Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

684pd3jqxain.png

wvfny9nbxlni.png

Serwer jest otwarty! Zapraszamy.   

Losowane będą co jakiś czas darmowe vouchery na usługi PREMIUM !!

88767449811616737314.pngIP:  188.165.19.211:27880 lub minecraftnonpremium.maxcraft.pl

88767449811616737314.png Sloty:  100

88767449811616737314.pngWersja minecrafta:  1.7.9

88767449811616737314.pngWhitelist:  Nie

88767449811616737314.pngAutoryzacja/Konto Premium:  Brak

88767449811616737314.pngNether:  Tak (Event)

88767449811616737314.pngEnd: Tak (Smaug)

88767449811616737314.pngStrona WWW:    Link

88767449811616737314.pngNasze Forum:   Link

88767449811616737314.pngItem Shop:   Link

owe4fw41fkhl.png

hvoawhtci5vc.png

Innowacyjna  Idea  gry  na  serwerze  wiążę  się  z  połączeniem  podstawowych  typów  serwerów  z  realiami  świata  Tolkiena  bez  żadnych  modów co  zapewni  Ci  niepowtarzalną  rozgrywkę!  Mapa  daje  klimat  rodem  z  Władcy  Pierścieni,  lecz  została  zmodyfikowana  i  dopieszczona  w  taki  sposób,  aby  idealnie  pasowała  do  naszego  zamysłu.  Świat  można  podzielić  na  dwie  strony;  Armia  Mordoru  i  Śródziemia  na  których  znajduję  się  6  legendarnych  siedzib  LotR-a;  Minas Tirith,  Shire,  Rivendell,  Mordor,  Minas Morgul  i  Isengard,  które  są  do  wyboru początkującego  gracza.  Każda  z  frakcji  ma  swoje  własne  cechy;  inna  waluta  i  jej  cena,  sklepy,  przedmioty,  wielkość  działek  i  ich  położenie,  inne  klasy,  atrybuty,  zaklęcia  i  wiele  innych,  które  poznasz  dołączając  do  świata  Śródziemia.  Po  środku  mapy  znajduję  się  miasto  Osgiliath,  podzielone  na  dwie  części  i  jest  swojego  rodzaju  granicą  i  centrum  walk  pomiędzy  dobrem,  a  złem.  Łączy  je  strefa  neutralna,  która  w  trakcie  rozrywki  może  ulec  zmianie.   Znajduję  się  tam  wielka  Świątynia  i  most  łączący  obie  cześci  miasta.  Pomiędzy  miastami  nie  można  budować,  a  także  kopanie  przychodzi  z  trudem,  a  plusem  tego  jest  jeszcze  trudniejsze  zlokalizowanie  pułapek.  Główną  walutą  na  serwerze,  która  obowiązuje  wszechobec  są  emeraldy,  które  możesz  wykopać  lub  udać  się  na  mapę  farm  i  RaidBossów.

11sncl5wbisj.png

Mapa Farm Non - PvP

l58cs2ocpn9e.png

Mapa Farm i RaidBossów - PvP

Więcej na Stronie WWW:    Link

o84tff18mvdi.png

88767449811616737314.png  Kampanie i zadania poboczne :  Kampanie wzorowane na wydarzeniach ze Śródziemia, a także kampanie poboczne, dopasowane do naszego świata i szeroka gama zadań z pewnością umili Ci rozgrywkę.

88767449811616737314.png   Listy gończe :   jesli pragniesz czyjesz śmierci wyślij za nim list gończy, aby ktoś dopadł go za Ciebie lub sam możesz zostać prywatnym zabójcą i zarabiać kasę za cele z listy.

88767449811616737314.png   
Market działek :   grunt to świetna inwestycja zwłaszcza kiedy zacznie go brakować Możesz je sprzedawać lub wystawić na licytację.

88767449811616737314.png   
Pułapki :   bloki o różnych właściwościach, które możesz ustawić w często odwiedzanym miejscu, po czym możesz zaczaić się na przeciwnika i go dobić

88767449811616737314.png   Handel między graczami :   opcja która chroni Cie przed oszustwem

88767449811616737314.png   Zaklęcia :   długa lista czarów urozmaicająca rozgrywkę i nadająca jej zupełnie inny poziom. 

88767449811616737314.png   Bindowanie zaklęć na itemki:   Możesz ustawić zaklęcia na swoich przedmiotach co zwiększa dynamikę walk.

88767449811616737314.png   Zwoje:  Dostępne u wybranych sklepikarzy, które możesz wykorzystać kilkakrotnie, aby użyć wybrangeo zaklęcia.

88767449811616737314.png   Party :   przydatne w przypadku wybieraniu się na RaidBossa, gdzie itemy z niego będą losowane między członkami drużyny.

88767449811616737314.png   
Kursy Walut :   każda waluta danej siedziby ma swoją cenę i w każdy wtorek i piątek są ogłaszane zmiany.

88767449811616737314.png   
Easter Eggs :   rozmieszczone na każdym świecie skarby z różnymi nagrodami i małymi Easter Egg'ami, które dają Ci prawo do specjalnej rangi.

88767449811616737314.png   
Vouchery :   darmowe kody Premium losowane na naszym forum, facebook'u i serwerze.
I wiele innych udogodnień dostępnych na naszym serwerze.

88767449811616737314.png   Częste Aktualizacje:  Serwer jest modyfikowany pod graczy, którzy mogą dawać własne pomysły, które zostaną przez nas rozpatrzone.

88767449811616737314.png Budowanie:  jest możliwość kupienia własnej działki/domku z $$$ w grze lub wyjść poza siedzibe i budować gdziekolwiek zechcesz.

Więcej Informacji na forum:   Link

qskytxxtzbxm.png

x76a5a7tlt50.png

q5cnqvtxa7ld.png

zso9uhpqpers.png

1velqciytbhx.png

xjgaw0b9b72h.png

tok480mn8a31.png

qu9hf4ssj7d5.png

lhc17540tzl3.png

0gnjrper9eoa.png

5ahu8r4mgqw0.png

yidqrjva8fre.png

mgqswlxebf0a.png

dfu64t3ct5fd.png

p9ccttaj62id.png

xb86ttcd4p0m.png

1rtj6dsidrqi.png

e4z6j8opj0bi.png

3b4als5rzmbn.png

8q44yj9hfhpv.png

q74etcmnbx99.png

jpxi7n74vygn.png

pktk01shaj4t.png

y1aj0axk1xpm.png

80mnc5lgk5mc.png

h1zune614p4t.png

w79ydb9i84dw.png

oolfub4drrwt.png

3srfqlscfpfz.png

dijqpnamchzt.png

r6dtzjgnic9h.png

fn9h6du03yjt.png

r29gpjuubgee.png

x6q4dr0ygnyi.png

12xdivjyan37.png

237e3yql6tra.png

tlupzvkc7u6l.png

mft9e184r3rh.png

htu2ocqwgq0l.png

8d9p3fehrjtz.png

jrrrj8w5vn9a.png

84941352978599421571.png

Zastrzegam sobie prawo do do mojej twórczości na mocy Dz.U. 1994 nr 24 poz. 83.
W celu udostępnienia lub wykorzystania treści zawartej w prezentacji, prosimy o kontakt na nasz e-mail:   [email protected]<script cf-hash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wow, mapa naprawdę wygląda super. Już dawno nie widziałem tu takiego profesjonalnego projektu.

Chętnie wpadnę zobaczyć co i jak, jak będzie podobnie do tego co opisałeś to pewnie zostanę na dłużej. 

Opublikowano

Czy to będzie serwer na modach? Bo wiem, że jest specjalny mod pod Władcę Pierścieni. Jeśli nie na modach to lipa i nic ciekawego.

Innowacyjna  Idea  gry  na  serwerze  wiążę  się  z  połączeniem  podstawowych  typów  serwerów  z  realiami  świata  Tolkiena  bez  żadnych  modów co  zapewni  Ci  niepowtarzalną  rozgrywkę!

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Mod w tym przypadku jest czymś co ogranicza, a każdy serwer z LotR modem jest prawie identyczny... Nie pozwoliłby nam na stworzenie tego co mamy teraz. Róznorodność możliwości, które stworzyliśmy na serwerze nie jest czymś nieciekawym.  Mimo wszystkich opcji, które mamy wyobraź sobie tylko jeden.

Wiele zdarzeń losowych jakie Cię czekają nie pozwolą Ci, żebyś się zanudził. A fakt, że stworzyliśmy serwer w niemałym czasie jest dowodem staranności. Wbij i się przekonaj. 

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ciekawie, lecz martwią mnie dwie rzeczy:

Czy będą lagi jak na większości tego typu serwerów?

Czy serwer nie upadnie od razu?

Lepiej zróbcie jeszcze jakąś reklamę na youtubie itp. Będą jakieś nowe bronie, zbroje, przedmioty?

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Sami to budowaliście?

Świat tak, niektóre budowle są z planetminecraft. Ale zgranie wszystkiego w kupę, stworzenie mapy  od podstaw zajeło nam parę miesięcy. Naturalnie taki seed nieistnieje, więc to była masa roboty.

Opublikowano

Niestety po zobaczeniu SMS Shopu rozczarowałem się. Można u was kupić stack koxów, zaklęcia, 100 000$. Nawet za postacie takie jak Legolas, Frodo, Sauron, Azog trzeba zapłacić. A szkoda, bo zapowiadało się fajnie...

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ciekawie, lecz martwią mnie dwie rzeczy:

Czy będą lagi jak na większości tego typu serwerów?

Czy serwer nie upadnie od razu?

Lepiej zróbcie jeszcze jakąś reklamę na youtubie itp. Będą jakieś nowe bronie, zbroje, przedmioty?

Lagi są wiadomą rzeczą, a póki co ogranicza nas fundusz, ale minie tydzień, dwa od startu i przerzucamy się na dedyka, żeby lag był wspomnieniem.

Serwer nie ma prawa upaść. Nie wyłączymy go, choćby nikt na nim nie grał. Od startu serwery będziemy pracować nad najdłuższym  uptime'em.

Przedmioty nie wyglądaja jak zwykła zbroja z minecraft'a jakiego znacie. Inny Enchant, Atrybuty, właściwości, cechy pasywne jak i aktywne:

np.

1826v7sgynqv.png

Niestety po zobaczeniu SMS Shopu rozczarowałem się. Można u was kupić stack koxów, zaklęcia, 100 000$. Nawet za postacie takie jak Legolas, Frodo, Sauron, Azog trzeba zapłacić. A szkoda, bo zapowiadało się fajnie...

Jest to początek serwera, a musi na czymś ruszyć, trochę zarobimy na rozwój serwera, a ceny pójdą w dół albo usunię się takie usługi. Na serwerze wypuszczane są vouchery(5 na start właśnie na PREMIUM) a rangi z eventów/youtube itd. więc wcale nie musisz wydawać kasę by dostać rangę. W tej kwestii proszę o wyrozumiałość,  wcale nie jest to pay2win, bo na samym serwerze jest rozwinięta ekonomia gdzie kupujesz za kase z gry zaklęcia itd. 

Po Rozpoczęciu Gry możesz stać się 6 klasami bez wydawania pieniędzy, a każda z nich rózni się diametralnie.

Opublikowano

A w przyszłości będzie więcej wersji? Np. 1.7.2 czy 1.7.5? Bo słabo by mi się grało zmieniając caly czas wersję.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Serio?? Czyli Hobbit, Troll albo Ent będą się różnić tylko teksturką? Model i rozmiar ten sam?? A latające bestie nazguli? I na czym dokładnie ta innowacja ma polegać?

Poza tym z tego co napisał pingwin1324 to będzie zwykły serwer pay2win. Można będzie sobie kupić postać Froda czy Saurona? No niezłe jaja. To pewnie po jakimś czasie będzie x Saronów. Do pupy z takim "odwzorowaniem realiów Tolkiena" :/ Co to niby ma być?

images.jpg

Opublikowano

Serio?? Czyli Hobbit, Troll albo Ent będą się różnić tylko teksturką? Model i rozmiar ten sam?? A latające bestie nazguli? I na czym dokładnie ta innowacja ma polegać?

Poza tym z tego co napisał pingwin1324 to będzie zwykły serwer pay2win. Można będzie sobie kupić postać Froda czy Saurona? No niezłe jaja. To pewnie po jakimś czasie będzie x Saronów. Do pupy z takim "odwzorowaniem realiów Tolkiena" :/ Co to niby ma być?

Wyobraź sobie że każdy jest Legolasem... Co to za realia świata Tolkiena? Otóż nie każdy może nim być.  Jestes Królem Nazguli, to możesz latać na smoku czemu nie... wszystko już dawno zrobione i pomyślane. A co do pay2win. Lepsze itemy niż z SMS Shopa możesz wydropić z farm i z RaidBossów lub kupić za walutę frakcji lub emeraldy. Samemu możesz też enchantować przedmioty do VIII ulepszeń. "Wkrocz do świata Śródziemia i zapisz się w jego historii" co pewnie nie raz było pisane oznacza, że wchodzisz zostajesz zwykłym żołnierzem który na drodze do stania się kimś musi się trochę natrudzić. Item Shop jest dla ludzi którym się nie chcę farmić i kopać itp, a chcą wesprzeć serwer i przyczynić się do np. zmniejszenia lagów/ zwiększenia slotów itp. co nie oznacza, że jak gracz chcę już gotową postać np. Gandalfa to stanie się najlepszym na serwerze... Wystarczy że zwykły gracz pofarmi dłużej wykorzysta parę trików, może znajdzie Easter Egga i spokojnie go pokona.

Każda klasa posiada własny atrybut, zaklęcia, cechy itd. np Strażnik Gondoru za cechę specjalną ma Block (aktywna umiejętność na mieczu), a np. z zaklęci ma modlitwę, która pozwala mu się regenerować. Nie osądzaj nas o wykonanie chały. Wejdź na serwer, ewentualnie swoje pomysły zgłoś na forum, a z przyjemnością dojdziemy do burzy mózgów.

Opublikowano

@Galador256

To kvrva je*any hejcie nie graj. Pomyslales choc troche ile to im zajelo aby wybudowac wszystko? Porobic nazwy itemow rangi forum kupic sklep?. Nie? To idz ciągnąc pałe na jasmc gdzie jest na jednym serwerze 10 tys transakcji w itemshopie. Oni tylko chcą utrzymac serwer, jakby chcieli zrobic maszyne do kasy daliby hardcore a nie wladce pierscieni. Prezentujesz brak szacunku do kogos pracy, a to mnie najbardziej denerwuje. Admin nie zmusi cie do kupna rangi serwer ci sie nie spodoba to usuniesz go i nie wejdziesz. A jesli masz ból dupy bo serwer musi sie utrzymac i wgl to walnij reporta do mojangu o eula ciekawe za ile lat ci odpowiedzą. Od razu popłacz sie ze na gc2 foxach itp tez sa platne rangi.

Co do autora tematu to nie polecam publikowac swojego serwa tutaj. Jaki serwer znam ktory byl reklamowany tutaj nie dostal wiecej graczy przez reklame. No chyba że .ench pseudo hardcore 40 slotow z vipem ktory ma gm za 2 zł. Znajdz inne zrodło gdyz tutaj nie spotkasz sie z szacunkiem a juz wgl uznaniem do twojej pracy. Tu kazdy czeka na cos za free - pluginy, skrypty, pewnie jeszcze twoją mape by sobie pobierali jakbys dal download. Szkoda gadać, dodatkowo liczysz sie z tym że gracze stąd zaspamuja twoj serwer botami bo cos im odbije/ wejda ci przez rcona na sklep jakbys mial by dramo, beda uzywac hackow przez co gra stanie sie nie sprawiedliwa. Wiekszosc z nich to zwykle nabijacze postow aby w koncu miec rózowy nick.

Co do idei serwera bardzo mi sie podoba, troche jedynie mało profesjonalnie wyglada strona utrzymywana na wixie ale do reszty nie widze zastrzezen. Serwer moze by przeszedł ale w erze hardcorow i minigamesow i bez reklamy mozesz liczyc na co najwyzej 40-80 graczy.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@Galador256

To kvrva je*any hejcie nie graj. Pomyslales choc troche ile to im zajelo aby wybudowac wszystko? Porobic nazwy itemow rangi forum kupic sklep?. Nie? To idz ciągnąc pałe na jasmc gdzie jest na jednym serwerze 10 tys transakcji w itemshopie. Oni tylko chcą utrzymac serwer, jakby chcieli zrobic maszyne do kasy daliby hardcore a nie wladce pierscieni. Prezentujesz brak szacunku do kogos pracy, a to mnie najbardziej denerwuje. Admin nie zmusi cie do kupna rangi serwer ci sie nie spodoba to usuniesz go i nie wejdziesz. A jesli masz ból dupy bo serwer musi sie utrzymac i wgl to walnij reporta do mojangu o eula ciekawe za ile lat ci odpowiedzą. Od razu popłacz sie ze na gc2 foxach itp tez sa platne rangi.

Co do autora tematu to nie polecam publikowac swojego serwa tutaj. Jaki serwer znam ktory byl reklamowany tutaj nie dostal wiecej graczy przez reklame. No chyba że .ench pseudo hardcore 40 slotow z vipem ktory ma gm za 2 zł. Znajdz inne zrodło gdyz tutaj nie spotkasz sie z szacunkiem a juz wgl uznaniem do twojej pracy. Tu kazdy czeka na cos za free - pluginy, skrypty, pewnie jeszcze twoją mape by sobie pobierali jakbys dal download. Szkoda gadać, dodatkowo liczysz sie z tym że gracze stąd zaspamuja twoj serwer botami bo cos im odbije/ wejda ci przez rcona na sklep jakbys mial by dramo, beda uzywac hackow przez co gra stanie sie nie sprawiedliwa. Wiekszosc z nich to zwykle nabijacze postow aby w koncu miec rózowy nick.

Co do idei serwera bardzo mi sie podoba, troche jedynie mało profesjonalnie wyglada strona utrzymywana na wixie ale do reszty nie widze zastrzezen. Serwer moze by przeszedł ale w erze hardcorow i minigamesow i bez reklamy mozesz liczyc na co najwyzej 40-80 graczy.

Dziękuje za ten post. Strona jest tymczasowa. Kupimy domenę jeśli zyskamy jakiś fundusz, bo narazie wyczerpaliśmy większość środków.

Serwer jest dobrze zabezpieczony i dopieszczony każdy szczegół.

Opublikowano

@nowik111414

Na home.pl jak zarejestrujesz sie jako firma fake to dostaniesz za darmo domene .pl a hosting strony to 15 zl za rok poszukaj w googlach 1 gb na stronie to masa. A html i css nie jest trudny sam sie meczylem ale po 12h stworzylem piekna strone z ktorej jestem dumny niestety nie tworze juz swojego serwera wiec ja usunalem. Mimo wszystko doswiadczenie pozostalo. A sklep sobie wstawisz w ramke na stronie iframe i galancio bedzie. Co do forum polecam mybb i sobie przerob ikonki tematow na np pierscienie (ja zrobilem piecyki xD)

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@nowik111414

Na home.pl jak zarejestrujesz sie jako firma fake to dostaniesz za darmo domene .pl a hosting strony to 15 zl za rok poszukaj w googlach 1 gb na stronie to masa. A html i css nie jest trudny sam sie meczylem ale po 12h stworzylem piekna strone z ktorej jestem dumny niestety nie tworze juz swojego serwera wiec ja usunalem. Mimo wszystko doswiadczenie pozostalo. A sklep sobie wstawisz w ramke na stronie iframe i galancio bedzie. Co do forum polecam mybb i sobie przerob ikonki tematow na np pierscienie (ja zrobilem piecyki xD)

Dziękuje za propozycje, na pewno z niej skorzystamy. Na forum wszystkie ikonki są niestandardowe i twierdze, że może póki co taka pozostać.

Jest to początek serwera Lord Of The Minecraft, a multum update'ów na pewno go polepszy. Na pewno znajdzię się w nich strona WWW, nowe jednostki, siedziby i frakcje itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...