Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric.PL [Dedyk] [Medium]

H.81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no między innymi że nie jest tylko sponsorem ludzie tego nie polecają ;)

Ja też nie polecam serwera , padnie po max. 1 MSC znając życie itemshop będzie naładowany że huhuhu ;)

Laneris też miał paść a stoi ile no sam sobie odpowiedz :) Caly czas gra 400 os + 

Odradzam grę na tym serwerze z całego serca, no chyba, że chcecie pograć 4-5 tygodni i nagle zastać wyłączony serwer.

Tak było na poprzednich serwerach Surka_aka_Leriso_aka_H81(?) takich jak właśnie Isaric, Latros itd... Gość zebrał hajs z ITEM SHOPU i po paru tygodniach zwijał interes, aby po kilkunastu dniach powrócić z kolejnym syfem. Poprzednia wersja Isarica padła po dokładnie 4 tygodniach, a grało na niej może z 200-250 osób( na początku, przez pierwsze 2 tygodnie). Ponadto ten serwer jest w 99,999% podobny do tamtego... Nawet tło logowania takie same i strona DOKŁADNIE ta sama. Prawdopodobnie nic nie zostało zmienione. DNO! NIE POLECAM!

Tutaj temat starego serwera : http://www.mpcforum.pl/topic/1238837-isaricpl-dedyk-medium/

Radzę poczytać opinie o nim.

To już nie jest mój serwer, nim zajmuje się izumi ja mu tylko dostarczam serwer dedykowany zabezpieczony i sponsoruje projekt.

Więc pierw wejdź a potem komentuj okej? Ja nie chce sporów bo nie mam czasu na bzdety i nie czuje się jakoś komfortowo "wyzywać" kogoś lub prowadzić wojne taką jak np Isamu vs FuBu... Po co się kłócić co było to było Enjoy.

Pozdrawiam SuReK.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no między innymi że nie jest tylko sponsorem ludzie tego nie polecają ;)

Ja też nie polecam serwera , padnie po max. 1 MSC znając życie itemshop będzie naładowany że huhuhu ;)

Znam go prawie 2 lata i dobrze mi nam się współpracuje.  

Lan*** fakt faktem miał ciężki okres ale teraz już wszystko się ustabilizowało. Gra stała liczba graczy i nie ma żadnych problemów z CH itd. 

http://isaric.pl/register/1

Opublikowano

Serwer startował już i padł, teraz też tak będzie.

Na serwerze nie ma żadnych nowości, które przyciągną graczy.

Macie source?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie stoimy na source. Okej to lec tam gdzie jest nawalone nowosci i serwer startuje 2 raz :-)

To jest moja opinia, ale zobaczymy co z tego będzie.

Macie jakąś reklame?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Troche Te mounty odrzucają... Obleśnie wygląda miasto gdy 100 osób biega w nich , metina to nie przypomina niestety. Stare mounty takie jak dzik wojenny, biały lew itp są najlepsze. 

Jak z broniami 75? Tylko ripper czy inne bossidła również? Będzie się robić z nich jakąś następną do pvm?

ps: do starego klimatu brakuje jedynie ww i można się bawić :)

Chyba macie błąd w prezentacji, bo na mapie 85lvl i 105 lvl są te same potworki metiny i bossy ;_;  Czyli kiepsko bo zaniedbaliście grotę jeśli nowa mapa jest już od 85lvlu ;_;

Opublikowano

Nie stoimy na source. Okej to lec tam gdzie jest nawalone nowosci i serwer startuje 2 raz :-)

Miałeś na myśli Crados'a? A to który raz startuje i z czym? Bo ja tutaj nie widzę nic, czego nie miałem Balantia czy inne serwery z tego okresu.

Opublikowano

Ten serwer już kiedyś stał, wolna amerykanka po starcie była, każdy na haxach latał... :) 

Opublikowano

Ten serwer już kiedyś stał, wolna amerykanka po starcie była, każdy na haxach latał... :)

Od haxów są skrypty, więc jeżeli ktoś spróbuje użyć cheata, to automatycznie bana dostanie niech tylko się przeloguje :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Od haxów są skrypty, więc jeżeli ktoś spróbuje użyć cheata, to automatycznie bana dostanie niech tylko się przeloguje :)

ahahahahhahahahahahahahahahaahahahahahaha

Opublikowano

No to jebłeś ziom :D

Opublikowano

Polecam bardzo serdecznie :)

Ty przypadkiem nie jesteś w administracji :D ? Co chwile polecasz serwer jak nie tutaj to w zapowiedzi. Ogólnie to mam pytanko co do reklamy czy macie gdzieś wykupioną ?

Opublikowano

Ty przypadkiem nie jesteś w administracji :D ? Co chwile polecasz serwer jak nie tutaj to w zapowiedzi. Ogólnie to mam pytanko co do reklamy czy macie gdzieś wykupioną ?

Tak dzisiaj wrzucił zapowiedź Kozake i arelek wczoraj kirek hotovsky i mateo. W sobotę Diablo nagra odcinek, w niedzielę rykox niestety tak późno ponieważ diablo jest w internecie a rykokx z jakiegoś tam powodu nie może.  

Po starcie serwera będzie wykupiona seria u kilku youtuberów.  

Opublikowano

Tak dzisiaj wrzucił zapowiedź Kozake i arelek wczoraj kirek hotovsky i mateo. W sobotę Diablo nagra odcinek, w niedzielę rykox niestety tak późno ponieważ diablo jest w internecie a rykokx z jakiegoś tam powodu nie może.  

Po starcie serwera będzie wykupiona seria u kilku youtuberów.  

Zagram ale to "polecanie" serwera non stop przez administracje jest lekko żenujące :) A reklama widzę że jednak spora jest.

Opublikowano

Miałeś na myśli Crados'a? A to który raz startuje i z czym? Bo ja tutaj nie widzę nic, czego nie miałem Balantia czy inne serwery z tego okresu.

Nie chodzi o coradosa lecz o serwer easy który startuje 2x tyle, nazwa zmieniona. 

Balantia to był praktycznie czysty PL.  

Opublikowano

mówisz ze tu za odpalenia haxa automatycznie dostaje sie bana  jesli dobrze cie zrozumiałem.. To niema problemu zobaczymy jak wierzytelny jestes zaraz po starcie sprawdze haxa i zobaczymy co sie stanie oczywiscie sprawdze go na i nnym koncie i sprawdze wasze zabezpieczenia. Mam nadzieje ze jestes pewny tego co piszesz bo kazde kolejne twoje słowo bedzie oznaczało iz jestes kłamcą. Dziekuje i dowidzenia pozdrawiam Rangor. 

Opublikowano

Brak forum przed startem serwera. Toche śmieszne :D

Trochę też mnie to denerwuje, ale admin napisał, że będzie przed środą, więc nie ma się o co martwić. 

Opublikowano

serwer działa dobrze, ale ilość lecących śmieci przynajmniej na początku odrzuca. Biłem metka przy okazji expiąc to nei mogłem podnieść dobrego dropu xD

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu na administracje. :) Zbyt wielkie dzieci. Do tego pazerne. Nie pozdrawiam! :)

Na co pazerne omg? Dzieci kto ma - 18 lat z nas? Bo nie widze takowej osoby :)

Wejdę i sprawdzę, wygląda ciekawie całkiem

Zapraszam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Forum już jest połączone z 2 serwerem.  

Przepraszamy za to środy powinno się ukazać nowe forum gdzie będzie tylko serwer isaric.pl ipb oczywiście :) 

Opublikowano

W sobotę o godzinie 12 zostaną włączone raty serwerowe  ( Drop/EXP) + 20% 

+ Zostanie włączony drop szkatułek blasku księżyca od godziny 12 do niedzieli godziny 18 

Zapraszamy :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...