolicznosci jest to że wczoraj w nocy byłem na serwer i bez kox z butami takimi samymi nie dedlem i jeszcze pół hp został hmmm dziwne ?

Opublikowano

Serwer naprawde bardzo dobry, dopracowany na ostatni guzik. Jeden z najlepszy Polskich serwerow minecraft.

Polecam goraco :)

Opublikowano

Powiem tak, serwer nawet mi się podoba, co do tego TNT oraz do tego mega mega dużego drop podchodzi mi to pod bardzo easy mega survival,jest tego dosyć dużo wiec w tym nic nowego nie widzę, ale pomijając ten temat, fajnie nawet się klepie na serwerze, pograłem chwile i muszę przyznać serwer jest nawet dobrze dopracowany, ale… co do tego kontaktu z administracja trochę przesadziliście, administracje można wolac po 2-3 godziny, i po prostu to ignorują, powodem może być to, że administracja robiła swoje własne gildie, nawet na głupich mulciakach o czym powinnaś wiedzieć jeżeli dotychczas nie wiedziałeś. Moim zdaniem serwer jest 7/10 Lagów praktycznie nie ma, eventów jest dosyć dużo, co do drop jest pełno takich serwerów wiec tego nie oceniam a mówiąc o administracji i ja oceniając z 10, daje jej 6/10, gdyby nie te gildie i większe zainteresowanie nawet głupiego helpera na serwerze, może i bym dal większy wynik.

Pozdrawiam, vidic.

MPVP - Najlepszy serwer PvP w Polsce!

Opublikowano

@vidic1 - Dziękuję za szczerą opinię, ostatnio przyznaję że kontakt przynajmniej ze mną był bardzo ograniczony.

Ty jako właściciel, nie musisz kontaktować się z graczami cały czas, od tego na serwerze są moderatorzy / helperzy, którzy powinni być ogarnieci, moim zdaniem powinneś zabronić granie administracji na multi kontach oraz zabronić tworzenie własnych gildia, w taki sposób serwer byłby dopięty na ostatni guzik. :) 

Pozdrawiam, vidic.

@Edit:

Jak sprawdzić administracje na multi konta?

Tak samo jak sprawdzasz graczy, co tygodniowe sprawdzanie, długo nie zajmie, maxymalnie 2 godzinki twojego / innego współwłasciciela czasu, a będziesz miał pewność ze serwer jest dopity na ostatni guzik, i nie będziesz musiał się martwic o to, co się dzieje na serwerze podczas twojej nie obecności.

Osobiście sam robię tak coś nawet na serwerze PVP, chce, aby administracja była aktywna, robiąc mulciaki, staja się nieaktywnymi osobami, które na serwerze mi są nie potrzebne. Administracja jest po to, aby pomagać innym, a nie samemu się bawić pamiętaj o tym. ;) 

­

MPVP - Najlepszy serwer PvP w Polsce!

Opublikowano

@vidic1 - Każdy kto ma rangę Pomocnik & MegaPomocnik uczestniczy w grze jak każdy inny gracz, rangi wyższe nie uczestniczą w rozgrywce na Survivalu. Każdy z administratorów ma surowy zakaz tworzenia multikont. IP administratorów jest sprawdzane co kilka dni, mam pewność że nikt z administracji wyższej mnie nie oszukuje bo są to zaufane osoby które o rangę starały się kilka miesięcy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...