Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MythicLands

eSUBA Lucker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Brak graczy

2.Straszne lagsy

3.brak nowości

Najpierw odniosę się do twojego profilu a potem do opinii.

Analizując historie MPCforum i google piszesz wszędzie gdzie tylko się da aby nabić post offtopem lub gotową wiadomością. W każdym serwerze piszesz że masz lagi (historia google).

Twoje tematy też są bardzo ciekawe pomyślane:

Pół zdania i koniec tematu.

Pz6GzNK.jpg

Podczas pisania tobie odpowiedzi napisałeś kolejne 3 twoje posty w innych tematach - prawie identyczne.

Teraz odniosę się do opinii:

1. Wbiłeś na chwile aby napisać to co piszesz pod każdym serwerem czy w ogóle ciebie nie było?

2. Piszesz to pod każdym serwerem. Może to coś u ciebie?

3. Jak grasz od teraz to ciekawe w jaki sposób masz nowości zobaczyć. Pewnie nawet na naszym forum ciebie nie było.

Podsumowanie:

Mam nadzieje że dużo osób ciebie już zgłosiło za nabijanie i offtop pod każdym tematem tymi samymi tekstami.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Najpierw odniosę się do twojego profilu a potem do opinii.

Analizując historie MPCforum i google piszesz wszędzie gdzie tylko się da aby nabić post offtopem lub gotową wiadomością. W każdym serwerze piszesz że masz lagi (historia google).

Twoje tematy też są bardzo ciekawe pomyślane:

Pół zdania i koniec tematu.

Pz6GzNK.jpg

Podczas pisania tobie odpowiedzi napisałeś kolejne 3 twoje posty w innych tematach - prawie identyczne.

Teraz odniosę się do opinii:

1. Wbiłeś na chwile aby napisać to co piszesz pod każdym serwerem czy w ogóle ciebie nie było?

2. Piszesz to pod każdym serwerem. Może to coś u ciebie?

3. Jak grasz od teraz to ciekawe w jaki sposób masz nowości zobaczyć. Pewnie nawet na naszym forum ciebie nie było.

Podsumowanie:

Mam nadzieje że dużo osób ciebie już zgłosiło za nabijanie i offtop pod każdym tematem tymi samymi tekstami.

1.Nie zapraszałem cię do profilu.

2.Wypowiadam się w tematach na temat serwerów na których wiele występuje niedogodności.

3.Po wbicu na serwer, nie da się przy lagsach nawet wcisnąć kompasu (a może nic, do kompasu nie dodaliście ?) - kompa i neta mam bdb

4.Nikt u was nie gra bo za duże lagsy albo niedopracowany serwer.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

@ref

W weekend doszedł do nas nowy serwer pod naszymi skrzydłami. Jest to serwer HardSV pod wersje Mc1.7.2-1.7.5

Od dzisiaj jest on dostępny na naszym lobby gorąco polecamy.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Prezentacja jest bardzo dobra, zachęciła mnie do wejścia na serwer, ładna szata graficzna, wszystko dokładnie opisane, zdjęć i dobrych budowli nie brakuje.

Skomentuję regulamin serwera, dokładniej podpunkt, który jest wg. mnie głupi..

1. Kojarzy mi się to z chęcią wlepienia komuś bana i zapytanie go o podpunkt, nie zna, dostaje bana.

---------------

Fajny pomysł z gwardzistami

Fajny pomysł z lawą, upadkiem, wchodzeniem w ogień ( dmg )

Superowe dźwięki

Gracze wydają się być mili jak na takie serwery ( RPG )

----------------------------------------------------------------------------

Zapomniałem dopisać.

mega, mega dokładnie zostało wszystko wytłumaczone w tutku, przed wejściem na serwer, polecam przeczytać chociaż połowę, niektóre rzeczy mogą was uratować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...