Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Aftermath (I:NB)... czyli co już wiemy 01.03.15

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie jestem chroniony w safezonach? Czasami jestem, czasem nie. Czym jest to spowodowane?

Hmmm... muszę to sprawdzić. Na chwilę obecną, przyznaje bez bicia, że nie wiem.

P>S>

Tak, gdzieś mi to umknęło ;)  Gra "zmieniła" nazwę na :

ROMERO.png

test

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No cóż, pora na krótkie podsumowanie.

Jak dla mnie After poszedł w złą stronę. Moje główne zarzuty:

- Miał być survival z craftingiem, a zrobil się prawie Minecraft.

- Brak aktualizacji przez ostatnie 2 miesiące

- After zabrał ekipę z ISS'a i zostawił... nikogo. ISS działa sila rozpędu.

- Ekipa Aftera myśli nad wylaczeniem z gry, zapowiedzianego trybu LSM i zrobienie z niego osobnego klienta. Aftermath LSM ?

- Titov & sp pracuje nad nową"strzelanką". Podobno cos w stylu CS.

- Devsi sami nie wiedzą, nie mogą się zdecydować co zrobić z itemkami. Ilość i różnorodność chyba ich "zgubiła" ;)

Niby to wczesna wer. gry, ale na moje, to twórcy już dawno powinni sie określić co chca robić dalej.

Obecnie sytuacja Aftera wygląda tak, jak ISS z przed roku. Niby coś się robi, efektu nie widac, graczy bardzo malo...

A może, czas "zombie" przemija, tak jak pisałem w innym temacie i nic innego już się nie wymyśli?

test

Opublikowano

No cóż, pora na krótkie podsumowanie.

Jak dla mnie After poszedł w złą stronę. Moje główne zarzuty:

- Miał być survival z craftingiem, a zrobil się prawie Minecraft.

- Brak aktualizacji przez ostatnie 2 miesiące

- After zabrał ekipę z ISS'a i zostawił... nikogo. ISS działa sila rozpędu.

- Ekipa Aftera myśli nad wylaczeniem z gry, zapowiedzianego trybu LSM i zrobienie z niego osobnego klienta. Aftermath LSM ?

- Titov & sp pracuje nad nową"strzelanką". Podobno cos w stylu CS.

- Devsi sami nie wiedzą, nie mogą się zdecydować co zrobić z itemkami. Ilość i różnorodność chyba ich "zgubiła" ;)

Niby to wczesna wer. gry, ale na moje, to twórcy już dawno powinni sie określić co chca robić dalej.

Obecnie sytuacja Aftera wygląda tak, jak ISS z przed roku. Niby coś się robi, efektu nie widac, graczy bardzo malo...

A może, czas "zombie" przemija, tak jak pisałem w innym temacie i nic innego już się nie wymyśli?

Czas zombie nigdy nie przeminie bo są inne gry w których zombie jest.Dla mnie aftermatch był niczym mogli dopracować iss niż tworzyć coś co mi chodzi w 20 klatkach 

­

Opublikowano

Przeminie, przemija lub przeminął. Tak jest z każdą "fajną rzeczą" , kwestia tylko czasu. Oczywiście, niektóre "rzeczy" trwają mimo generalnego spadku zainteresowania daną tematyką, ale są to poboczne gry danego wydawcy-firmy lub gry płatne (online). W końcu w Stalkera online, jak ktoś się uprze to pogra ;)
Co do gier "zombiokoidalnych", to zobacz co się dzieje na rynku. DayZ SA wegetuje,  H1Z1 kuleje, 7 days to die prawie martwe, itd. Można powiedzieć, że gry które spiracono, to jeszcze jakoś przędą, a reszta...
Co do Aftera, to byłem jego zagorzałym zwolennikiem, ale już od samego początku sprawa trochę śmierdziała, bo devsi mieli w du... system zabezpieczeń (antycheat), a to może wynikać z jednego. Albo firma nie ma kasy, albo... chodzi o szybki zysk i wypier... graczy w kosmos, co jest najbardziej prawdopodobne, bo koszt Aftera był prawie zerowy. Ponakręcali ludzi, wystawili "refundy"  i kasa się zgadza. Można powiedzieć, że sprzedali ISS dwa razy ;)  Co do ilości klatek, to muszę powiedzieć, że nawet po patchu gdzie dodali ruch drzew, to i tak mam więcej niż w ISS. Dziwne, ale prawdziwe, zresztą pisałem już o tym w innym poście/temacie. No nic, pozostaje życzyć wszystkim ( i mnie też), by temat zombie "funkcjonował" jak najdłużej, albo powracał niczym bumerang z małymi tylko przerwami.

A tak na marginesie, już tylko półtora miesiąca do:

FTWD-plakat2-500x666.jpg

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...