Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Prezent za 3.000.000 lajków

KamDG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ż E N A D A, mozecie sb mowic ze za darmo itd, ale w porownaniu do kody za 2kk... Nie mam pytań

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

To jest oczywiste, że nic dobrego nie dadzą za darmo. Dali to co się nie sprzedaje. Usunęli cheaterów i robią te rotacje, żeby jeszcze zarobić na tej grze jak najwięcej. Za igc to pewnie dają zawsze takie auta, które się nie sprzedają za Boost. Fakt były niektóre mocniejsze, ale pewnie się słabo sprzedawały. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Te 4-5kk like byłyby za wiele lat, kiedy pewnie World by był na dnie darmowych samochodówek ;)

Jeśli chodzi o moje zdanie to World może nawet nie doczekać tych 4-5kk lajków.

~~

Mimo tego po cichu liczę na to, że jeszcze coś dostaniemy za te 3 miliony.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Auto nie nadaje się do wyścigów, ale za to +1 Porsche do zaliczenia osiągnięcia. Zawsze coś.

Opublikowano

dla niektórych jeszcze ma wartości kolekcjonerskie(bo nie ma go zbyt wiele osób )

Ale teraz będzie go miało multum osób... Jak dla mnie już nawet 1 cp byłby lepszy, zawsze to jakiś fun a tak to wiesz ze robisz 2 wyscigi tylko po to by zgarnąć złom // już nawet tego pontiaca z cp niz gowniane auto, i ta swiadomosc ze robisz ten wyscig praktycznie za nic ;_; jedynie 500 sb na miejsce w garażu

wagner.jpg

Opublikowano

Ale teraz będzie go miało multum osób... Jak dla mnie już nawet 1 cp byłby lepszy, zawsze to jakiś fun a tak to wiesz ze robisz 2 wyscigi tylko po to by zgarnąć złom

Ale z carpacka również mógłbyś wylosować złom, i to większy ;)

f

Opublikowano

Ale z carpacka również mógłbyś wylosować złom, i to większy ;)

Mówię że wolę złom z cp niż to gónwo, z cp nie mam pewności co mi wyskoczy a tu od razu wiem że gram po gówno

wagner.jpg

Opublikowano

@OCIUŚ dobrze prawisz ;) przy car packu przynajmniej masz szansę na coś lepszego, a po takie g****o to się nie chce do gry wchodzić.

Dokladnie xD ale nowe płutno do malowania jest więc jak ktoś coś to wiecie gdzie mnie szukać xD 

P.s cholernie długi ten wyścig, już nawet na mecie pisałem wszystkim żeby poczekali na reszte bo nadrabiać jeszcze jeden wyścig to masakra :D

wagner.jpg

Opublikowano

Dokladnie xD ale nowe płutno do malowania jest więc jak ktoś coś to wiecie gdzie mnie szukać xD 

P.s cholernie długi ten wyścig, już nawet na mecie pisałem wszystkim żeby poczekali na reszte bo nadrabiać jeszcze jeden wyścig to masakra :D

To najdłuższy wyścig w grze ;)

Zdenerwowałbym się, gdyby ktoś ponadto użył "Dodatkowego okrążenia" i trzeba by było jechać kolejne okrążenie :D

f

Opublikowano

To najdłuższy wyścig w grze ;)

Nie wyobrażałbym sobie, gdyby ktoś ponadto użył "Dodatkowego okrążenia" i trzeba by było jechać kolejne okrążenie  :D

Jak ja jechałem to ktoś użył :D

Jaki był tego rezultat? Nikt poza mną nie ukończył wyścigu ^^

HB5fLf7.png

Opublikowano

W sumie to nawet jak ktoś doda okrążenie to szybciej jest dokończyć ten wyścig niż jechać od nowa 2 kółka(a i tam nie wiadomo czy ktoś nie doda okrążenia).

Źle zrozumiałeś :P Nikt nie opuścił wyścigu. Po prostu nie zdążyli dojechać do mety (30+ sekund przewagi) :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

To auto nie ma zalet, jeżdżąca porażka. Będzie tylko miejsce w garażu zawalał. Spodziewałem się czegoś więcej.

Nie musisz go zdobywać toć. :)

///

Jak nie mam miejsca w garażu to go dostanę, czy jako paczka do odbioru?

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Nie musisz go zdobywać toć. :)

///

Jak nie mam miejsca w garażu to go dostanę, czy jako paczka do odbioru?

Z tego, co mi wiadomo, dostaje się go wraz z miejscem w garażu.

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...