Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradzione konto bez potwierdzonego e-maila

AsunaChan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, jeżeli napiszę do supportu i poda tam właściwe informacje. Btw. nie chwali się takimi rzeczami na takich forach ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Gardzę tobą złodzieju. 

Z tego co wiem, forum nie pomaga złodziejom.

XDDDDDDD uważaj bo mnie to obchodzi reszcie dziękuje za pomoc

qxw0er.jpg

Opublikowano

Zobaczysz jak policja jutro zapuka do twych drzwi za zgłoszenie o kradzierz ;D.

bronze i wszystko jasne :D kradzież jak już

qxw0er.jpg

Opublikowano

XDDDDDDD uważaj bo mnie to obchodzi reszcie dziękuje za pomoc

Spłoń w piekle szarlatanie. Karma do ciebie wróci, mam nadzieje ze stracisz swoje konto.

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

A co? Też byście konto chcieli? :P

ja bym chciał nawet szukałem przez jakiś czas tej listy z loginami i hasłami

Mam nadzieje że ciebie też okradną :)

nie jestes eripe spierdzielaj

Opublikowano

Spłoń w piekle szarlatanie. Karma do ciebie wróci, mam nadzieje ze stracisz swoje konto.

zbanowali mi 4 konta i nie płacze raku

qxw0er.jpg

Opublikowano

zbanowali mi 4 konta i nie płacze raku

To nie powód do tego, aby kraść konto innemu człowiekowi. Nazwałbym cię zwierzęciem, ale nie chce obrażać żadnego z tych stworzeń. Jesteś poniżej krytyki.

"raku" ? niet, jestem człowiekiem, nie rakiem :) 

Opublikowano

To nie powód do tego, aby kraść konto innemu człowiekowi. Nazwałbym cię zwierzęciem, ale nie chce obrażać żadnego z tych stworzeń. Jesteś poniżej krytyki.

"raku" ? niet, jestem człowiekiem, nie rakiem :)

japierdole człowieku zrozum i wbij sobie do tej jebanej głowy że kto inny by zajebał co za różnica

qxw0er.jpg

Opublikowano

Hehe złodziej mnie obraża, dzięki za tak ogromną dawkę humoru :) W sumie nie powinieneś też przeklinać - to nie ładnie zwłaszcza, że na forum jest sporo młodych użytkowników.

OK rozumiem, czemu nie skorzystać ta ? phew złodziej to złodziej, bez żadnych usprawiedliwień :)

Mam nadzieje ze kiedy rodzice zabiorą cię w niedziele do kościoła to się z tego wyspowiadasz :)

PS. Szkoda że czasy, w których za kradzież obcinali dłonie, za niewyparzoną gębę - język już minęły  :)

Opublikowano

Hehe złodziej mnie obraża, dzięki za tak ogromną dawkę humoru :) W sumie nie powinieneś też przeklinać - to nie ładnie zwłaszcza, że na forum jest sporo młodych użytkowników.

OK rozumiem, czemu nie skorzystać ta ? phew złodziej to złodziej, bez żadnych usprawiedliwień :)

Mam nadzieje ze kiedy rodzice zabiorą cię w niedziele do kościoła to się z tego wyspowiadasz :)

PS. Szkoda że czasy, w których za kradzież obcinali dłonie, za niewyparzoną gębę - język już minęły  :)

japierdole XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD leje z ciebie gościu dobra skończmy to bo nie mam zamiaru z tobą gadać panie święty

qxw0er.jpg

Opublikowano

japierdole XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD leje z ciebie gościu dobra skończmy to bo nie mam zamiaru z tobą gadać panie święty

Masz rację. Prostak prostakiem pozostanie, nie ma co dyskutować. Powodzenia złodzieju. 

Opublikowano

Temat zmierza naprawdę w złą stronę. Kilkakrotne złamanie regulaminu. Wydaje mi się że odpowiedź została udzielona, tak więc zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...