Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Prezent za 3.000.000 lajków

KamDG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie na oficjalnym FB pojawiła się informacja co dostaniemy za 3kk lajków na FB, będzie to samochód Porsche 911 Turbo "Glacier"

Aby go otrzymać należy będzie w dniach od 5 do 11 lutego przejechać 2 razy najdłuższa trase w wordzie (obojętne czy multi czy single)

Samochód zostanie dodany do naszego konta po 16 lutego.

zawiedzeni? bo ja tak, myślałem że siębardziej postarają i dadzą jakieś SB albo karty na samochody... :unsure:

QRFRngf.png

źródło: https://www.facebook.com/NeedforSpeedWorld/photos/a.122861881129133.30437.120894394659215/811071042308210/?type=1&theater

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby tak... Marussia B2 jak gadałeś też jest kolekcjonerska ale w A daje tym autem radę.

Ale chodziło mi o to że za mały wysiłek mogę mieć lepsze auto nie ważne czy do ozdoby czy do wyścigu

TEMAT

Opublikowano

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, iż nie mam na celu nikogo obrazić, jest to moje własne zdanie.

Widzę, że jesteście niezadowoleni z prezentu.

Nie możemy wymagać tylko SB i carpacków...

A co by było, gdyby z carpacka byście dostali Pontiaca GTO albo inną 'kaszankę'?

Na pewno bylibyście niezadowoleni...

A tu dostajemy może niezbyt dobre auto, lecz jest ono w specjalnej wersji, która wcześniej była na wypożyczenie.

A np. BMW i35 Flexor oraz Miura Concept blłi lepiej przyjęci, mimo tego, że również nie były te auta koksami w swoich klasach.

Dlaczego?

Bo społeczeństwo gry nie ubzdurało sobie, że mają dostać SB + Carpacki...

--

Ja tam jestem zadowolony.

Dość ciekawe auto, żeby je zdobyć trzeba trochę wysiłku.

I dobrze.

f

Opublikowano

No i z*********e :)

Gdybym też widział taki spam pod komentarzami ''dawajcie kod,, to też bym g****o dał. Wachałbym się między Scirocco Zack a Racing Boyem. Oczywiście, fajnie, że takie autko dali. Mnie się podoba. Szkoda, że mało osób potrafi to docenić. Cóż, przynajmniej nie będę go tak często spotykał, jak połowa go na slot zamieni. Jakie są zalety tego autka? Interesuje mnie przyjemne prowadzenie i nienaganne przyśpiszenie.

Opublikowano

Ja jestem zadowolony. Niemal żadnego porsche w garażu więc mi się przyda do kolekcji :) Mam pytanie czy te auto jest dobre na pościgi ? Niemam żadnego auta na pościgi ale mam pełno skilli dobrych wiec bym je wsadził do niego. Opłaca się ?

Opublikowano

To auto nie ma zalet, jeżdżąca porażka. Będzie tylko miejsce w garażu zawalał. Spodziewałem się czegoś więcej.

Z tego co mi wiadomo, te porsche otrzymuje się wraz z miejscem w garażu.

Jego zaletą jest wysoka prędkość maksymalna, która w stockowej wesji, która znajduje się w klasie C, wynosi 300 km/h.

@PicekGT Te porsche nie nadaje się na pościgi. Ma za słaby skręt i przyspieszenie.

f

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać jeśli chodzi o osiągi auta. Powiedzmy sobie szczerze - jest do dupy. Daje ciała pod każdym względem. W klasie C i B znajduje się na szarym końcu i może podjąć rywalizację jedynie z najgorszymi.

Natomiast jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że wóz dostajemy zupełnie za darmo, to nie macie powodów do narzekania. Każdy z Was będzie miał z tego jakieś korzyści (ja np. chętnie dodam ten model do swojej kolekcji; inni z przyjemnością sprzedadzą auto w celu uzyskania dodatkowego, darmowego miejsca w garażu).

Ale po co ja to piszę... nawet gdybyśmy dostali jakiegoś koxa/car pack'a to byłyby jęki i płacze, bo nie wszystkim spodobałby się prezent.

HB5fLf7.png

Opublikowano

He wiecie leje na taki prezent xD ide z unlike'ować :p 

2/10 wcale się nie postarali. 

Opublikowano

He wiecie leje na taki prezent xD ide z unlike'ować :P

2/10 wcale się nie postarali. 

Polaczek Cebulaczek. Wypad, nikt cię tu nie chce.

~~

Może nas zaskoczą fajną rotacją?

Opublikowano

K***a nie płaczcie, dużym prezentem było to że da się teraz normalnie grać xD

Dobrze że jak już z jakiejś okazji chcą coś dać graczom to każą to ugrać, na święta był fajny event, teraz też trzeba coś zrobić, skończyły się łatwe kodziki na maila.

Opublikowano

Jeśli o mnie chodzi to wszystko fajnie, auto za darmo(w dodatku w jakiejś niedostępnej do kupna wersji), ale nie dali kodu za 2,5kk, więc teraz mogli by się trochę bardziej postarać.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

K***a nie płaczcie, dużym prezentem było to że da się teraz normalnie grać xD

Dobrze że jak już z jakiejś okazji chcą coś dać graczom to każą to ugrać, na święta był fajny event, teraz też trzeba coś zrobić, skończyły się łatwe kodziki na maila.

Na fejsie pisali, że tak jest im łatwiej. Nie będzie już płaczu o to, że kod nie działa. A tak, to każdy bez problemu dostanie.

Opublikowano

Czytałem Wasze komentarze i stwierdziłem, że też się wypowiem.
Wszyscy macie rację, że dużo osób pyskuje na fb pod postami NFS o kod..., że chociaż coś nam dali za darmo.
Osobiście się cieszę, bo to jednak zawsze jakies nowe autko. Jednak Porównując do poprzedich rotacji, miałem nadzieję przynajmniej na pare boostów. Tymbardziej, że jest to nagroda za 3 mln lajków a nie za 2 mln, z której okazji nagroda przypadła wielu do gustu. Myślę, że powinni się bardziej postarać. Powtórzę że cieszę się, że coś się dzieje w nfs, ale większego zachwytu bym doświadczył jak bym dostał 1000 boostów. Kupiłbym 2 miejsca w garażu.

Takie eventy jak ten "z okazji 3 mln lajków" mogliby robić częściej. Mam na myśli - wykonać jakieś zadanie i otrzymać za ukończenie nagrodę.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Czytałem Wasze komentarze i stwierdziłem, że też się wypowiem.

Wszyscy macie rację, że dużo osób pyskuje na fb pod postami NFS o kod..., że chociaż coś nam dali za darmo.

Osobiście się cieszę, bo to jednak zawsze jakies nowe autko. Jednak Porównując do poprzedich rotacji, miałem nadzieję przynajmniej na pare boostów. Tymbardziej, że jest to nagroda za 3 mln lajków a nie za 2 mln, z której okazji nagroda przypadła wielu do gustu. Myślę, że powinni się bardziej postarać. Powtórzę że cieszę się, że coś się dzieje w nfs, ale większego zachwytu bym doświadczył jak bym dostał 1000 boostów. Kupiłbym 2 miejsca w garażu.

Takie eventy jak ten "z okazji 3 mln lajków" mogliby robić częściej. Mam na myśli - wykonać jakieś zadanie i otrzymać za ukończenie nagrodę.

Pozdrawiam!

Masz rację, mogliby dać coś ciut więcej, ale jak nie ma - płakać nie będę. Tylko, gdy dali prezent na 2mln. nie spodziewali się, że community będzie chciało więcej i więcej.

Opublikowano

To już lepszy był prezent na 1kk lajków jak dobrze pamiętam to było Lamborghini Miura czy jakoś tak to było fajne autko a to co dają za 3kk to jest śmiechu warte, zastanawiam się co będzie jak osiągną 4-5kk lajków dadzą nam auto z klasy D? xD

Opublikowano

To już lepszy był prezent na 1kk lajków jak dobrze pamiętam to było Lamborghini Miura czy jakoś tak to było fajne autko a to co dają za 3kk to jest śmiechu warte, zastanawiam się co będzie jak osiągną 4-5kk lajków dadzą nam auto z klasy D? xD

Te 4-5kk like byłyby za wiele lat, kiedy pewnie World by był na dnie darmowych samochodówek ;)

---

@MisterMatiek

Takie dyskusje w osobnym wątku / na pw

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...