Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@YashePL - Autorskie automatyczne blokowanie TNT w wyznaczonych godzinach, autorski plugin na stoniarki, autorski plugin na podpisywanie się przedmiotów od administratorów. Znasz mój serwer lepiej ode mnie :)

Dziękuje za opinię, serwer jest wciąż ulepszany. Z fajnego serwera można zrobić jeszcze lepszy! :)

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Strona nie działa,

- Przepraszam, ale według mnie w dużej mierze lagi zależą od łącza i procesora nie pamięci operacyjnej,

Dlaczego Dragon Survival to mnie bardzo ciekawi skąd taka nazwa.

Chętnie sprawdzę jak wrócę do domu serwer :P

Opublikowano

@Hisagi - Połączenie z serwerem zależy od łącza internetowego serwera, a lagi serwera zależą od pamięci RAM oraz procesora. Specyfikacji procesora nie znam, ale serwer utrzymuje bez problemu 200 osób z ilością 20 TPS.

DragonSurvival, ta nazwa wzięła się stąd ponieważ kiedyś miałem zamiar zrobić kilka serwerów, co mi się udało. Dragon-Survival, Dragon-ChestPVP, Dragon-Hardcore. Zrobiłem lobby mało osob grało więc nie wypaliło i porzuciłem pomysł z kilkoma serwerami. 

Jaka strona nie działa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...