Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric.PL [Dedyk] [Medium]

H.81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dostaniecie żadnych banów. Na starym isaricu pół serwera jechało na botach i nic. Nie radzę tu grać.

Powtarzam po raz kolejny - serwer i strona w 99% takie samo jak w lipcu. iZumi i Surek włączyli po raz kolejny serwer żeby zwinąć trochę hajsu i przyjść zaraz z kolejnym.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dostaniecie żadnych banów. Na starym isaricu pół serwera jechało na botach i nic. Nie radzę tu grać.

Powtarzam po raz kolejny - serwer i strona w 99% takie samo jak w lipcu. iZumi i Surek włączyli po raz kolejny serwer żeby zwinąć trochę hajsu i przyjść zaraz z kolejnym.

Już raz się wypowiedziałeś to chyba wystarczy. 

Ja nie rozumiem twojej złości może dlatego, że internet nie jest moim życiem  ^_^

Więcej nie odpowiem na twoje komentarze ponieważ nie mam na to czasu.  :unsure:

Pamiętajcie o jutrzejszych ratach i dropie szkatułek blasku księżyca :) 

Opublikowano

I to i to, jak nie wiesz, to po co się odzywasz? :)

Polecam, na 1 odsłonie grało się świetnie.

Ts-lol.pl jest moim serwerem, ts3-lol.pl jest kupiony przez złamasa jakiegoś który próbuje się podszyć więc, nie wiem a jestem właścicielem ts'a tak? No to ciekawie się bawisz...

Apropo serwera polecam :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ts-lol.pl jest moim serwerem, ts3-lol.pl jest kupiony przez złamasa jakiegoś który próbuje się podszyć więc, nie wiem a jestem właścicielem ts'a tak? No to ciekawie się bawisz...

Apropo serwera polecam :)

Surek bez nerwów.

Nie dość, że Ci prezke podbijam to ty z ryjem do mnie ? :(

Skąd Truta ?

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

truta chyba riper tylko. zapraszam na serwer, bardzo miło się expi. dropi, kilka rzeczy do poprawy ale mam nadzieje, że administracja weźmie się do roboty ;))

Opublikowano

Surek bez nerwów.

Nie dość, że Ci prezke podbijam to ty z ryjem do mnie ? :(

Skąd Truta ?

Truta riper i nowe mapy 85+ z bossów. 

truta chyba riper tylko. zapraszam na serwer, bardzo miło się expi. dropi, kilka rzeczy do poprawy ale mam nadzieje, że administracja weźmie się do roboty ;))

Jak nazbiera się kilkanaście rzeczy które trzeba poprawić to zrobię przerwę i za jednym razem wszystko naprawię. 

Opublikowano

Truta riper i nowe mapy 85+ z bossów. 

Jak nazbiera się kilkanaście rzeczy które trzeba poprawić to zrobię przerwę i za jednym razem wszystko naprawię. 

Bedzie wyjebane jak na laneria, jest tyle bugów, że k***a głowa mała. nawet yang buga nie umiesz naprawić a od razu powinniescie to zrobić a k***a mówię jakiemuś adminowi to on do mnie, że wiecie i c***a robicie... serwer jest fajny tylko k***a ogarnijcie się i serwer, zróbcie porządna reklamę to k***a będą gracze a nie k***a jak laneris samopas k***a ledwo 50 graczy... jak chcesz to ja Ci powiem co k***a jest do naprawy tylko zapraszam na ts'a i Ci wyjaśnię bo k***a admin, który ma 15 lat i dandys który ogarnia nawet nie mają praw żeby sobie 1kk dać i iść do v3 sprawdzać graczy na wh, ode mnie musieli hajs pożyczać żeby tam wejść...

Opublikowano

Bedzie wyjebane jak na laneria, jest tyle bugów, że k***a głowa mała. nawet yang buga nie umiesz naprawić a od razu powinniescie to zrobić a k***a mówię jakiemuś adminowi to on do mnie, że wiecie i c***a robicie... serwer jest fajny tylko k***a ogarnijcie się i serwer, zróbcie porządna reklamę to k***a będą gracze a nie k***a jak laneris samopas k***a ledwo 50 graczy... jak chcesz to ja Ci powiem co k***a jest do naprawy tylko zapraszam na ts'a i Ci wyjaśnię bo k***a admin, który ma 15 lat i dandys który ogarnia nawet nie mają praw żeby sobie 1kk dać i iść do v3 sprawdzać graczy na wh, ode mnie musieli hajs pożyczać żeby tam wejść...

Człowieku od lanerisa się odpierdol to jest Prezentacja Isarica,(na lanerisie gra 400os+ aktualnie wiec masz słabe informacje ;/)

I przestać wypisywać co chwile "Kur**" bo to jest załosne.

A Ciebie zapraszam na Ts-LoL.PL wyjaśnimy sobie sprawę.

Serdecznie polecam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jakich bugów wymień? 

I kto z nas czyli głównych adminów ma 15 lat? Ja i surek jesteśmy z tego samego wieku (18) 

Opublikowano

Serwer kiedyś był fajny, ale po czasie administracja miała serwer daleko w nosie, dlatego upadł. Czy teraz jest inaczej, administracja zagląda na serwer? 
Pamiętam jak na poprzedniej edycji na WH 3/4 serwa latało, a team z tym nic nie robił. :)

Opublikowano

Masakrycznie dużo błędów. Administracja chyba nie ogarnia tego i dlatego nic nie robi i zwleka z UPD.

Exp całkiem przyjemny, drop yang w miarę dopasowany.

Zapraszam Shinsoo :D

Opublikowano

No wybacz serwer po prostu nie wypalił po mimo moich starań. Nie dam jeszcze 2 tyś ze swojej kieszeni na reklamę bo już wystarczająco straciłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...