Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Texture Pack PVP 1.7.2 - MonsterPack

Chocoszok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładny ale jak dla mnie nic ciekawego, standardowy normalny texture pack bez żadnej ściśle określonej tematyki aczkolwiek porządnie wykonany.

Jedyne co mi się w nim nie podoba to kilof oraz łóżko.

TXT sam w sobie ładnie i prządnie wykonany :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Ładnie ;)

ładny ale jak dla mnie nic ciekawego, standardowy normalny texture pack bez żadnej ściśle określonej tematyki aczkolwiek porządnie wykonany.

Jedyne co mi się w nim nie podoba to kilof oraz łóżko.

TXT sam w sobie ładnie i prządnie wykonany :)

Dzięki za oceny texurepack - już wkrótce zrobię drugiego :D

Jeżeli chce coś dodać to piszcie !

Opublikowano

Nic nowego to ten TXT nie wniósł, po prostu zlepka różnych tekstur. Ale spodobał mi się dir/grass (tak wiem dziwne, ale mi się spodobał) i drewno (nie deski).

gvpW1Ob.png

Opublikowano

Mam pewne pytanie.. Dlaczego uznałeś, że ten texturepack nadaje się akurat na PvP? 

Porównaj też sobie rudę lazurytu z innymi. Jest zbyt kwadratowa.

Opublikowano

Mam pewne pytanie.. Dlaczego uznałeś, że ten texturepack nadaje się akurat na PvP? 

Porównaj też sobie rudę lazurytu z innymi. Jest zbyt kwadratowa.

Dzięki za opinie , w następnym texturepack'u zmienie to :D

Opublikowano

­Texture pack nie zrobił na mnie jakiegoś większego uznania, co muzyka, która jest strasznie głośna.

Reflink do pobrania texture packa nie jest dobry... ogólnie jakoś Wideo też nie jest zadowalająca. Myślę, że się poprawisz i następny texture pack będzie lepszy. ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Ciekawie wygląda, taki odświeżony nowy Minecraft. ;p 8/10.

Pozdrawiam

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Reflink w opisie filmiku do pobrania texture packa. 

Kosz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...